香港長跑網  - 長跑長友

樓主: witchycatcat
打印 上一主題 下一主題

SSP街坊小隊閒聊地帶

升級   100%

該用戶從未簽到

batbat及各位:
下星期幾時跑?及去邊度跑?

升級   100%

該用戶從未簽到

其實都有諗過復活節搵個閒日去再行深圳梧桐山(去電視發射站同落仙湖植物園個條線次次都冇行到~~), 不過如果攪又好似密得滯~~

行梧桐山就真係Level 1咯, 唔信問catcat就知~~

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 batigoal 於 2009-3-20 10:27 發表

地圖我識睇,但我未必黎....

妳地唔可以只靠joejoe 呀!妳地都要睇地圖呀!如果佢睇錯就唔好啦!
唔識就叫佢教你地啦!

係呀, 有多對眼睇, 點都好過淨係得我一個睇~~

遲D行得多就靠你哋帶咯~~

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 joelkk88 於 2009-3-20 10:44 發表
其實都有諗過復活節搵個閒日去再行深圳梧桐山(去電視發射站同落仙湖植物園個條線次次都冇行到~~), 不過如果攪又好似密得滯~~

行梧桐山就真係Level 1咯, 唔信問catcat就知~~

joejoe:
去悟桐山....你都係想食大陸個間又平又抵既buffet ja ma....

係呀~悟桐山...only直上樓梯.....不停甘上....
easter再去,我有興趣呀~~都好過同你地去3星行山啦,無甘辛苦~~呵呵

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-3-20 10:52 發表

joejoe:
去悟桐山....你都係想食大陸個間又平又抵既buffet ja ma....

係呀~悟桐山...only直上樓梯.....不停甘上....
easter再去,我有興趣呀~~都好過同你地去3星行山啦,無甘辛苦~~呵呵

j" />" />jk

噢~~國貿站附近稻香開個間領鮮Buffet真係正到暈, 又平又正又多嘢食過Hotel buffet, 不過唔知依家仲係咪咁咯~~

咁又未必一定要去果度食嘅, 知你食素會唔抵啦~~

升級   15.26%

該用戶從未簽到

原帖由 takeaway 於 2009-3-19 23:37 發表

蚊la好番未呀

波波ching, 我數過d 蚊爛針咗成6、7粒咁多,粒粒都係毒嘢嚟架(有紅有腫又有膿) ,不過你有心...而家慢慢好返。thank you.
你都要快d好返,一齊出嚟返過呀...

升級   15.26%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-3-20 00:07 發表

YamYam ctse:
希望唔係上次嚇親妳啦,遲d等joejoe搞d比較易行既再join過啦。
係wor...有冇諗住添置返d行山裝備呀? 睇下呢度啱唔啱妳~
https://www.longrun.hk/forum/redirect.php?tid=4318&goto=las ...

waiwai ching, 上次行真係有d驚(碎石落山位) ..不過行得幾開心吖。
有呀..我都諗住添置返d 行山裝備呀...唔該晒

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 cc 於 2009-3-20 15:58 發表

我星期五要操邪神特訓呀......咁...不如....行黃龍坑丫.....會唔會妙想天開呢?

咦, cc咁你會唔會之後太累嚟唔到行山架~~

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 789 天

原帖由 witchycatcat 於 2009-3-20 10:39 發表
    batbat及各位:
    下星期幾時跑?及去邊度跑?

決定左啦
    星期二去曬草呀

Kin in Running

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 cc 於 2009-3-20 15:59 發表

咁正?咁小肥羊呢?小肥羊ok嗎?

深圳小肥羊? 未試過喎, 次次都係去咗旺角果間食~~

食食吓變咗隻大肥羊~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 joelkk88 於 2009-3-20 16:13 發表

深圳小肥羊? 未試過喎, 次次都係去咗旺角果間食~~

食食吓變咗隻大肥羊~~" />" />

多野食過香港小肥羊... 我當年 (兩三年前) 大約位位 80 大元....
    味道好似差不多.. 但羊既部位比香港多..

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 cc 於 2009-3-20 16:04 發表

joejoe......聽聞七娘山都好好行嘎喎hgjD115" />" />hj

哇唔好引我啦, 七娘山我七八年前已經好想去架啦,次次係香港呢邊望到但係又去唔到, 因為一直都冇朋友一齊去, 跟旅行隊又未必啱時間, 至少要2D1N~~

我依家當然仲好有興趣行果邊, 仲可以玩埋東西澳沙灘~~

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   30.53%

該用戶從未簽到

體貼的joehing:

若改行程路線而等我(當然好啦)......hehe
    剛剛半天遊(曼頭墩,觀音山,吊草岩)回家

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 83 天

原帖由 joelkk88 於 2009-3-20 10:44 發表
    其實都有諗過復活節搵個閒日去再行深圳梧桐山(去電視發射站同落仙湖植物園個條線次次都冇行到~~), 不過如果攪又好似密得滯~~" />" />" />" />

行梧桐山就真係Level 1咯, 唔信問catcat就知~~" />" />" />" />" />" />" />" />" />" />

行梧桐山.正喎.我想行左好耐啦." />" />
    回想兩年前約左人去行.點知比人甩左底.(最衰班友仔個個都冇國內電話)當時一條友係梧桐山腳唔知點算." />" />
    心諗一場來到.冇理由唔行嫁.但一個人又人生路不熟.好在當日系假期.山腳有好多行山友(佢地叫驢友).
    咁我就求其走左去跟一隊.但佢地唔登梧桐山.行邊防線.......算啦..照行..夜晚回到深圳小肥羊十下十下(佢地吃飯叫腐敗)每位30人仔.
    算係一個相當唔錯既結局.總好過一支公自動顯返..呵呵.." />" />

升級   30.53%

該用戶從未簽到

原帖由 YamYam 於 2009-3-20 13:08 發表

波波ching, 我數過d 蚊爛針咗成6、7粒咁多,粒粒都係毒嘢嚟架(有紅有腫又有膿) ,不過你有心...而家慢慢好返。thank you.
    你都要快d好返,一齊出嚟返過呀...

下次有毒蚊咬
    記得我有藥膏呀