瘋瘋 發表於 2009-2-4 10:53:19

肥哥哥KC 發表於 2009-2-4 11:27:33

一上黎就見到肥仔ching 呢個blog, 見到個blog 既topic 就忍唔住click 入黎睇. 由於小弟加入長跑網既時間尚淺, 所以之前都無睇到肥ching 既blog. 我覺得肥ching 個情況都同小弟差唔多, 我都係175cm 二百幾磅的肥仔, 但唔同既地方就係小弟自小就肥, 到畢業後出來工作體重更上升得一發不可收拾, 近兩年開始發覺買衫買褲要找到自己的呎碼也是十分困難, 於是燃燒了要努力減肥的意志, 再加上上年開始玩渣打10k 覺得自己是有能力可以完成半馬/全馬, 但最大前提是要努力減磅, 由頭至尾看完肥ching 的blog 之後, 令小弟覺得為健康又好, 為能夠有更好的外表又好, 為能完成半馬/全馬又好, 更加要堅決努力減磅!

ching 我們大家也要一起努力, 長跑長有呀~

洛虎添 發表於 2009-2-4 11:45:23

原帖由 kcchu 於 2009/2/4 11:27 AM 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif
一上黎就見到肥仔ching 呢個blog, 見到個blog 既topic 就忍唔住click 入黎睇. 由於小弟加入長跑網既時間尚淺, 所以之前都無睇到肥ching 既blog. 我覺得肥ching 個情況都同小弟差唔多, 我都係175cm 二百幾磅的肥仔, 但 ...

x2

龜速行 發表於 2009-2-4 11:47:54

肥仔 c hing

好野 好野hjikgyufyuhjikgyufyu

Molala2 發表於 2009-2-13 01:04:07

大前日起, 每日六千, 除了很累之外都無乜用, 考慮加到七千......
飲食己經很節制....重可以點呢?
我個肚腩己經令我失去左耐性

Molala2 發表於 2009-2-15 14:10:19

3月15日前誓日做到190!!!!!!!!!!!!!!!!!!現202

blurmax 發表於 2009-2-15 14:30:34

hgD158bnvbn 3月15日前誓日做到190!!!!!!!!!!!!!!!!!!現202

202 ?running 2.02 Km?sit up or push up?

stanwong 發表於 2009-2-16 10:00:53

我估應該係202磅,目標減到190磅,努力啊!lkjkljkljkl" />" />" />

Molala2 發表於 2009-2-18 10:47:52

最新收報199.6
目標為4月15日前 185

B 發表於 2009-2-18 10:55:54

恭喜師兄!! 突破 200 大關了!!:loveliness:

其實我都減緊肚呀~ 雖然我唔算肥, 但係就肥晒0係個肚度~ 唉~:Q
頁: 1 2 3 4 5 6 7 [8]
查看完整版本: 死肥仔挑戰肚腩日記

香港長跑網