香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 燉奶佬
打印 上一主題 下一主題

獨跑樂

升級   0%

該用戶從未簽到

你當日跑咩呀!我跑完搵你跑多十k得唔得呀!

升級   0%

該用戶從未簽到

得!等你拿埋獎先law,大俠今次冇頂着你,唔該加加油。

你台馬吐露pb我都在埸,今次都一樣啦。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 MatthewTse 於 2011-4-16 02:20 發表
得!等你拿埋獎先law,大俠今次冇頂着你,唔該加加油。

你台馬吐露pb我都在埸,今次都一樣啦。

今次唔會pb啦!事關近排操得亂同操得少,所以聽日志在盡量保持38已經有交待。
大俠唔係度,要搵第2個目標跟先得,麻鬼煩!

升級   0%

該用戶從未簽到

都知你明天會破我pb 金身啦。冇大俠帶真係仲要專心D。天氣預測有雷雨,準備下。仲有早点到場熱身,好好享受本季最後10k比赛,吾好有遺憾。

嘎 我好似寫最後留言咁。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 MatthewTse 於 2011-4-16 10:53 發表
都知你明天會破我pb 金身啦。冇大俠帶真係仲要專心D。天氣預測有雷雨,準備下。仲有早点到場熱身,好好享受本季最後10k比赛,吾好有遺憾。

嘎 我好似寫最後留言咁。

原來我pb 係有你呢個幸運童子!
多謝你的提醒,感覺好溫暖窩心呀!其實今季都無咩好遺憾!有咁多朋友指點,又有突破!
唉,原本想係度繼續寫自已既訓練,找同好一齊分享交流,但近日呢度攪成咁,呢樣更使人痛心遺憾!呢度興趕客咁!

升級   0%

該用戶從未簽到

你繼續寫啦,除非被封,我會繼續留下,你唔寫我真是冇心机再上來架啦。

升級   0%

該用戶從未簽到

呢度愈黎愈似動物農莊!

升級   13.33%

該用戶從未簽到

咁你一定唔係豬啦,都話唔到事!

明天加油呀奶哥!

升級   0%

該用戶從未簽到

今朝又悶又熱,見各位10k 跑友好辛苦,佩服佩服。

恭喜奶奶分組又得獎,今次戲碼係火併型男Terry。勁呀。

升級   0%

該用戶從未簽到

奶奶衝線唔該專心d......

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大B 於 2011-4-17 00:34 發表
咁你一定唔係豬啦,都話唔到事!

明天加油呀奶哥!

大B 哈哈!
多謝打氣!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 MatthewTse 於 2011-4-17 11:14 發表
今朝又悶又熱,見各位10k 跑友好辛苦,佩服佩服。

恭喜奶奶分組又得獎,今次戲碼係火併型男Terry。勁呀。

雖然羸佢一個馬位.....睇相時佢回程記笑笑口....我就死死下...擺明沒去盡啦.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 TerrySze 於 2011-4-18 11:50 發表

雖然羸佢一個馬位.....睇相時佢回程記笑笑口....我就死死下...擺明沒去盡啦.

佢次次衝線都要keep 住個樣眼角含春咁啦~~

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

恭喜呀奶尋日復活跑攞獎~~

升級   0%

奮鬥
  • 簽到天數: 1864 天

[LV.Master]伴壇終老

恭喜呀奶尋日復活跑攞獎^.^

升級   0%

該用戶從未簽到

17/4
    8:00    21-26c  75%-95%

飛達復活慈善跑

很悶熱的天氣,熱身時遇到拳王吹左陣,就上線,排在第5排,又同文星吹水,背部已在出汗。雖然獎品豐富,但勁人唔多,有機會偷雞。起步,跑了k幾先追到terry,拍住佢跑,佢叫我上,但我條氣頂住咁,都加唔快,拍多陣先帶離少少,天氣實在太悶熱,2k時間7'28" ,好似又快左添。過雙橋已經覺得呼吸好辛苦, 腦部好似缺氧,有些暈,為免爆要減速,到3k時已想放棄(4'06")。我係咁,其他人都應該差唔多,所以都係頂住,慢跑就慢跑!3k 幾有水站,雖然口渴都只係飲左一杯水,無停,跟住跑海濱長廊,即就快折返,加少少力,但都係被terry過頭,吊住一陣,已經跟唔上。折返時數自己組第2(4-5k : 7'56"),但不久就俾同組另一個爬頭。6-7k 8'10" 已被terry 放左成7-80米,然後到捱得最辛苦又最想放棄的第8k,見後面仲有好一段距離,前面又追唔到,自己便放慢跑,結果第8k跑了4'23",不過唔知里數牌有無錯。見後面追兵已近,如果再俾同組人過就無耳筒,加上費時臨尾要同人鬥衝,天氣熱,好易衝要缺氧,也想起mt提醒唔好有遺憾,因此都係提早加番啲力,9k 4'02"。最後1k,捱埋就有獎杯同獎品,個人有番衝勁。見保持速度已經可以頂住後面的人馬,保持50米的安全距離,入運動場,與前面terry的距離又近了,但追不上了,可以放鬆個人跑。最後手計時間40'09" 大會時間 40'12" 是今季最差成績呢!
    之後同大夫吹左陣,希望佢可以順利係不久的賽場上再現雄姿,然後同特登入黎既mt一齊去jog,同行既有terry 同大圍,跑左6k,期間見到好幾位跑手有嘔吐有暈倒時頭部受傷,希望他們都平安大吉。回運動場後見到成班影相既朋友,一齊又吹水又影相。明明都係長跑網識既,但宜家都唔會再係呢度相遇,心中很不是味兒!
    7'28";4'06";7'57";8'10";4'23";4'02";4'01 (40'09")
    全場第10; 分組第3!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 MatthewTse 於 2011-4-17 21:32 發表
    奶奶衝線唔該專心d......

前面又追唔到,後面又未追上黎,係咁上緊啦!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 TerrySze 於 2011-4-18 11:50 發表

咁既天氣,都頂得好辛苦呀!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 MatthewTse 於 2011-4-18 12:08 發表

佢次次衝線都要keep 住個樣眼角含春咁啦~~

咁都俾你發現到添,咁知道自己有獎攞,又有獎品,梗係開心啦!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 mill 於 2011-4-18 14:18 發表
    恭喜呀奶尋日復活跑攞獎~~" />" />

多謝mill姐!