香港長跑網  - 長跑長友

樓主: JC
打印 上一主題 下一主題

將軍澳逍遙跑 (多謝大家一直支持, 繼續長跑長友)

關閉 [複製鏈接]

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 37 天

原帖由 大雄2009 於 2010-5-2 20:11 發表
    返嚟既時候上澳景時遇到馬拉師兄同呀聰師兄落澳景,終於比我意外哋見到傳說中既呀聰喇!" />" /> .

原來佢好靚仔架,唔係好肥啫." />" />" />" />fhjfrt

haha....你講笑咩?!
    我好醜怪架

你仲靚仔過我啦?!

升級   9.35%

該用戶從未簽到

原帖由 大雄2009 於 2010-5-2 08:07 PM 發表
    啱啱返到,死得咁滯, 3小時57分. (SUB 4:00!)" />" />ghj
    好似跑完全馬一樣咁辛苦,真的!" />" /> 好彩起迴旋處間士多同埋平時食晚飯既餐廳隔嚟間7仔有佳得X賣,唔係實爆得好慘烈。

大雄兄,
      你錦練法仲夠你玩ge... 遲D比賽希望見到你尾燈啦...
      我唉晚落TKO sport ground 同 哈利330 跑左個圈, 發曬軟蹄tim..
      Wed. 留反D貨 來玩下~

升級   0%

該用戶從未簽到

Good Morning Everybody 早晨啊各位

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

升級   31.95%

該用戶從未簽到

原帖由 大雄2009 於 2010-5-1 01:04 發表

我死性不改,一見到大場面就想跟D高手去衝,次次都係有前冇後,臨尾爆到七彩。今次跑完430只剩返少少生命跡象,今朝既PTO加班團嚟唔倒喇,你哋跑得開心D啦!" />" />ghj " />" />jhk " />" /> " />" />  ...

大雄ching, 真遺憾430見不到你啊!  我只在見前面有人就跟就過....到last 1k 自己已經覺得少少拉親... 但第一次跑咁長已經好滿意...

升級   31.95%

該用戶從未簽到

原帖由 烏拉 於 2010-5-1 14:52 發表
    430經歷左跑步生涯第一次比人捉上車. 原來真係好橙橙的.uihji" />" />hj
    去到水站大約11K. 終於比尾車追到上黎. 就咁比人趕左上車
    雖然係慢. 但感覺仍然有力. 而且覺得自己狀態不錯. 如果有足夠時間我係可以去遠d的.
    ...

烏拉ching, 你既表現對我地嚟講已經是一個典範!  你既努力一定有回報.

升級   0%

該用戶從未簽到

嘩........ 你地一個二個好餓咩?

大雄ching你下個月有全馬比賽呀? 操長課操得咁落力, 記得預時間俾自己回一回, 同埋加碳喎, 加油啊

阿聰ching又秘密練兵, 得閒多D去澳景戒毒所喇.  仲有, 想去PTO好易咋, 今個星期六就為你開個迎新團, 保証逍遙

馬拉友ching, 更加唔話得, 1/5幫手帶PTO, 2/5又揾埋阿聰ching私奔, 厲害

升級   5.3%

該用戶從未簽到

大雄師兄超勁!
    以後見到你都要讓路呀!

升級   11.35%

該用戶從未簽到

原帖由 麥麥 於 2010-5-3 11:23 發表
    大雄師兄超勁!
    以後見到你都要讓路呀!

我有次跟係大雄師兄後面(應該係大雄師兄介低我). 我係後面望住他的步姿... 冇野講. 太美妙.......

發現自己跟大家還有一大段距離........

升級   100%

該用戶從未簽到

其實琴日回程上澳景時, 求其搵個呀伯都快過我, 上到頂幾乎連落斜都冇力, 個人飄吓飄吓咁. 一個人跑咁長咁多斜路真係有D危險, 下次要搵埋馬拉友師兄先夠胆跑咁長.

升級   100%

開心

回復 4285# 的帖子

又"私奔"又"秘密練兵"
    唔好講到咁肉酸啦?! haha...

我都係以往長期冇練習 , 要找人幫手先至跟到你地既速度啦 , haha....

我連澳景路都未克服到 , PTO 真係我要從長計議喎?!
    因此 , JC 師兄 , 我都係謝謝你的好意嘞...

升級   100%

開心

原帖由 syhyau 於 2010-5-3 09:51 發表

烏拉ching, 你既表現對我地嚟講已經是一個典範!  你既努力一定有回報.

烏拉ching, 你既表現對我地嚟講已經是一個典範!  你既努力一定有回報  x2

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 阿聰 於 2010-5-3 19:42 發表
    又"私奔"又"秘密練兵"
    唔好講到咁肉酸啦?! haha...

我都係以往長期冇練習 , 要找人幫手先至跟到你地既速度啦 , haha....

我連澳景路都未克服到 , PTO 真係我要從長計議喎?!
    因此 , JC 師兄 , 我都係謝 ...

PTO 易跑d

升級   0%

慵懶
  • 簽到天數: 62 天

原帖由 大雄2009 於 2010-5-3 19:27 發表
    其實琴日回程上澳景時, 求其搵個呀伯都快過我, 上到頂幾乎連落斜都冇力, 個人飄吓飄吓咁. 一個人跑咁長咁多斜路真係有D危險, 下次要搵埋馬拉友師兄先夠胆跑咁長.

跑咁長程都係要早D,太夜跑清水灣個條"魔鬼坡道",大危險了!

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 烏拉 於 2010-5-3 22:00 發表

" />" />想大整古咩

其實澳景同PTO兩條路都容易!

升級   5.3%

該用戶從未簽到

原帖由 大雄2009 於 2010-5-3 19:27 發表

其實..你咪就係果個阿伯law..哈哈

升級   0%

慵懶
  • 簽到天數: 62 天

原帖由 烏拉 於 2010-5-3 22:54 發表
    一個二個又PTO又澳景. 大雄仲一次過食晒兩件. 連阿聰都出埋腳. 430又比人踢左上車. 到喉唔到肺. 頂住頂住.
    就係今晚!

A - 廣田更亭
    B - 澳景頂
    C - 維景停車場

A ->6'39'50-> B ->10'37'18-> C 休息 ...

烏拉精神,值得一贊!!! 完成毒之路!

升級   100%

開心

原帖由 於 2010-5-3 21:42 發表

PTO 易跑d

真係"信你一成 , 雙目失明"

澳景路都咁難跑
    PTO 會易跑D 真係"奇蹟"嘞?!  

升級   100%

開心

原帖由 烏拉 於 2010-5-3 22:54 發表
    一個二個又PTO又澳景. 大雄仲一次過食晒兩件. 連阿聰都出埋腳. 430又比人踢左上車. 到喉唔到肺. 頂住頂住.
    就係今晚!

A - 廣田更亭
    B - 澳景頂
    C - 維景停車場

A ->6'39'50-> B ->10'37'18-> C 休息 ...

咁你勁過我
    呢D地方 , 我都未去跑過....

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

早晨呀, 咁多位