香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 花子阿DEE
打印 上一主題 下一主題

花子阿DEE跑世界~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Ivy123 於 2010-7-17 12:15 發表

有興趣都無用, 呢排好易累, 訓極都吾飽 .....
早排熱操都好上力,  呢2週由無力返 ... 傻左 !!
今日你地上山, 我還睡債,  各自努力, 小心大水 !!

Ivy 小師妹,睇黎係心理問題...
聽講尋日妳都上左山喎,好D未??
下星期我地下午走獅子亭至荃錦坳,呢後o岩妳啦,有興趣就黎啦~~

升級   0%

該用戶從未簽到

好心急想練速度...都係練好個form 先,叫自己唔好急,八月先,八月先!!!

1/7 18K RB, 撲蝶17K ?hr
2/7 水 50min 粉嶺
4/7 M7-10 36.5K 5:40
5/7 大西北訓練班 (去左混吉)
7/7 水 1K
8/7 MTB 15+15K = 30K
9/7 水 0:50
10/7 M49-M101 (北潭凹至獅子亭) 約26K 4:55
12/7 20K
13/7 8K
14/7 水 1.2K
15/7 11K
17/7 M1-3 24.5K
19/7 水 1.2K

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2010-7-19 10:02 發表
好心急想練速度...都係練好個form 先,叫自己唔好急,八月先,八月先!!!

7/7 水 1K
9/7  ...

欲速則不達,最終都要還原基本步

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 17-7-2010 09:54 發表

馬神你咁多野玩,可能已經係帶菌者,試下一星期去練多幾日,好快就會病發架啦~~

HEHE .... 係呀, 我太花心, 乜都想玩.... 樣樣都練唔好, 唉, 我個自由或仲未搞掂... 都係要用蛙式出戰.....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 上水馬王 於 2010-7-19 13:04 發表

欲速則不達,最終都要還原基本步

係囉...人老左比較有耐性,可以游我好姿柔去做個form,希望自由式趕得切9月比賽啦~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 馬神 於 2010-7-19 13:12 發表

HEHE .... 係呀, 我太花心, 乜都想玩.... 樣樣都練唔好, 唉, 我個自由或仲未搞掂... 都係要用蛙式出戰.....

我上年都諗住用一兩個月時間練到自由式快過蛙式,但係真係好難...不過唔緊要,好多人都游蛙式架,而且...游蛙式唔一定慢過自由式~~
我都太花心...都係乜都識d 無樣精...

升級   0%

該用戶從未簽到

真係無乜力啦...又著左套3T SUIT 去"贊"大,再加件TEE 好鬼熱~~
都jog 到10K,早水晚跑好幸福~~

7/7 水 1K
10/7 M49-M101 (北潭凹至獅子亭) 約26K 4:55
12/7 20K
13/7 8K
14/7 水 1.2K
15/7 11K
19/7 水 1.2K / 青公10K

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 19-7-2010 19:50 發表

我上年都諗住用一兩個月時間練到自由式快過蛙式,但係真係好難...不過唔緊要,好多人都游蛙式架,而且...游蛙式唔一定慢過自由式~~hgjD115" />" />hj
我都太花心...都係乜都識d 無樣精...

HEHE  .....  一兩個月,我係仲未學識...... 不過點都好, 我都會練好蛙式, 去水D, 比賽時都會盡力既, 大家都努力啦, 乜都要玩搞到巧攰.....

升級   0%

該用戶從未簽到

仲以為你會入鄧記添,巧勤力啊花子,就黎跑都慢過你行呢,真係風水輪流轉!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 馬神 於 2010-7-19 21:58 發表

HEHE  .....hgjD092" />" />hj  一兩個月,我係仲未學識...... 不過點都好, 我都會練好蛙式, 去水D, 比賽時都會盡力既, 大家都努力啦, 乜都要玩搞到巧攰.....

攰d 咪好囉,好好訓~~

馬神加油~~ 期待同你同場玩3T~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 燉奶佬 於 2010-7-19 22:23 發表
仲以為你會入鄧記添,巧勤力啊花子,就黎跑都慢過你行呢,真係風水輪流轉!

巾晚大西北走400...腳仔仲保養中,唔敢搞D 咁激既野...
日數好似好多,其實全部都係hea 走...好似今晚咁,朝早游完水夜晚真係力不從心,hea 到牙...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2010-7-20 00:20 發表

巾晚大西北走400...腳仔仲保養中,唔敢搞D 咁激既野...
日數好似好多,其實全部都係hea 走...好似今晚咁,朝早游完水夜晚真係力不從心,hea 到牙...

打穩左個底,儲下里數,都係好事!心不從心都跑左10k,都好唔錯呀!唔係個半鐘完成就得啦!因為我行10k 都做唔到呢個時間

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2010-7-20 00:20 發表

男人大忌呀..花子.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 燉奶佬 於 2010-7-20 00:24 發表

打穩左個底,儲下里數,都係好事!心不從心都跑左10k,都好唔錯呀!唔係個半鐘完成就得啦!因為我行10k 都做唔到呢個時間

嗯,其實我都係想KEEP 下狀態,跑山還可以,跑街好似越來越慢...
實不相瞞...今晚跑左差不多一粒鐘...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2010-7-20 00:28 發表

男人大忌呀..花子.

係呀,今晚真係發覺自己下體...呀唔係,下身無咩力...

升級   74%

該用戶從未簽到

您好!以下是小弟的新訓練日誌BLOG,盼閣下多多指教及參觀留言。

跑步游泳互交織,心肺功能更出色,比賽有望創佳績。

敬祝
長跑長有

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2010-7-20 00:38 發表

係呀,今晚真係發覺自己下體...呀唔係,下身無咩力...

花子不用悲哀..問屈老大拎幾包GEL..打孖上..包你死蛇都變猛龍~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 CHOCOLATE_DAVID 於 2010-7-20 01:11 發表
您好!以下是小弟的新訓練日誌BLOG,盼閣下多多指教及參觀留言。

跑步游泳互交織,心肺功能更出色,比賽有望創佳績。

敬祝
長跑長有

陳日織左啦喎,心肺出唔出色就未知,不過夜晚無力喎~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2010-7-20 01:13 發表

花子不用悲哀..問屈老大拎幾包GEL..打孖上..包你死蛇都變猛龍~~

要揩化學野先可以重振雄風...我未有屈老大咁差既...
話時話,平兄仲方唔方便去買果d 過期特價gel,我想買...

升級   0%

該用戶從未簽到

原本踩車車,早左醒去左游水~~
今日唔止下體無力...連上體都無力,慢慢游,不過都快過陳日2min...
番到公司上磅,再創新低,133.5 lbs~~

7/7 水 1K
12/7 20K
13/7 8K
14/7 水 1.2K
15/7 11K
19/7 水 1.2K / 青公10K
20/7 水 1.2K