香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 亞平
打印 上一主題 下一主題

[平平無奇] --- 用心跑、隨意寫跑步日記

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2009-9-14 02:12 發表
2009.09.12 08:00 麥理浩徑1-4段

【給我24小時∼還你100公里】

「苦中能做樂,樂在苦中求」
從盛夏走到了初秋,從白晝到黃昏、到黑夜、到黎明晨曦初現。當中流過多少汗,吃了多少苦,受了多少難,已無從算計。 ...

what is it

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Lex 於 2009-10-6 15:03 發表

what is it" />" />" />" />

是一篇在首次50公里長課後的一些個人感想~~

咁隱蔽的文章都被你見到,你真係厲害了

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2009-10-6 12:33 發表

我個記錄都係30堂喎
3月至10月5日, 一共32個禮拜, 有2堂因為打風除消,
除非果堂 "盡訴心中情" 唔當一堂

我都係我blog的目錄中數過,確是已經30堂了..
"盡訴心中情"當然是其中一堂啦,打風的其中一堂,仍有出席,路跑,果堂已沒有計算.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 神童威威 於 2009-10-6 00:11 發表

傻佬!Wong sir pm都話係29堂呀

等我有時間重新執下blog內的目錄..可列出一份清單..到時可確定..

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

原帖由 亞平 於 2009-10-6 15:42 發表

是一篇在首次50公里長課後的一些個人感想~~

咁隱蔽的文章都被你見到,你真係厲害了

擺明翻你舊帳啦, 仲問

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

原帖由 亞平 於 2009-10-6 15:45 發表

"盡訴心中情"當然是其中一堂啦,打風的其中一堂,仍有出席,路跑,果堂已沒有計算.

我咪就係咁計囉

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2009-10-6 16:17 發表

擺明翻你舊帳啦, 仲問

成班友日追夜追係都唔放過50公里果篇文,好在我諗到計,一篇文二邊用,嘻嘻

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2009-10-6 16:18 發表

我咪就係咁計囉

即係我地冇錯..錯在........嘻嘻

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2009-10-6 15:47 發表

等我有時間重新執下blog內的目錄..可列出一份清單..到時可確定..

唔駛執喇!我剛剛都check過自己個blog,你同Sue姐都沒有記錯,昨晚真係30堂...
    Sorry先 ,等我收番"傻佬"兩個字,留番下次再贈比你吖!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 神童威威 於 2009-10-6 23:12 發表

唔駛執喇!我剛剛都check過自己個blog,你同Sue姐都沒有記錯,昨晚真係30堂...
    Sorry先 ,等我收番"傻佬"兩個字,留番下次再贈比你吖!

傻佬今次冇傻到..哈哈

升級   0%

難過
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 亞平 於 2009-10-6 15:45 發表

八月頭, 一次係雷暴警告, Wong Sir取消課堂, 你地好勤力自己照操出街跑.
    九月, 一次打8號風取消.
    九月, 一次係大雨, Wong Sir叫跨區友唔入來操.
    我每一堂都有記錄, 包括"盡訴心中情", 一堂請假, 一堂遲返冇跑係場邊吹水.
    下堂才是第30堂, 同 Wong Sir個記錄相符.

升級   0%

難過
  • 簽到天數: 1 天

[quote]原帖由 神童威威 於 2009-10-6 23:12 發表

Sorry先 ,等我收番"傻佬"兩個字,留番下次再贈比你
    等我再check本簿仔,點解條數唔對??
    果一次係邊一次,點解會少一次??

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 叮叮噹 於 2009-10-7 18:23 發表

八月頭, 一次係雷暴警告, Wong Sir取消課堂, 你地好勤力自己照操出街跑.
    我每一堂都有記錄, 包括"盡訴心中情", 一堂請假, 一堂遲返冇跑 ...

呢一次是算一次的.

升級   97.05%

該用戶從未簽到

原帖由 叮叮噹 於 2009-10-7 18:23 發表

八月17号 那天我沒有記錄,請幫手查下呢堂係咩樹!
    我每一堂都有記錄, 包括"盡訴心中情", 一堂請假, 一堂遲返冇跑 ...

升級   0%

該用戶從未簽到

Wong Sir 8月17日 你同成班大西北友去街街玩...詳情按下面連結.
    https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=2966&page=140#pid349969

升級   97.05%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2009-10-7 21:28 發表
    Wong Sir 8月17日 你同成班大西北友去街街玩...詳情按下面連結.
    https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=2966&page=140#pid349969

查到啦!

正確應該下次是 31 堂。
    其實上兩堂我出 29 堂係正確,但因為自已pm紀錄係得27所以以為自已搞錯,

個次係亞平成日話大家鍾意跑街,所以我係個網上留言話跑街,
    再不各自發pm 通知,而家記番了。

多謝幾位班長指正!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Ivy123 於 2009-10-6 12:16 發表

咁樣先可以加速提升體能, 好有挑戰性, 越辛苦越好玩 ,
    你都係玩跑山, 該有同感 吧 !
    上週日再操3~8 , 總時間好滿意, 上山比1/10更快更有力 , 好work !
    當然天氣一流係一個主因

都係個句la, 9~10段平路 ...

可以一星期兩課長山當然好...但係時間同體力都唔易應付...
    仲有Ivy 師妹操山有咩目標呢?? 無目標真係好難去堅持...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 pwong5618 於 2009-10-7 21:43 發表

查到啦!

正確應該下次是 31 堂。
    其實上兩堂我出 29 堂係正確,但因為自已pm紀錄係得27所以以為自已搞錯,
    個次係亞平成日話大家鍾意跑街,所以我係個網上留言話跑街,
    再不各自發pm 通知,而家記番了。 ...

Wong Sir 間中去下街幾好架,唔駛成日悶係"屋企"嘛!下次..不如諗諗夜上波羅山...當上斜特訓.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2009-10-7 22:54 發表

可以一星期兩課長山當然好...但係時間同體力都唔易應付...
    仲有Ivy 師妹操山有咩目標呢?? 無目標真係好難去堅持...

等我代答先..目標就是扯爆你同壞人..哈哈

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2009-10-8 00:09 發表

等我代答先..目標就是扯爆你同壞人..哈哈

咁Ivy 師妹已經達到目標,唔駛再操啦~~