香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 燉奶佬
打印 上一主題 下一主題

獨跑樂

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 711MF 於 2010-11-15 14:30 發表

3K 見到你後,轉折位都見你跟住好近..
我都係預唔穿40"咁跑.

4K 之後我keep 唔到4’啦!5k 見自己19’43” 都諗字自己可以穿40架!之後就係想去同唔想去之間爭扎,又唔想跑得好辛苦個隻,係矛盾之間,結果差陀歲月。如果花子企係7k位串下我可能好d!最衰都係佢,咁鬼遲先激我!有心打氣就企前d啦!
你唔預自己穿40”開頭跑咁快做咩呀 ,總之你今年進步左,我就原地踏步

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 711MF 於 2010-11-15 15:13 發表
起步遲左20秒咪要追囉點知追到你啫...
我今年都係原地踏步炸..

就係唔想學似上年咁一開頭就死追,今年我早左上線。
另外我發現一個奸計(係踢波時諗到既),就係間唔中係無咩位既時候,夾硬切入係另外一名跑手前面,啱啱好既話(要經過複雜既運算架),佢其中一隻腳會踢中我鞋底,然後我就會向前標一標,慳左唔少力!

升級   0%

該用戶從未簽到

幾時拒人千里? .....幾米Je....
我遲13秒起步,頭一K好似游蛙式.....係咁"勃"開D人向前衝.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 燉奶佬 於 2010-11-15 15:23 發表

就係唔想學似上年咁一開頭就死追,今年我早左上線。
另外我發現一個奸計(係踢波時諗到既),就係間唔中係無咩位既時候,夾硬切入係另外一名跑手前面,啱啱好既話(要經過複雜既運算架),佢其中一隻腳會 ...

太奸啦 !!
我CUT 線時好安全: 好似渣車 : 打燈(手勢),回頭望,加速,CUT 線
..........咁先跑步零意外,路上人人愛

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 TerrySze 於 2010-11-15 15:40 發表
幾時拒人千里? .....幾米Je....
我遲13秒起步,頭一K好似游蛙式.....係咁"勃"開D人向前衝.

見到你,跟左陣都想左下順風車架馬,點知都追唔上你既速度
下次企前d啦!就唔駛咁快"勃"起啦

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 TerrySze 於 2010-11-15 15:46 發表

太奸啦 !!
我CUT 線時好安全: 好似渣車 : 打燈(手勢),回頭望,加速,CUT 線
..........咁先跑步零意外,路上人人愛

車,你係唔係真係咁可愛呀?尋日見你都無打燈就係咁衝喎

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 燉奶佬 於 2010-11-15 16:32 發表

車,你係唔係真係咁可愛呀?尋日見你都無打燈就係咁衝喎

2K前就游蛙式.2K後先打燈爬頭,

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 燉奶佬 於 2010-11-15 16:00 發表

見到你,跟左陣都想左下順風車架馬,點知都追唔上你既速度
下次企前d啦!就唔駛咁快"勃"起啦

唉。。。。。我都唔想晨早流流"勃"起...頭班車遲到啦...搞到好趕上線.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 TerrySze 於 2010-11-15 17:03 發表

2K前就游蛙式.2K後先打燈爬頭,

之後既澳門之行,你是否跑半馬呢?如果係,希望半馬可以跟貼你啦,起馬可以慳力唔駛自己打燈

升級   0%

該用戶從未簽到

15/11
19:30
屯門鄧記
15k tempo run
1'45"1; 1'44"1; 1'44"; 1'42"6; 1'43"; 1'43"3; 1'44"4; 1'47"; 1'44"6; 1'44"5; 1'44"9; 1'42"9; 1'44"5; 1'44"3; 1'46"6; 1'44"7; 1'46"2; 1'43"9; 1'45"1; 1'45"5; 1'44"5; 1'43"4; 1'43"; 1'44"4; 1'43"; 1'44"1; 1'42"1; 1'39"2; 1'37"7; 1'36"5; 1'35"3; 1'36"3; 1'36"7; 1'37"3; 1'38"7; 1'38"; 1'34"2; 43"5
tatol: 1:03'49"1)
1st 5k :21'42"4
2nd 5k :21'47"1
3nd 5k :20'19"6

尋日跑完比賽,成個人步履鬆了很多,跑來也十分順暢,跑了16圈後,奧兄加入,跟著他穩定的步速,愈跑愈順,多謝他的順風車,跑了10k後,感覺還不錯,便嘗試加力,最煩是見到晶哥同ivy,成日係跑道傾計,又無我份,激死人,快d跑完收工無眼睇。多謝sue 兄同wong sir 係場邊幫我補水。

本星期已跑15k

升級   32.55%

開心
  • 簽到天數: 1 天

超人呀, 通常都係噚日揸流攤

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大俠 於 2010-11-16 00:39 發表
    超人呀, 通常都係噚日揸流攤

對於閣下誹謗性既言論,本人深表惟憾,並保留一切法律上追究責任!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 oscar 於 2010-11-16 08:09 發表
    下次你比賽,幫我比埋報名費做你4k領跑員,包你sub埋39添呀!
    咁先自係兄弟架馬!2�1�11大埔10k有空去跑馬?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 711MF 於 2010-11-16 11:44 發表

勵害勵害......

我都係第2日先去跑15kjer,點及7兄即日就跑多10k回家咁厲害呀!

升級   32.55%

開心
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 燉奶佬 於 16-11-2010 11:49 發表

對於閣下誹謗性既言論,本人深表惟憾,並保留一切法律上追究責任!

你告我唔入架, kakaka

升級   81%

該用戶從未簽到

原帖由 燉奶佬 於 2010-11-16 11:49 發表

睇住你跑完返黎仲同我講到野就知你未盡全力喇!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 燉奶佬 於 2010-11-16 11:49 發表

笑左

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大俠 於 2010-11-16 12:11 發表

你告我唔入架, kakaka
    你估呢度係大陸呀?未審就知告你唔入?告你唔入咪插入你度囉,用义。