香港長跑網  - 長跑長友

樓主: witchycatcat
打印 上一主題 下一主題

SSP街坊小隊閒聊地帶

升級   30.53%

該用戶從未簽到

ccctse,龍龍ching886

升級   7.05%

該用戶從未簽到

放心, 交比我...我會好好咁look大對眼睇住佢地,
但係要幫手就要搵joejoe同圍圍...
因為我被稱為火柴人, 無氣無力...

叫我龍龍得啦~~~我好細個炸~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 山海赤子 於 2009-3-19 22:21 發表
唉.......又join 唔到大家去行山, 慘" />" />

我記得赤子ctse講過都係行山高級發燒友,如果妳join到多個照應幾好呢。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 YamYam 於 2009-3-19 22:31 發表
我都唔敢join  你哋去行嘞...

YamYam ctse:
希望唔係上次嚇親妳啦,遲d等joejoe搞d比較易行既再join過啦。
係wor...有冇諗住添置返d行山裝備呀? 睇下呢度啱唔啱妳~
https://www.longrun.hk/forum/redirect.php?tid=4318&goto=lastpost#lastpost

升級   20.35%

該用戶從未簽到

回來了哦……
= =今天和同事出去飲野,夜了一點點回來啦!
你們還好吧?^^
明天大家都要加油呢!

升級   20.35%

該用戶從未簽到

昨天做完的體能·今天一D事没有哦^^
打波還很靈活呢~哈哈
是了。。。行山一事
有人想我一起去的嗎
要是去……我要請假呢!
請了還不知批不批哦……><
-------------------------------
系喔·話時話!
很久没有打:羽毛球  了哦!
-------------------------------
我都去訓啦!
你地都要比心機……去訓喇^^"
晚安.....zZzZzZzZzZzZ

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 龍龍 於 2009-3-19 23:58 發表

龍龍:
既然你同圍圍一樣,敢於挑戰,我地小隊會全力支持你11.4行山~~
好似joejoe話,只要有心行,最多行慢d,就一定得~我以前都得啦~~
馬上幫你加名

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 小華是也! 於 2009-3-20 02:37 發表
" />" />昨天做完的體能·今天一D事都没有哦^^
打波還很靈活呢~哈哈
是了。。。行山一事
都有人想我一起去的嗎?
要是去……我要請假呢!
...

華華:
行山果度龍龍都來,你來到既梗係要來啦,咁你拿拿淋請定假。
羽毛球...我都好耐冇打,如果係book你想打星期六定日呀? 或者可以搞多次青衣習訓+羽毛球都好wor,等我book到場再約人啦。

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 小華是也! 於 2009-3-20 02:37 發表
打波還很靈活呢~哈哈
是了。。。行山一事
都有人想我一起去的嗎?
要是去……我要請假呢!
...

哇華華, 你話有邊個唔歡迎你行山吖, 有咁多生果食~~呵呵~~

你行山不知幾fit啦, 上次行山去到澗位身形一飄, 就飄咗去上源幫手check水質, 下次勝番兩招水上飄嚟玩吓~~

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-3-20 00:03 發表

我記得赤子ctse講過都係行山高級發燒友,如果妳join到多個照應幾好呢。

好呀好呀, 越多人join越開心, 仲係發燒友添, Woooo~~~

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 龍龍 於 2009-3-19 23:58 發表

龍龍, 果幾粒星邊樹難到你吖, 你同華華都咁鬼fit, 一行就上手啦~~

記住行山唔使跑呀, 一陣行得太快追你哋唔切~~

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 batigoal 於 2009-3-19 17:26 發表

我驚連累大家...哈....到時睇下點先啦....佢話3星,實質可能5星......
唔係易呀!要認真考慮....

batbat, 你好似都行慣山個喎, 唔好呃我~~

我今次唔諗住掂5星果part路線, 一嘢就攪得太甘就無謂啦~~

D星唔係我自己安上去架, 係一眾行山前輩定下嘅難度級數, 我冇改過照講咋~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 joelkk88 於 2009-3-20 09:52 發表

batbat, 你好似都行慣山個喎, 唔好呃我~~

我今次唔諗住掂5星果part路線, 一嘢就攪得太甘就無謂啦~~hgjD088" />" />hj

D星唔係我自己安上去架, 係一眾行山前輩定下嘅難度級數, 我冇改 ...

都係joejoe心水清....人地batbat玩東北攞獎架....行山點難到佢丫!

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 takeaway 於 2009-3-19 23:26 發表
joe hing & 各跑友:

剛剛回家
這兩天沒有睇post(sorry)
今午覆診時
Dr. 預計我要七至八weeks才康復
10,11/4行山活動不能參與了
唯有康復後自己走一趟吧
各位ching/ctse玩得開心啲啦
記得量力而為
長 ...

波波ching, 如果咁不如我哋10/4, 11/4攪住其他三星路線先, 等你好番晒先再捉松鼠啦, 始終呢條路線係你提起先, 同好想玩, 橫掂仲有大把路線可以選噃~~

放心休養啦, 養傷要緊呀, 好番一齊點玩都得~~

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-3-20 10:01 發表

都係joejoe心水清....人地batbat玩東北

你地唔好傻啦!呢個比賽唔洗睇地圖,有晒指示,只係跑或行山,唔會迷路....

但joejoe 個d 唔同,要睇地圖黎玩,如果唔係可能會迷路,到時天黑都未必落到山呢!

大家玩得開心d 啦!安全為上!

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 龍龍 於 2009-3-19 18:05 發表

唔好睇少我喎...活活...我上得山出得海嫁...
以前都玩過攀石嫁...每個星期都有玩, 我都有d指力...

耐力...我諗我都唔會太屎...不要擔心我...
幾多星我唔清楚...
不過行幾多公里先...呢個先係重點..tfyft ...

Woooo, 勁呀, 龍龍, 到時靠你嫁啦~~

我就係嫌我自己手力唔夠~~

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 YamYam 於 2009-3-19 22:31 發表
我都唔敢join  你哋去行嘞...

唔緊要啦, 下次有適合嘅路線一定會掘你去, 呵呵~~

升級   100%

該用戶從未簽到

打波還很靈活呢~哈哈
是了。。。行山一事
都有人想我一起去的嗎?
要是去……我要請假呢!
...

咁龍龍華華係咪10/4星期五要操邪神特訓呀, 行山應該定邊日呢~~

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 cc 於 2009-3-20 10:14 發表

o下.....batbat,我都唔識睇地圖嘎...都係靠joejoe咋~hgj091" />" />hj

地圖我識睇,但我未必黎....

妳地唔可以只靠joejoe 呀!妳地都要睇地圖呀!如果佢睇錯就唔好啦!
唔識就叫佢教你地啦!