run4ever 發表於 2013-8-4 20:39:48

4/8/2013 烈陽下 10x400 @1'00" ε=ε=ε=ε=ε=ε=┌(; ̄◇ ̄)┘
好辛苦 _| ̄|○
以後都係玩返緩步好了v(^_^v)♪

run4ever 發表於 2013-8-7 03:16:11

慢慢慢,6K@42". 扯晒蝦 ( ̄◇ ̄;)

Etudiante 發表於 2013-8-7 10:56:08

請教一下師兄,常常報名海外馬拉松,
在機票和食宿方面,不會覺得很昂貴嗎?bnmjkjhk

run4ever 發表於 2013-8-8 03:06:47

run4ever 發表於 2013-8-8 03:14:26

Etudiante 發表於 2013-8-7 10:56
請教一下師兄,常常報名海外馬拉松,
在機票和食宿方面,不會覺得很昂貴嗎? ...

我都未試過外遊馬拉松:'(,所以都未感受到平貴:L

run4ever 發表於 2013-8-9 22:23:33

今日熱得很,唔跑步走咗去大清游水,晌浮台外慢蛙咁游咗兩粒鐘先上岸,都算係運動過吖:P

run4ever 發表於 2013-8-10 21:10:46

大鑊,原來高血壓前期,要戒口亇 (。-_-。)
是日6K@34"

run4ever 發表於 2013-8-10 21:24:03

run4ever 發表於 2013-8-9 22:23
今日熱得很,唔跑步走咗去大清游水,晌浮台外慢蛙咁游咗兩粒鐘先上岸,都算係運動過吖 ...

兩粒鐘,浸晌水一D都唔熱,仲係無乜點曬黑到添:D

run4ever 發表於 2013-8-12 20:51:23

下午三十幾度高温,唔敢跑:'(,走去大清游水好過:P,HEA蛙 3.6K@2'00":lol

run4ever 發表於 2013-8-15 00:27:57

無故作病,靜止心跳比平日高20,係咁嘭藥,希望快D好 (⌒-⌒; )

run4ever 發表於 2013-8-15 23:22:47

頭暈身冷流鼻水 (。-_-。)

run4ever 發表於 2013-8-23 17:10:52

20130816 5K@35"
20130817 7K@43"
20130818 7K@42"
20130820 22K@3'00"
20130821 6K@36"
20130822 6K@34"
20130823 買咗新玩具

run4ever 發表於 2013-8-24 03:44:33

唔怪得一路都減唔到磅,原來要好慢咁緩步跑,先至心率唔超過帶氧區,以後真係要慢D先得到 (⌒-⌒; )
是晩慢到8K@1'00",心率都係高於Maf_| ̄|○

run4ever 發表於 2013-8-25 22:10:23

是晚 慢 15K@1"53" 。・°°・(>_<)・°°・。

chris63406770 發表於 2013-8-26 10:36:45

run4ever 發表於 2013-8-24 03:44
唔怪得一路都減唔到磅,原來要好慢咁緩步跑,先至心率唔超過帶氧區,以後真係要慢D先得到 (⌒-⌒; )
是晩慢 ...

我都買左mio alpha里仔玩具

run4ever 發表於 2013-8-27 00:05:22

chris63406770 發表於 2013-8-26 10:36
我都買左mio alpha里仔玩具

真係幾Like,可以防止自己不自覺加速導致心跳過快,哩件玩具唔錯唔錯 (^-^)

run4ever 發表於 2013-8-28 20:22:00

20130828熱:funk:
大清避跑,hea蛙 3.8km@兩粒鐘 (^O^☆♪

run4ever 發表於 2013-9-3 23:35:24

3/9/2013
是晚天陰陰,岩晒緩步跑,24k@3'05",
食咗三條朱古力,正‥ *\(^o^)/*

run4ever 發表於 2013-9-5 21:28:30

落雨,改跑機囉
7K@55" ε=ε=ε=ε=ε=ε=┌(; ̄◇ ̄)┘

run4ever 發表於 2013-9-10 15:30:08

9/9/2013
原先25K的長課ε=ε=ε=ε=ε=ε=┌(; ̄◇ ̄)┘
最後只完成到20K _| ̄|○殘念 ε-(´∀`;

)
頁: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9
查看完整版本: 為境外馬拉松努力下,首站目標2014東京馬拉松!

香港長跑網