香港長跑網  - 長跑長友

樓主: JC
打印 上一主題 下一主題

將軍澳逍遙跑 (多謝大家一直支持, 繼續長跑長友)

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

慵懶
  • 簽到天數: 62 天

升級   0%

慵懶

01.05.2010 將軍澳至布袋澳來回 20.5k (短腳12.5k)

約跑詳情如下, 如有其他建議, 歡迎提出 !

日期:      01 / 05 / 2010 ( 六 )
    集合時間:  7:45am (有興趣可一齊熱身及拉筋, 如不參予熱身者, 請自行於起跑時間前到達)

起跑時間:  8:15am (準時起跑, 逾時不候)
    集合地點:  將軍澳運動場 主場 (有locker及沖身設施提供)

路線 :         將軍澳至布袋澳來回 (短腳大清迴旋處士多折返)

(沿途沒有水站, 記得帶水)

里數:       約 20.5K (短腳12.5k)

預計完成時間:2小時15分鐘

難度: *** (70%上落斜路) 逍遙慢慢跑

早餐特訓地點:  將軍澳廣場一樓晶苑酒家  (暫定, 會因應出席特訓人數而作出更改)

報名辦法:
    reply 時先 copy 名單... 再加上自己名字, 並註明會否參加特訓

(參加者請詳閱 page 1 post #1 所有細則及路線圖)

歡迎任何區域的跑友一齊嚟逍遙跑, 實行以跑會友啦!

1/5/2010 報名:
    1. 馬拉友 (特約領隊)
    2. 大雄 (睇吓430後仲剩返多唔多過半條命先確定嚟唔嚟倒)
    3. goldfield (12.5km 如果落雨就唔跑勒,驚落雨要pw兩個鐘)
    4.麥麥(同一時間報左平兄既麥徑)
    5.麥芽糖
    6.
    7.
    8.
    9.
    10.

升級   100%

該用戶從未簽到

馬拉兄!
    我都未決定,我跑唔到20k咁多,只跑12.5又怕唔識番黎,所以都係仲考盧緊,
    我都開始覺得我「好煩」,所以無上黎答住

升級   0%

慵懶

原帖由 於 2010-4-30 17:48 發表
    馬拉兄!
    我都未決定,我跑唔到20k咁多,只跑12.5又怕唔識番黎,所以都係仲考盧緊,
    " />" /> 我都開始覺得我「好煩」,所以無上黎答住

唔緊要,考盧下先,跑咁耐你仲未跑過布袋澳嗎?

升級   5.3%

該用戶從未簽到

原帖由 於 2010-4-30 17:48 發表
    馬拉兄!
    " />" /> 我都開始覺得我「好煩」,所以無上黎答住

我諗呢度冇人會覺得你煩既!但你總要長大假,唔能夠下下短程就放火,長程就迷路格...
    泥啦..20k鬆下腳仔law,我兩老拍你喇..

升級   0%

慵懶

原帖由 麥麥 於 2010-4-30 18:52 發表

我諗呢度冇人會覺得你煩既!但你總要長大假,唔能夠下下短程就放火,長程就迷路格...

麥ching,明早來到,我怕見不到您,我PM個電話給您,到時見不到就電我!

升級   68.95%

該用戶從未簽到

01.05.2010 將軍澳至布袋澳來回 20.5k (短腳12.5k)

約跑詳情如下, 如有其他建議, 歡迎提出 !

日期:      01 / 05 / 2010 ( 六 )
    集合時間:  7:45am (有興趣可一齊熱身及拉筋, 如不參予熱身者, 請自行於起跑時間前到達)
    起跑時間:  8:15am (準時起跑, 逾時不候)
    集合地點:  將軍澳運動場 主場 (有locker及沖身設施提供)

路線 :         將軍澳至布袋澳來回 (短腳大清迴旋處士多折返)
                         (沿途沒有水站, 記得帶水)

里數:       約 20.5K (短腳12.5k)

預計完成時間:2小時15分鐘

難度: *** (70% 上落斜路) 逍遙慢慢跑

早餐特訓地點:  將軍澳廣場一樓晶苑酒家  (暫定, 會因應出席特訓人數而作出更改)

報名辦法:
    reply 時先 copy 名單... 再加上自己名字, 並註明會否參加特訓
    (參加者請詳閱 page 1 post #1 所有細則及路線圖)

歡迎任何區域的跑友一齊嚟逍遙跑, 實行以跑會友啦!

1/5/2010 報名:
    1. 馬拉友 (特約領隊)
    2. 大雄 (睇吓430後仲剩返多唔多過半條命先確定嚟唔嚟倒)
    3. goldfield (12.5km 如果落雨就唔跑勒,驚落雨要pw兩個鐘)
    4.麥麥(同一時間報左平兄既麥徑)
    5.麥芽糖
    6.文輝(天氣好好咁, 入PTO吸下申先空氣)
    7.
    8.
    9.
    10.

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 麥麥 於 2010-4-30 18:52 發表

無用嫁拿, 由得我嗱, 我跑極都係跟唔到你依d高人, 比我係人生再迷迷糊一下

升級   78.4%

該用戶從未簽到

今晚個430幾好玩, 可能因為天氣真係唔錯. 今晚有超過100人跑, 食飯都開咗7圍, 大家情緒高漲, 非常熱鬧!

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 馬拉友 於 2010-4-30 16:59 發表

大雄ching,還有其它ching跑完430仲有氣都會出席!

我死性不改,一見到大場面就想跟D高手去衝,次次都係有前冇後,臨尾爆到七彩。今次跑完430只剩返少少生命跡象,今朝既PTO加班團嚟唔倒喇,你哋跑得開心D啦!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Terence86 於 2010-5-1 00:40 發表
    今晚個430幾好玩, 可能因為天氣真係唔錯. 今晚有超過100人跑, 食飯都開咗7圍, 大家情緒高漲, 非常熱鬧!

天氣真係好好....... "鄧"大家高興

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 馬拉友 於 2010-4-30 16:57 發表
    JC團長,呀囡睇下醫生食藥就無事的!祝佢早日康復!
    你今晚唔跑430,明早來帶隊啊,得唔得閒來?

馬拉友ching, 唔好意思啊, 都係要勞煩你做領隊,
    因為1/5係我大人既牛一, 緊係要陪住老婆大人啦
    你地跑得開心D喇  

升級   0%

慵懶

早晨咁多位!
    准備出發,一陣見!

升級   0%

慵懶

原帖由 JC 於 2010-5-1 02:51 發表

馬拉友ching, 唔好意思啊, 都係要勞煩你做領隊,
    因為1/5係我大人既牛一, 緊係要陪住老婆大人啦 " />" />
    你地跑得開心D喇  " />" />

好的,等我做個兼職領隊!

升級   0%

該用戶從未簽到

Good Morning Everybody 早晨啊各位

升級   22.45%

該用戶從未簽到

早早呀,靚仔靚女rtr08rytr

升級   0%

該用戶從未簽到

大家早晨....... 唔知今朝PTO留低左幾多腳毛啦

升級   0%

開心
  • 簽到天數: 34 天

首先要多謝晒各位義工無私既付出,悉心既安排,讓大家享受一個開心的晚上。

不過我自己既感受就~~~
    琴晚跑到去黃金海岸竟然被平兄捉咗上車,跑咗15k時間係1小時43分,跑唔晒>_<好慘呀,我跑長跑咁耐第一次咋,其實我仲大把貨都未攰,不過跑得唔夠快之馬,其實我仲好想跑落去架,但係為咗服從大會既安排唯有被迫打的返去,本來今次有機會pb半馬gama,平圴時間都唔洗7分鐘1k。講真其實條路跑都幾好跑吓架,汀九橋同青馬橋既夜景又好靚,揾日約埋d識路既跑友再跑過先得。

可能今日跑布袋澳仲滿足喎。

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 37 天

原帖由 jogging_cat 於 2010-5-1 11:08 發表
    首先要多謝晒各位義工無私既付出,悉心既安排,讓大家享受一個開心的晚上。

不過我自己既感受就~~~" />" />
    琴晚跑到去黃金海岸竟然被平兄捉咗上車,跑咗15k時間係1小時43分,跑唔晒>_

嘩...原來呢個長跑係咁"認真"
    睇黎我真係要練多D , 免俾人捉左去上車先

升級   0%

慵懶

原帖由 JC 於 2010-5-1 10:56 發表
    大家早晨....... 唔知今朝PTO留低左幾多腳毛啦 " />" />" />" />

報告團長,真開心,任務順利完成!
    今早逍遊團有6個人跑,除咗大雄ching夜跑430冇到外,名額由放火昌ching頂上!
    全部都係短腳團,大清迴旋處士多折返!
    去程由麥ching及麥太帶頭,夫唱婦隨拍住上,腳頭真勁!
    起程時見唔到文輝兄,回程時己見到追上來。
    回程由放火昌帶頭,一路放火到終點。
    goldfield  ctse也不慢,有始有終順利完成!
    我呢個兼職領隊今日狀態欠佳,回程時飲咗枝礦泉水後頂住個胃落唔去,搞到個肚幾辛苦,維有慢慢跑回來!" />" />
    最後多謝團長比個機會我來玩玩,下次有機會再玩過!" />" />