香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 花子阿DEE
打印 上一主題 下一主題

花子阿DEE跑世界~~

升級   67.95%

無聊
  • 簽到天數: 3 天

升級   0%

該用戶從未簽到

佢地兩個除左講女,有咩好講呀?

升級   49.47%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2009-12-4 10:13 發表

Ivy 師妹邊度傷?上次苗圃痛個位一路到而家??

呢個位毅行中有翻發, 忍到

新傷呢度提過下 -- > https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=593&extra=&page=64

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 stanwong 於 2009-12-4 11:15 發表
    什麼是AVMM ?

將"AV" 同"MM" 分開解啦~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Ivy123 於 2009-12-5 00:07 發表

呢個位毅行中有翻發, 忍到

新傷呢度提過下 -- > https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=593&extra=&page=64

好似都幾煩喎...我都主張自癒,不過如果太嚴重同無好轉就要睇下醫生啦~~
    Ivy 師妹跟住有咩目標呢??

升級   0%

該用戶從未簽到

花生,明天努力以赴..做到最好!我唔會隔海為你打氣的...因為太遠啦...D氣來到都變了空氣了...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2009-12-5 11:01 發表
    花生,明天努力以赴..做到最好!我唔會隔海為你打氣的...因為太遠啦...D氣來到都變了空氣了...

O甘你打個屁啦,就算隔住個海,被海風吹稀了,佢應該認得你淡淡的味道,遙感暖暖的祝福。花生加油呀。

升級   49.47%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2009-12-5 10:12 發表

好似都幾煩喎...我都主張自癒,不過如果太嚴重同無好轉就要睇下醫生啦~~
    Ivy 師妹跟住有咩目標呢??

吾煩...不過有d心急..有d幣翳.... 黎緊第一次正式玩山賽, 總想玩好d

目標 --> 會開始玩下d山賽, 不過對自已既步速,時間都係好模糊...捉吾準... 落下場, 痴下場摸索下先.......
                  又可以見識下d女快腳點跑山, 平時操山都係男人多, 好少女將....

有咩建議比我呢隻新腳 ??

升級   0%

該用戶從未簽到

花生唔過大海,原來去拎獎..

登錄/註冊後可看大圖

升級   0%

該用戶從未簽到

花子...原來有大波積所以唔過大海..恭喜晒..

那邊廂奶媽PB呀...

升級   95.6%

該用戶從未簽到

原來咁所以唔過大海~~

升級   100%

該用戶從未簽到

恭喜Dee兄!!

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

花公子, 恭喜哂呀

升級   0%

該用戶從未簽到

笑得o甘含蓄架。
    恭喜又添收藏品。

升級   0%

該用戶從未簽到

一早話左你地知你地過大海梳乎,我就留晌HK 跑山架啦,點知有無獎喎~~
    謝謝關注~~^^

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Ivy123 於 2009-12-5 14:20 發表

吾煩...不過有d心急..有d幣翳.... 黎緊第一次正式玩山賽, 總想玩好d

目標 --> 會開始玩下d山賽, 不過對自已既步速,時間都係好模糊...捉吾準... 落下場, 痴下場摸索下先.......
                  又可以見識下d女快腳點跑山, 平時操山都係男人多, 好少女將....

有咩建議比我呢隻新腳 ??

玩樂善?我都未玩過呀~~
    我都無咩資格俾建議...
    未正式比賽過,小心初時有力時俾人拉快左囉,跑山爆左都幾大鑊,last 老抽幾快都無用~~
    腳仔好番D 未呀~~

升級   0%

該用戶從未簽到

比賽前足足4日無跑,懶到出汁~~
    人少少比賽,不過去到都幾嚇人下,大部份係山會既人,個個都黑黑實實,對腳好似電燈柱咁粗,相對D大賽大家應該接近D~~
    尋日好爽,全部斜路都跑晒,上山就jog/跳住上,係落斜仲要時間適應,整體時間滿意,第一次玩港島徑,出年操好D 再玩過~~

1/10 麥徑4-5, 約23k, 5:15 (包括50min 休息<- 好耐...)
    4/10 8k, 41:00 (8:48/20:16/9:31/2:24)
    5/10 大西北  Circuit Training 6組
    7/10 衛徑3-6 約28k 4:55
    11/10 半馬有火 約23K 2:01 (5K-24min,1/2-58min)
    12/10 大西北 2000x4 = 8k
    14/10 北區基本訓練
    15/10 單車漫遊 34K
    17/10 衛徑 3-5 漫遊 23.4K 3:45
    19/10 大西北 約10k
    22/10 黃金>深井>黃金 18K 去9K-50:02 回9K-48:30 = 1:38:32
    24/10  衛徑3-6 約28k
    28/10 荃碼>小欖>荃碼 22K 去11K-55 回 11K-1:03

1/11 苗圃 42km
    2/11 大西北 衝斜路
    4/11 北區基本訓練 jog 5k
    11/11 青公 12km
    15/11 nike 10k
    16/11 大西北 2K X 4 = 8K
    18/11 港島徑 灣仔埉->大浪灣 約31.5km
    20/11 毅行者陪走 麥7-10 38km
    23/11 大西北 jog 4-5km
    25/11 北區基本訓練 400X10
    29/11 東北試路 約20K
    30/11 大西北 1K X 7 = 7K

1/12 青公12K
    6/12 旅聯盃30K 2:48

升級   49.47%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2009-12-7 10:19 發表

玩樂善?我都未玩過呀~~
    我都無咩資格俾建議...
    未正式比賽過,小心初時有力時俾人拉快左囉,跑山爆左都幾大鑊,last 老抽幾快都無用~~
    腳仔好番D 未呀~~

好野, 恭喜先 !!

尋日試腳樂善, 半個鐘吾使,坐車回府..... 跛腳,係家休息
    趕吾切好返... 要調節下心情先得......

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2009-12-7 10:14 發表
    一早話左你地知你地過大海梳乎,我就留晌HK 跑山架啦,點知有無獎喎~~
    謝謝關注~~^^

真係唔知你報左呢場,總之拎獎值得恭喜~

升級   0%

該用戶從未簽到

都要恭喜花公子又有獎 ,仲要係個人添。
    又黎借個blog 玩下
    十分滿意昨日的成績,因為穩定左好多,一來天氣不錯,二來雖然真係好早起身,但大軍十幾人一同由酒店跑去運動場當熱身,有有氣勢,以為係玩team,令人精神抖擻,士氣高昂。
    與sue, parco爸,蔡兄,威威早早上線,撞正個吹水王parco爸,都係留番啖氣跑步好過 ,但係又真係輕鬆好多。下次都係.......
    2k 7'39"
    3k 4'15"
    4k 4'11"
    5k 4'08" (20'25)
    6k 4"06"
    7k 4'14"
    8k 4'07"
    9k 4"16
    10k 4'32" 上橋(41'42")
    12k 8'30"
    13k 4'12"
    14k 3'58"
    15k 4'09" (1:02'33")
    16k 4'07"
    17k 4'27"上橋
    18k 3'46"
    19k 3'50"
    21.975 8'06"  (1:26'50)