香港長跑網  - 長跑長友

樓主: JC
打印 上一主題 下一主題

將軍澳逍遙跑 (多謝大家一直支持, 繼續長跑長友)

關閉 [複製鏈接]

升級   100%

該用戶從未簽到

嘩!D相真係好毒呀, 睇完好想搵人陪我私奔返轉!

升級   6.85%

開心
  • 簽到天數: 1 天

回復 4143# 的帖子

Cat CTse, 唔該哂幫我影相,
    另外PTO D風景相真係好吸引,恨死隔離嗰D (e.g. 大X雄, 烏X拉)

升級   31.05%

該用戶從未簽到

唔該哂Cat幫我影相,同埋post埋d靚相。
    我諗呢到d點擊數字眨下眼就颷升過100000架勒!!!

升級   17.89%

該用戶從未簽到

睇見咁多位ching/ctse跑去pto,而且d風景又咁靚,真係搞到我都心郁郁想去跑番轉啊
    不過我對條路線唔係好熟,唔知點跑至o岩呢?比如由坑口道頂右轉入清水灣道時,係直接靠右轉過去(靠智廬別墅)定係橫過馬路靠清水灣道左面跑?仲有個大問題,據我模糊o既印象,清水灣道好似行行o下又會冇路行,咁咪要成日o系條馬路上面左穿右插?會唔會好危險?
    同埋呢,去到清水灣道要右轉入大拗門路時,應該係靠左定靠右轉入去方便?
    請各位ching/ctse指點迷津

升級   0%

開心
  • 簽到天數: 34 天

唔好意思呀 goldfield ctse,我未得你同意post咗你張相上黎,希望你唔好介意呀,e家我delete咗喇,有需要pm e-mail address 比我,我e返張相比你丫。

升級   0%

開心

原帖由 烏拉 於 25-4-2010 22:28 發表

一於430跑入PTO
    吓,你430跑入PTO再跑入屯門咁勁

升級   6.85%

開心

原帖由 烏拉 於 2010-4-25 22:22 發表

全中!!!!!!!

唔緊要,深信下次PTO你實征服到嘅。

升級   6.85%

開心

原帖由 烏拉 於 2010-4-25 22:28 發表

一於430跑入PTO

跑完PTO 响荃灣再响荃灣跑入屯門??
    我會精神上支持你哋 (唔好預我,會攪出人命)

升級   31.05%

該用戶從未簽到

原帖由 jogging_cat 於 2010-4-25 22:18 發表
    唔好意思呀 goldfield ctse,我未得你同意post咗你張相上黎,希望你唔好介意呀,e家我delete咗喇,有需要pm e-mail address 比我,我e返張相比你丫。

已經第一時間攞左自己d相勒,3q!

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 37 天

原帖由 jogging_cat 於 2010-4-25 20:37 發表
    布袋澳毒品又黎喇no.4

不過段路好似幾斜
    是否都係要跑得好吃力呢?!

升級   17.89%

該用戶從未簽到

原帖由 烏拉 於 2010-4-25 22:44 發表

由轉入清水灣道到大坳門路. 都係大約過3幾次馬路. 都唔算好多車. 小心D就得.
    而且全程都可以跑行人路的.
    至於大坳門路之後. 烏拉未落過. 答你唔到hgj" />" />D092" />" />hj

話時話. ching唔熟路. ...

我本來都想參加啊,可惜我要星期六要返工,參加唔到 ,
    但我又好想跑哩條線,所以唯有問清楚後自己去跑
    唔該晒你先

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Derek 於 2010-4-26 00:06 發表
    唔該晒你先

Derek ching, 哩排興"公開私鬥", 可以留意吓星期六下晝或者星期日有冇人跑,
    e.g. 馬拉友ching, 昌ching, 等等......

升級   0%

該用戶從未簽到

Good Morning Everybody 早晨啊各位

升級   0%

開心

原帖由 阿聰 於 25-4-2010 23:45 發表

不過段路好似幾斜
    是否都係要跑得好吃力呢?!
    其實都唔係好斜,慢慢跑應該OK既

升級   0%

該用戶從未簽到

大家早晨   
    不過我仲好眼瞓
    今朝又要OT通頂

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

早晨呀, 咁多位

升級   70.9%

該用戶從未簽到

各位早晨~~
    各區跑友早晨
    遊客早晨
    超版安、Alex、Wadee、GreyGrey、Terry、TNT、105、提督、mc、pangbus、Kc@ruby、
    Cookie、Matthew~文、平兄、KC、法法、速行兄、Way Way、街坊鄭、迪迪仔、Left3、CU83、
    simonso、runrun、Running-Sue、慢子、Kin Kin、金金、VV、CATCAT、菲菲、比因、RICO、
    Mill、Lulu、亮哥、kf、狗、菲比、christy、cc、田中雅茂、Chairman、Lee F、econecon....等等老友記,Good Morning!

升級   0%

慵懶
  • 簽到天數: 62 天

原帖由 rockiec 於 2010-4-24 14:20 發表

恭喜晒咁多位 ching/ctse 完成艱辛長課! 又pb, 好犀利!
    " />" />" />" />" />" />

可惜今日要開工, 唔嚟得, 下次五一假期有無人跑呢?

原帖由 Derek 於 2010-4-26 00:06 發表

唔該晒你先

原帖由 JC 於 2010-4-26 00:27 發表

Derek ching, 哩排興"公開私鬥", 可以留意吓星期六下晝或者星期日有冇人跑,
    e.g. 馬拉友ching, 昌ching, 等等...... " />" />

逍遊跑五一假期休息,不如JC團長代出個五一假期PTO加班團post,
    等我地呢班平時星期六要返工,430唔使跑青公,假期好想跑PTO的ching&ctse
    同平時一樣報名跑,一樣係呢度約實,依平時時間出發,有幾多個跑幾多個,唔知JC團長意見如何?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 馬拉友 於 2010-4-26 19:03 發表
    逍遊跑五一假期休息,不如JC團長代出個五一假期PTO加班團post,
    等我地呢班平時星期六要返工,430唔使跑青公,假期好想跑PTO的ching&ctse
    同平時一樣報名跑,一樣係呢度約實,依平時時間出發,有幾多個跑幾多 ...

提議唔錯,
    咁馬拉友ching介唔介唔做一次領隊,
    幫手帶吓D團友仔呢?  唔該晒先 ^^

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 馬拉友 於 2010-4-26 19:03 發表

同平時一樣報名跑,一樣係呢度約實,依平時時間出發,有幾多個跑幾多 ...

馬拉師兄, 你既建議非常好, 如果我430跑完未殘一定會出席! (但好大機會會殘咗!)

因當天是大家的family day, 我建議早D出發會好D (例如7:15a.m.), 因為跑完仲趕得切同屋企人飲早茶.