香港長跑網  - 長跑長友

樓主: witchycatcat
打印 上一主題 下一主題

SSP街坊小隊閒聊地帶

升級   20.35%

該用戶從未簽到

隊長!您的貓貓咪有人收養了嗎?
最近你都忙貓的……都很挂住你呢!
你的病都好番未啊?

升級   0%

該用戶從未簽到

想提下想報獨木舟同水上活動的街坊, 4月份的course今日開始報名啦
而家報咗4/4的大尾督獨木舟2星呢~~~仲有13/4獨木舟3星, 都係大尾督

升級   100%

該用戶從未簽到

菲菲...甘你有無跟手報埋名..?

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   41.95%

該用戶從未簽到

原帖由 batigoal 於 2009-3-22 22:33 發表

係咩?冇睇喎!講開南丫島,我只係識食海鮮.....

有得行山,由一星到五星線都有!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 美洲豹 於 2009-3-22 23:55 發表

plan下丫
好想去

豹豹:
咁妳plan啦,我得閒一定支持架!

升級   100%

該用戶從未簽到

p.1已轉貼好多隊友既跑步活動,大家快d報名啦~~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-3-23 11:05 發表

wow.....24/3真係好日,撞使期呀~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-3-23 11:09 發表

wow.....24/3真係好日,撞使期呀~" />" />" />" />

圍圍, 我都唔知你有約跑梅子添呀~~~都係咁啱約咗bonbon&tartar......
咁唔地方同一天空下一起練跑都ok呀, 哈

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-3-23 11:09 發表

wow.....24/3真係好日,撞使期呀~" />" />

Catcat, 龍華配都話有興趣4月份個行山呀, 你可以加定名~~

不過4月10日龍龍好似話唔得, 咁定11/4行啦~~

同埋華華要等公司批至confirm到~~

Btw, 11/4個行山會改地點, 因羅漢捉鼠會等埋波波好番先至行~~至於改邊度則未定(有諗過行七重岩[路線定名: 霧壑迷走七重岩], 不過春天大霧會好難定位, 睇嚟要再諗諗其他路線~~)

升級   41.95%

該用戶從未簽到

原帖由 joelkk88 於 2009-3-23 11:31 發表

Catcat, 龍華配都話有興趣4月份個行山呀, 你可以加定名~~

Btw, 11/4個行山會改地點, 因羅漢捉鼠會等埋波波好番先至行~~至 ...

11/4我都可能得,報住名先

升級   20.75%

該用戶從未簽到

25.3 SSP跑步特訓 ~ by 魔鬼教練

出席者:
1. batbat(魔鬼教練)
2. 菲菲
3. 活活
4. 迪迪
5. 華華
6. 山比(會遲到,大約八時左右到)

~~跑完食飯~~~

請在SSP此post中留言先啦,謝謝..

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2009-3-23 11:23 發表

圍圍, 我都唔知你有約跑梅子添呀~~~都係咁啱約咗bonbon&tartar......
咁唔地方同一天空下一起練跑都ok呀, 哈

菲菲:
本來我都冇諗住跑架,不過堅堅要放假去烚下烚下,梅子發燒友們又想跑,話使都係主場梗係要捨命陪君子啦。
其實跑青公真係幾正,下次等妳再搞我又可以來跑呀。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 joelkk88 於 2009-3-23 11:31 發表

Btw, 11/4個行山會改地點, 因羅漢捉鼠會等埋波波好番先至行~~至 ...

joejoe:
今次條路線會諗住玩幾多星呀?

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-3-23 11:54 發表

joejoe:
今次條路線會諗住玩幾多星呀?" />" />

會選D三星或再高DDlevel(e.g.三星半)嚟攪, 但最難路段一定唔會超過四星, 因為想大家(尤其以前較少行山嘅街坊)適應吓先~~

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-3-23 11:05 發表

" />" />

Thank you catcat嘅update, 不過我都未定實行邊條線, 咁快就打七重岩做title?

下面D細字提吓七重岩都ok, 但係大title都係暫時打住11.4 復活節行山  算啦, 費時誤導街坊嘛~~

升級   0%

難過
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2009-3-23 09:29 發表
    想提下想報獨木舟同水上活動的街坊, 4月份的course今日開始報名啦
    而家報咗4/4的大尾督獨木舟2星呢~~~仲有13/4獨木舟3星, 都係大尾督

有興趣啊!
    玩來玩去都係*, 同**, 一直未考***, 停滯不前.
    好心急想出trip.

升級   0%

難過
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 hoshanbei 於 2009-3-23 11:42 發表

出席者:
    2. 菲菲
    3. 活活
    4. 迪迪
    5. 華華
    ~~跑完食飯~~~

個個疊字邦, 我唔係, 得唔得嚟客串一次. 想即教練學嘢嘛!
    剛收到order, 改星期三返九龍灣, 我會早到, 自己熱身先等大家.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 hoshanbei 於 2009-3-23 11:42 發表

出席者:
    2. 菲菲
    3. 活活
    4. 迪迪
    5. 華華

~~跑完食飯~~~

我幾時報左名架 ~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 叮叮噹 於 2009-3-23 13:13 發表

有興趣啊!
    玩來玩去都係*, 同**, 一直未考***, 停滯不前.
    好心急想出trip.

aiya~~~叮ctse, 個13/4 3星今朝已經full咗啦~~~
    你睇下25/4得唔得, 都有3星, 咁遲啲可以一齊出trip啦