香港長跑網  - 長跑長友

樓主: JC
打印 上一主題 下一主題

將軍澳逍遙跑 (多謝大家一直支持, 繼續長跑長友)

關閉 [複製鏈接]

升級   56%

該用戶從未簽到

升級   94.3%

該用戶從未簽到

團長應該增設SMS morning call 服務

升級   22.45%

該用戶從未簽到

今早七點起步
藍田-寶達-翠林路-澳頭村-清水彎道-西貢-大綱仔路-西沙路-烏溪沙-馬鞍山運動場(尾個2k行)=25k

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

原帖由 boloup 於 2009-8-30 14:19 發表
    今早七點起步
    藍田-寶達-翠林路-澳頭村-清水彎道-西貢-大綱仔路-西沙路-烏溪沙-馬鞍山運動場(尾個2k行)=25k

嘩...跑25K, 我諗都唔敢諗呀!

升級   94.3%

該用戶從未簽到

bolo 咁快好返o拿? 尋日活活先話你傷左。

原帖由 boloup 於 2009-8-30 14:19 發表
    今早七點起步

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 boloup 於 2009-8-30 14:19 發表 今早七點起步藍田-寶達-翠林路-澳頭村-清水彎道-西貢-大綱仔路-西沙路-烏溪沙-馬鞍山運動場(尾個2k行)=25k

boloup ching
    聽 新界東網友講, 响西沙撞到你喎,  
    今日咁ge 左氣, 都可以跑三個幾鐘,
    真係犀利!! 去到馬鞍山, 點樣番藍田 ??

擒日跑到好攰, 所以今朝無力跑, 試下踩單車入西貢...
    見重有啲力, 再踩去沙田, 見到成班樂華跑友衝入大埔...
    王x全 重一馬當先, 好犀利!!

跟住番轉頭, 响烏溪沙見到 梁x芬 迎面而來, 跑來相檔輕鬆...
    轉頭响西沙撞到 kin ching, 抛離成班新界東網友直奔馬鞍山...
    (可能方向問題, 反而撞唔到 boloup ching !!)
    睇離四方跑手正密密準備呢個賽季ge 賽事...

唔知 TKO ching/ctse 準備好未呢??

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 哈利330 於 2009-8-30 14:02 發表
    團長應該增設SMS morning call 服務

要唔要又整個人工智能支持團長SMS MORNING CALL名單?

升級   0%

該用戶從未簽到

今早七點起步

尾果2 K,係你因為見我就爆,陪下我,先要行遮......

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 rockiec 於 2009-8-30 16:39 發表

boloup ching
    聽 新界東網友講, 响西沙撞到你喎,  
    今日咁ge 左氣, 都可以跑三個幾鐘,
    真係犀利!! 去到馬鞍山, 點樣番藍田 ??

擒日跑到好攰, 所以今朝無力跑, 試下踩單車入西貢...
    見重有啲力, 再踩去沙田, 見到成班樂華跑友衝入大埔...
    王x全 重一馬當先, 好犀利!!

跟住番轉頭, 响烏溪沙見到 梁x芬 迎面而來, 跑來相檔輕鬆...
    轉頭响西沙撞到 kin ching, 抛離成班新界東網友直奔馬鞍山...
    (可能方向問題, 反而撞唔到 boloup ching !!)
    睇離四方跑手正密密準備呢個賽季ge 賽事...

唔知 TKO ching/ctse 準備好未呢??

我可以代答......BOLO當然係坐巴士啦.

另外,KIN KIN一馬當先既原因......佢無等我地係汽水機慢慢飲水同回氣,
    就自己回頭返去馬鞍山遊樂場了.

升級   59.05%

該用戶從未簽到

原帖由 jc8866 於 2009-8-30 11:51 發表

俾我估中, 原來你地真係衝埋澳景   " />" />hjghk
    我同活活, cosxwain, 文ching就係靈實之後, 慢慢逍遙TKO一圈, 啱啱10k " />" />
    返到屋企check一check, 計埋7:30加碼, 同自己7:00既加加碼  fhdfhd ...

jc  ching 犀利ar
    跑左半隻馬

升級   0%

該用戶從未簽到

各位早晨

仲未收到團長既sms morning call 叫我返工既......

升級   0%

該用戶從未簽到

大家早晨喇  ^^

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 迪迪仔 於 2009-8-31 06:55 發表
    仲未收到團長既sms morning call 叫我返工既......

緊係啦, 我都唔知醒, 你又唔 call 我起身 send SMS  ~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kan0902 於 2009-8-30 22:11 發表
    jc  ching 犀利ar
    跑左半隻馬

Kan ching, 可能你睇漏左bolo兄個post喇, 佢跑左25K, 而我只係左20K多D, 差300m都係未夠半隻馬, 返去到運動場想跑多圈凑數都無力喇 ~

升級   0%

開心
  • 簽到天數: 34 天

各位早晨喔。聽講話TKO運動場跑道不平要維修喎,係咪會封場呢?人地啱啱LEE個星期可以歸隊咗喎,唔係咁嘩!

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

各位, 早晨呀

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2009-8-31 08:31 發表
    各位, 早晨呀

sue ctse 早晨  

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 jogging_cat 於 2009-8-31 08:22 發表
    各位早晨喔。聽講話TKO運動場跑道不平要維修喎,係咪會封場呢?人地啱啱LEE個星期可以歸隊咗喎,唔係咁嘩!

早晨cat ctse,
    唔駛擔心喎, 我地有一個後援基地寶翠ma,
    等我 check check TKO 運動場先  ^^

升級   100%

該用戶從未簽到

早晨ar

升級   0%

該用戶從未簽到

今早七點起步

好勁呀