非比 發表於 2010-4-23 18:58:15

蝸牛在跑道上

叮叮噹 發表於 2010-4-23 19:02:15

hjhj01218hjhj 恭喜非比開blog!
原本妳已經跑了5年, 終於完成馬拉松, 恭喜!

jogging_cat 發表於 2010-4-23 19:24:08

恭喜非比開bolg大吉hjhj01218hjhj
長跑長有,越跑越快tfyftyftyfrty

哈利330 發表於 2010-4-23 22:56:07

真係非比尋常,幾日前有人話因為某些原因唔會喺度開Blog...
Anyway,開bolg大吉,恭喜晒!hjhjD104hjhj hjhjD104hjhj

亞平 發表於 2010-4-23 23:13:40

10年繼首次全馬後...我相信你還有其他新的嘗試...我地會係處見證你戰勝所有新的挑戰....努力呀~

狗哥 發表於 2010-4-23 23:57:11

hjhj01218hjhj 熱烈慶賀開blog大吉~ 支持支持~ngD176hgh
以後可以入黎偷下非比C.........姐師啦hjhjD119hjhj

非比 發表於 2010-4-24 00:18:27

thank you 叮叮噹, jogging_cat, 哈利, 平兄, 狗哥!

今個星期腳仔唔聽話, 全個星期休息, 總里數4Kuhgjuem46hj

非比 發表於 2010-4-24 00:21:55

原帖由 哈利330 於 2010-4-23 22:56 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif
真係非比尋常,幾日前有人話因為某些原因唔會喺度開Blog...
Anyway,開bolg大吉,恭喜晒!hjhjD104hjhj hjhjD104hjhj

腳仔唔聽話, 今個星期要休跑, 腳痕咪用手打下blog止下痕uhgjutitterhj
今晚食到勁飽呀, 你又唔黎食, 我都係無跑齋食咋, 肥死我啦hjhem40hj
你隻腳.......趾好返未呀?

lorena 發表於 2010-4-24 00:32:18

恭喜非比開blog大吉
hghonion_icon_101hgh hghonion_icon_101hgh hghonion_icon_101hgh
hgonion_icon_107ghgh hgonion_icon_106ghgh hgonion_icon_107ghgh

曲奇 發表於 2010-4-24 00:33:55

原帖由 非比 於 2010-4-24 00:18 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif
thank you 叮叮噹, jogging_cat, 哈利, 平兄, 狗哥!

今個星期腳仔唔聽話, 全個星期休息, 總里數4Kuhgjuem46hj

腳仔有事就抖夠才再操練啦..
大把時間俾你跑呢~~

kf 發表於 2010-4-24 01:11:34

恭喜非比開blog大吉 hghface25gyhg

迪迪仔 發表於 2010-4-24 07:21:23

原帖由 非比 於 2010-4-24 00:21 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif

腳仔唔聽話, 今個星期要休跑, 腳痕咪用手打下blog止下痕uhgjutitterhj
今晚食到勁飽呀, 你又唔黎食, 我都係無跑齋食咋, 肥死我啦hjhem40hj
你隻腳.......趾好返未呀?

肥死你?係都肥死左我先啦.

入得黎都要恭喜一下開BLOG大吉先,讚好.ngD176hgh

awyh 發表於 2010-4-24 07:40:01

勁呀,又85分鐘跑10K變成4:26完成全馬,無論距離同速度都不斷進步,Keep住呀!

piyrag 發表於 2010-4-24 09:44:38

非比 發表於 2010-4-24 10:28:10

thank you Lorena, 曲奇, KF, 迪迪仔, awyh, piyray提督, 我會繼續努力!

慢子 Wilson 發表於 2010-4-24 10:36:36

恭喜非比開blog大吉,全馬向sub 4 出發!

hgonion_icon_107ghgh hgonion_icon_106ghgh hgonion_icon_107ghgh

Simon So 發表於 2010-4-24 10:42:57

恭賀非比開Blog,大吉大利,長跑長有 ! hjhj01218hjhj hjhj01218hjhj hjhj01218hjhj

妳係蝸牛,咁我呢d慢腳hea jog過日神心態跑手又係咩 ? hgjD103ghjghj

滴汗中 ...... 。:L

街坊鄭 發表於 2010-4-24 11:11:09

非比 ,開blog大咭.

非比 發表於 2010-4-24 11:24:36

原帖由 迪迪仔 於 2010-4-24 07:21 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif

肥死你?係都肥死左我先啦.

入得黎都要恭喜一下開BLOG大吉先,讚好.ngD176hgh

迪迪仔, 跑完渣馬我仲keep住狂加碳, 重左7 lbshjhjD162hjhj
d褲就黎唔岩著hjhjD120hjhj
呢排少左同你約跑, 多些出黎跑下步好wor!

非比 發表於 2010-4-24 11:30:33

原帖由 慢子 Wilson 於 2010-4-24 10:36 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif
恭喜非比開blog大吉,全馬向sub 4 出發!

thank you 慢仔wilson!

我會繼續努力, 希望有一天可以sub 4~~
頁: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 蝸牛在跑道上

香港長跑網