香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 花子阿DEE
打印 上一主題 下一主題

花子阿DEE跑世界~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2009-11-1 18:59 發表
今日自己狀況還可以,因為隊友仔喪爆,幾乎行都行唔到...自己last 幾K 都無乜力啦,又橫隔膜痛痛,時間好差,不過名次好好~~hgjD115" />" />hj
時間唔公報啦...有興趣自己睇啦...
玩team 就係咁架啦,每個CP 都 ...

Dee兄,恭喜晒!繼續keep住呀

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2009-11-1 18:59 發表
今日自己狀況還可以,因為隊友仔喪爆,幾乎行都行唔到...自己last 幾K 都無乜力啦,又橫隔膜痛痛,時間好差,不過名次好好~~

弓起DEE兄

升級   66.2%

開心
  • 簽到天數: 2 天

Dee Ching 恭喜晒~~恭喜晒~~

升級   53.45%

該用戶從未簽到

恭喜DEE 兄, 順利完成又有獎囉就係一個好好既鼓勵, keep on fighting 啦!!!

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 3 天

原帖由 花子阿DEE 於 2009-11-1 19:02 發表

THX Sue兄~~
    都係果句,就算時間唔好,都係雙腳跑番黎,有獎攞就係開心~~
    仲有玩完42k 山對腳仔除左攰反應都唔算大,希望可以keep 住啦~~

勁丫~~~只要努力~~一定有飯食架~~你個組咁多人阻~~又有人爆左~~已經好好喇
    我係沿礦拗都爆到7彩~~諗住冇硬獎~~點知跑下停下頂到返去又有第2woo~~原來好多人都爆爆地~~好彩頂住ja~~唔係又跌獎架喇

升級   0%

該用戶從未簽到

今日自己狀況還可以,因為隊友仔喪爆,幾乎行都行唔到...自己last 幾K 都無乜力啦,又橫隔膜痛痛,時間好差,不過名次好好~~hgjD115" />" />hj

Dee兄好野~
    相信你對呢個獎都喜出望外,明年再拎過!

升級   0%

該用戶從未簽到

花先生,恭喜晒~~

升級   49.47%

該用戶從未簽到

>>今日都幾晒,我估隊隊都有人爆掛~~

今日留意到一個現象
    見襯抽根的都係男性, 佢地表現得好痛苦, 反而無見到女性抽根

係因為男 女有別, 男性結構, 比女性易抽根 ?  
    純粹因男多 女少參賽, , 比例上的問題 ?
    其他原因 ?

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

係我,又係我爆到九彩,係城門已經雙腳都作抽筋,可能飲多左水,身體唔夠電解質啦。落大埔個段天然巨石真係舉步維艱想死。幸好一班隊員不斷鼓勵,捱到返去,成個人摳晒。

升級   0%

該用戶從未簽到

恭喜ching~~

升級   0%

該用戶從未簽到

謝謝各位關注,今朝起床對腳無咩痛,唔通跑山真係可以醫腳底筋膜炎??

俊兄時間都唔錯喎~~

梁兄 : 玩TEAM 最討厭一樣野係遲半個鐘出發,頭兩段我講左三百幾次早晨同四百幾次唔該,窄唔過人sai 唔少氣力~~
    今年真係好多人爆,我都係咁鼓勵隊友仔,你爆佢都爆,睇下邊個爆得金ja,我地過左獅子亭後面已經無隊追到上黎,前面九巴我地又追唔到,team 唔同個人,過左兩段如果甩開左好難四個一齊追上黎,我地都知道只要平安番到去應該無問題~~
    梁兄都好勁,受傷又少左操都做到咁勁時間,出年fit D 可能破大會紀錄~~

Ivy師妹妳無咩丫馬,抖下先啦~~
    男性易抽筋我估同心態有關,我覺得好多男參賽者為左做自己心目中既時間而死頂,女仔比較放得開D~~
    去到中段,尤其係城門,因為佢地唔知我地係遲半個鐘出發,過左佢地之後就死追,有D 甚至見你想過佢即刻跑,唔想俾人過,咁搞想唔抽筋都難~~

炖奶佬,玩team 就係咁架啦,上屆你一入城門放到唔見人,今屆都係果度開始唔見人~~
    尋日咁艱苦完成到都好好啦,出年一定要追巴士~~

升級   0%

該用戶從未簽到

阿DEE CHING 勁呀, 恭喜晒 !!!

升級   0%

奮鬥
  • 簽到天數: 1864 天

[LV.Master]伴壇終老

花Ching,恭喜晒~~

http://hk.myblog.yahoo.com/blurmax

升級   0%

該用戶從未簽到

thx 馬神兄&賽王兄,尋日咁都撞到馬神兄~~

係呀炖奶佬,你尋日爆得咁犀利我估你腳仔既傷都好大影響,如果就住跑跑長左好易有問題~~
    咁你而家點打算呢?

升級   49.45%

該用戶從未簽到

恭喜晒dee兄攞獎+跑完對腳無事!!! 你地真係好勁!!响九龍水塘時你地好似一陣風咁就過左我地la.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kopo1128 於 2009-11-2 11:50 發表
    恭喜晒dee兄攞獎+跑完對腳無事!!! 你地真係好勁!!响九龍水塘時你地好似一陣風咁就過左我地la.

高寶兄你都要加油呀,仲有三個禮拜就tw,你之前練3t 練到個人橫晒,好不利長山,如果呢兩個禮拜操多D 長課同減磅,仲有時間操番狀態應付~~

當時我地都仲有力,其實頭三段時間唔差,過左城門就慘絕人寰...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2-11-2009 11:44 發表

thx 馬神兄&賽王兄,尋日咁都撞到馬神兄~~

係呀, EDITH 佢同你公司同事操挑戰36呀, 係個度起步, 我車佢入去JA MA, 咁都俾我見到偶像 - 花DEE 哥, 嘩哈哈哈, 勁呀 !!!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 馬神 於 2009-11-2 17:27 發表

係呀, EDITH 佢同你公司同事操挑戰36呀, 係個度起步, 我車佢入去JA MA, 咁都俾我見到偶像 - 花DEE 哥, 嘩哈哈哈, 勁呀 !!!

我知呀,典解你唔一齊行呀~~
    一上隧道突然有一男一女晌電單車上面嗌我,真係打個突~~
    馬神兄你玩野~~

升級   49.47%

該用戶從未簽到

>>頭兩段我講左三百幾次早晨同四百幾次唔該,窄唔過人sai 唔少氣力~~
    我腳痛之後.... 都講左"係咬柴 " 和 "有心"  N咁多次 (包括你), 都真係Sai 吾少口水

>>Ivy師妹妳無咩丫馬,抖下先啦~~

其實吾係咬柴,係因為前一日諗休下吾跑山,但最後都忍吾腳,走左去跑 18k平路,  
    通常跑長課後, 就會呢到傷個到痛, 反而跑山長一長都吾會有事...... 尋日忍到去引水道 4k後 ,
    隻腳開始痛到跑吾到... 之後就行行行.......
    所以對長跑又愛又恨, 想操都操吾起.... 次次中招.......所以我走平路特別差... 無癮 !!

>>男性易抽筋我估同心態有關,我覺得好多男參賽者為左做自己心目中既時間而死頂

原來又係男人通病 ...... 死頂..... 明白了..........

>>去到中段,尤其係城門,因為佢地唔知我地係遲半個鐘出發,過左佢地之後就死追,
    >>有D 甚至見你想過佢即刻跑,唔想俾人過,咁搞想唔抽筋都難

哦..... 原來係咁.. 又學到野
    hey ! 你應該做好心,同佢地講, 吾使追la ma ...