香港長跑網  - 長跑長友

樓主: JC
打印 上一主題 下一主題

將軍澳逍遙跑 (多謝大家一直支持, 繼續長跑長友)

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 馬拉友 於 2010-5-1 12:36 發表
報告團長,真開心,任務順利完成!
今早逍遊團有6個人跑,除咗大雄ching夜跑430冇到外,名額由放火昌ching頂上!
全部都係短腳團,大清迴旋處士多折返!
去程由麥ching及麥太帶 ...

馬拉友ching, 辛苦晒喇........
全靠你幫手帶隊, 逍遙團先可以繼續秉承年終無休,
每週開團既傳統, 謝謝

升級   100%

該用戶從未簽到

小弟因腳傷休養左二個多月既消遙跑, 見今日jc大人唔出現, 心諗我既時代終於來臨了,

所以一早一面忘形既心情落到主場, 認識到各新朋友, 特別係麥麥兩公婆, 簡直又係兩位高人.

只係一位麥太太實力已經不凡. 起碼和我同一時間由士多回到運動場, 麥先生更加不用多提

睇黎消遙跑已經唔再消遙, 將軍澳將又有一場聲風血雨既戰爭了.

(今日真係無出現錯, 在我唔係好識留力既情況下, 真只係快麥太太15秒左右,...高手)

升級   28.85%

該用戶從未簽到

Sorry!!!
原本想黎...但起吾到身...希望下次join到

但我都罰自已跑返...岩岩跑完返到屋企沖完涼!!!! heee....

升級   6.8%

無聊
  • 簽到天數: 1 天

昌哥(今日真係無出現錯, 在我唔係好識留力既情況下, 真只係快麥太太15秒左右,...高手)
    (快麥太太15秒左右)唉!慢她15分的心情又怎樣呢?

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 37 天

原帖由 烏拉 於 2010-5-1 14:52 發表
    430經歷左跑步生涯第一次比人捉上車. 原來真係好橙橙的.uihji" />" />hj
    去到水站大約11K. 終於比尾車追到上黎. 就咁比人趕左上車
    雖然係慢. 但感覺仍然有力. 而且覺得自己狀態不錯. 如果有足夠時間我係可以去遠d的.
    ...

如果有機會 , 我都想黎跑

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 明跟人生跑 於 2010-5-1 15:17 發表
    昌哥(今日真係無出現錯, 在我唔係好識留力既情況下, 真只係快麥太太15秒左右,...高手)
    (快麥太太15秒左右)唉!慢她15分的心情又怎樣呢?

??

升級   5.3%

該用戶從未簽到

>(今日真係無出現錯, 在我唔係好識留力既情況下, 真只係快麥太太15秒左右,...高手)

其實我地兩老跑到tko e院已經收腳cool down諗住等埋你一齊慢跑返運動場既..
    點知你好似意猶未盡咁..

仲有就係,各下口口聲聲話我地兩老係高手(係比你慢15秒既高手),
    你要讚自己請自便,但請勿拖我兩老落水(因為我地並非公認或自認的高手)..

升級   0%

開心
  • 簽到天數: 34 天

原帖由 烏拉 於 1-5-2010 14:52 發表
    430經歷左跑步生涯第一次比人捉上車. 原來真係好橙橙的.uihji" />" />hj
    去到水站大約11K. 終於比尾車追到上黎. 就咁比人趕左上車
    雖然係慢. 但感覺仍然有力. 而且覺得自己狀態不錯. 如果有足夠時間我係可以去遠d的.
    ...
    烏拉,我地要化悲憤為力量,出年再跑過,幾歹都唔好再比人捉上車,加油呀。

升級   35%

該用戶從未簽到

原帖由 jogging_cat 於 2010-5-1 17:02 發表
    烏拉,我地要化悲憤為力量,出年再跑過,幾歹都唔好再比人捉上車,加油呀。

我都係....咁話! 大家加油!

升級   0%

慵懶
  • 簽到天數: 62 天

早晨!各位師兄師姐!

升級   0%

該用戶從未簽到

Good Morning Everybody 早晨啊各位

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 maylam 於 2010-5-1 23:32 發表

我都係....咁話! 大家加油!

一於係咁話, 大家一齊努力啦! (下年我一定要有前有後) jg

我e+就去跑返轉pto先! (由觀塘出發, 如果8pm前見唔倒我出post, 就幫我call白車到清水灣道一帶撈我)

升級   94.3%

該用戶從未簽到

你講笑定講真呀? 就快八點啦喎。

原帖由 大雄2009 於 2010-5-2 15:32 發表

一於係咁話, 大家一齊努力啦! (下年我一定要有前有後)...

我e+就去跑返轉pto先! (由觀塘出發, 如果8pm前見唔倒我出post, 就幫我call白車到清水灣道一帶撈我)

升級   94.3%

該用戶從未簽到

堅堅嗰邊所謂迎新其實都係得番啲舊人,仲要係小貓幾隻。

升級   100%

該用戶從未簽到

啱啱返到,死得咁滯, 3小時57分. (SUB 4:00!)
    好似跑完全馬一樣咁辛苦,真的! 好彩起迴旋處間士多同埋平時食晚飯既餐廳隔嚟間7仔有佳得X賣,唔係實爆得好慘烈。

升級   100%

該用戶從未簽到

返嚟既時候上澳景時遇到馬拉師兄同呀聰師兄落澳景,終於比我意外哋見到傳說中既呀聰喇! .

原來佢好靚仔架,唔係好肥啫.

升級   100%

該用戶從未簽到

一次過解決澳景同PTO兩鋪毒癮,起馬可以頂倒一個星期既癮•

由麗港城出發,經滙景花園,澳景路,TKO運動場,醫院後山,PTO再回程返麗港城。請問有冇CHING/CTSE可以幫我計吓有幾多K?

升級   0%

慵懶

[quote]原帖由 大雄2009 於 2010-5-2 15:32 發表

我e+就去跑返轉pto先! (由觀塘出發, 如果8pm前見唔倒我出post, 就幫我call白車到清水灣道一帶撈我)" />" /> hgjhgjquote]

我本來想返屋企幫你CALL白車,但親眼見到你咁安全跑上澳景路,肯定唔會中毒了,
    就同阿聰到運動場外圈轉多個圈才返來!

升級   0%

慵懶

原帖由 大雄2009 於 2010-5-2 21:16 發表
    一次過解決澳景同PTO兩鋪毒癮,起馬可以頂倒一個星期既癮•" />" />

由麗港城出發,經滙景花園,澳景路,TKO運動場,醫院後山,PTO再回程返麗港城。請問有冇CHING/CTSE可以幫我計吓有幾多K?

估計應該有35km左右

升級   9.35%

該用戶從未簽到

原帖由 哈利330 於 2010-5-2 08:01 PM 發表
    堅堅嗰邊所謂迎新其實都係得番啲舊人,仲要係小貓幾隻。

係loh... 大家hea 鬥 hea..