香港長跑網  - 長跑長友

樓主: shogikin
打印 上一主題 下一主題

美孚zone 11月16日美孚~九龍城碼頭

升級   16.75%

該用戶從未簽到

係我錯....

係星期

堅堅成日學人講嘢, 我要收版權......

升級   100%

• 簽到天數: 11 天

<<母親節早啲起身去華山之後去攞位同媽媽飲茶 偕 Wilson 19大典之19k 約跑>>  (冇睇錯, 係全名)

華山約跑 12-05-2013 報名  
    集合地點: 美孚地鐵D出口
    集合時間: 星期日   7:30am出口D集合, 不見即散.
    路線:  19k  (tbc:  上麗瑤同華山係必然架喇, 唔會辛苦過sts 啦總之)

1. 特別貴賓 - mill 姐
    2. 主角貴賓 - Wilson
    3. 稀客街坊貴賓 - Joe 哥
    4. 駿哥
    5. 恒恒
    6. dmy
    7.長跑傑 (記得等埋我)
    8. Perre (高大令仔小啤啤)
    9. 小力
    10. catcat (歸隊跟操~~~~)
    11.

升級   53.67%

該用戶從未簽到

<<母親節早啲起身去華山之後去攞位同媽媽飲茶 偕 Wilson 19大典之19k 約跑>>  (冇睇錯, 係全名)

集合時間: 星期日   7:30am出口D集合, 不見即散.
    路線:  19k  (tbc:  上麗瑤同華山係必然架喇, 唔會辛苦過sts 啦總之)

4. 駿哥
    5. 恒恒
    6. dmy
    9. 小力
    11. Fanny (本來黎唔到,依家又得,不過,時間及體力有限,只跑傳統路線,起點見。)

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

點解由原先的15K變左19K ? 我怕我跑唔到咁遠呀!

dmy
    之前同 wilson 講過同佢celebrate 佢19 生日, 跑19k. 佢今個星期日會嚟, 咪跑19k..... 不過, 難啲揼條19k 路出嚟. 所以我諗都係17~18k 左右. 如果 STS 30K 條路都叫 30k (不足30k啦), 我哋個約跑都叫19k 囉.  詳情 回覆 發表於 2013-5-9 15:56

升級   16.75%

該用戶從未簽到

之前同 wilson 講過同佢celebrate 佢19 生日, 跑19k.

佢今個星期日會嚟, 咪跑19k.....

不過, 難啲揼條19k 路出嚟.  所以我諗都係17~18k 左右.  

如果 STS 30K 條路都叫 30k (不足30k啦), 我哋個約跑都叫19k 囉.

唔駛驚.  

有路線睇未呢? 要創新D好玩D架~~  詳情 回覆 發表於 2013-5-9 16:18
    收到, 明白~~~~  發表於 2013-5-9 15:58

升級   16.75%

該用戶從未簽到

路線:  19k 左右 (美孚-->  麗瑤 -->  (不入消防局, 入華山小公園) -->  華山 -->(回程入華山小公園)--> 舊路落至 陳南昌中學右轉 至 荔景山路油站折返美孚)

注意:
    (1) 全程大小上落斜, 自備糧水, 美孚, 華山, 荔景山路均有補合站, 洗手間.  
    (2) 唔慣起早身嘅街坊朋友, 唔好意思. 730am 起跑是也. 一次咁多啦, 早睡早起身體好.
    (3) 大約19k 啦, 唔夠皮嘅自行補番啦.
    (4) 本來想帶新朋友遊公園, 但因公園街坊多, 易跑散, 有興趣遊公園嘅返到嚟可以自行加操架~~!

4. 駿哥
    5. 恒恒
    6. dmy
    9. 小力
    11. Fanny (本來黎唔到,依家又得,不過,時間及體力有限,只跑傳統路線,起點見。)
    12.  榮榮

升級   16.75%

該用戶從未簽到

留意第一頁嘅約跑資料唔update, 上面呢個先係最update 架.

--------------------------------------------

嘩, 堅堅果然係好"zone 啲", 咁快改咗.

噫家第一頁係正確架喇.

升級   100%

該用戶從未簽到

dmy 發表於 2013-5-9 15:56
    之前同 wilson 講過同佢celebrate 佢19 生日, 跑19k.

佢今個星期日會嚟, 咪跑19k.....

有路線睇未呢? 要創新D好玩D架~~

dmy
    嚟嚟去去華山有幾新......  詳情 回覆 發表於 2013-5-9 16:34

升級   16.75%

該用戶從未簽到

joelkk88 發表於 2013-5-9 16:18
    有路線睇未呢? 要創新D好玩D架~~

嚟嚟去去華山有幾創新......

dmy
    " mill 期待中......我都未跑過華山, 希望到時跑得晒! ^0^ " mill 姐真客氣. 點會跑唔哂? 不過, 我哋去到華山都會停幾分鐘回回氣吹吓水先繼續嘅.  詳情 回覆 發表於 2013-5-10 11:12
    期待中......我都未跑過華山, 希望到時跑得晒! ^0^  發表於 2013-5-10 10:19

升級   16.75%

該用戶從未簽到

dmy 發表於 2013-5-9 16:34
    嚟嚟去去華山有幾創新......

" mill  期待中......我都未跑過華山, 希望到時跑得晒! ^0^  "

mill 姐真客氣.  點會跑唔哂?  不過, 我哋去到華山都會停幾分鐘回回氣吹吓水先繼續嘅.

升級   16.75%

該用戶從未簽到

星期六冇特別約跑, 不過我同恒恒同榮榮都會喺八點喺d 出口集合去鬆腳幾k.  得就到時見啦.

升級   16.75%

該用戶從未簽到

仲有, 我想講....

呢啲幾歲生日陪跑幾多k 嘅活動, 限於少過 20 歲....

其他街坊們, 你哋生日就幾多歲就陪飲幾多支啤啤(一齊)好喇....

升級   37.6%

該用戶從未簽到

小弟喺荃灣癲友胡蘇, 想參加, 受唔受我玩 ?

dmy
    點會唔受呢.... 起到身就一齊玩啦. 到時見!  詳情 回覆 發表於 2013-5-10 14:19
    胡SO又來放火???  詳情 回覆 發表於 2013-5-10 13:53

升級   100%

慵懶

Turtle 發表於 2013-5-10 13:47

胡SO又來放火???

升級   16.75%

該用戶從未簽到

Turtle 發表於 2013-5-10 13:47

點會唔受呢.... 起到身就一齊玩啦.  到時見!

升級   16.75%

該用戶從未簽到

噚晚同三個靚仔 (唔同generation 嘅靚仔, 唔好咁仔細咁challenge 我) 夜遊.  美孚至荃灣西 (18k).  有人長沙灣至荃灣西 (23k), 有人葵興至美孚再到荃灣西 (14k).

途中仲俾我撞到loglo 私奔.....

25.4度, 開始熱喇........

咁都撞到,我獨上華山  詳情 回覆 發表於 2013-5-11 23:34

升級   64.21%

該用戶從未簽到

dmy 發表於 2013-5-10 16:55
    噚晚同三個靚仔 (唔同generation 嘅靚仔, 唔好咁仔細咁challenge 我) 夜遊.  美孚至荃灣西 (18k).  有人長 ...

咁都撞到,我獨上華山

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 162 天

明天見啦,大家

升級   100%

慵懶

今天多謝大家的招呼及等侯, 下次有機會再來跟大家學野.

Like: 5.0
    dmy
    Like: 5
    招呼唔到就真....下次有機會跑再一齊食埋嘢先走啦...  發表於 2013-5-13 10:02

升級   37.6%

該用戶從未簽到

多謝各地膽帶路,十分盡慶,下次再玩過 !

Like: 5.0
    dmy
    Like: 5