香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 上水馬王
打印 上一主題 下一主題

北區跑友集合之<基本功練習及衝圈特訓>

升級   95.6%

該用戶從未簽到

升級   100%

該用戶從未簽到

係啊
幾年冇游水,頭先第一下落水都係游得半個池就頂唔順.
唔練下我驚375m都游唔到

6.27起碼都要完成比賽嘛

升級   49.45%

該用戶從未簽到

今朝去左創新路踩車, 連來回總共應該有60KM左右. 之後下午落左會所游左2.4KM水. 而家好有滿足感.

升級   95.6%

該用戶從未簽到

日頭黃昏時間先跑10K, 食完飯夜晚去創新路踩左陣, 大腿無力好辛苦, 踩左20K 都唔想踩就返屋企喇, 聽朝仲約左人行山留下力啦

今晚創新路又見好多靚車, 見到人地成堆人真係想去埋下堆, 好似仲有靚女添

PS: 呢度就黎變左鐵人討論B區.....

升級   0%

該用戶從未簽到

morning 呀
今蕉去左跑 yuen long 8km,傷上 + 傷,跑出個人最 worst time 42"xx,
可以用 9'/k 跑一k,膝蓋痛到想退出, 沒法點到要頂到尾
好在到跑過終點

要去看看 e 生,照下 x-ray 看發生了什麼事?
來緊 星期三要暫時停止操練先。
最擔心 6.27 水 6 都可能玩 5 到。

升級   100%

該用戶從未簽到

Loud兄:
冰敷下,好好休息.
都係個句,我地呢d年紀大既,要好好保養先得!

而家流行土炮!!
今早又土炮左水陸兩項
水:500m x 3 (有信心完成6.27比賽了)
陸:4K (慢jog)

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 loudspeaker 於 2010-6-6 10:59 發表
morning 呀
今蕉去左跑 yuen long 8km,傷上 + 傷,跑出個人最 worst time 42"xx,
可以用 9'/k 跑一k,膝蓋痛到想退出, 沒法點到要頂到尾
好在到跑過終點

要去看看 e 生,照下 x-ray 看發生 ...

要照X-ray咁嚴重?
希望你無乜事 & 快d好番...

唔跑既話就同我去游水啦,每朝游完就去番工

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 wong.siufu 於 2010-6-6 12:15 發表
Loud兄:
冰敷下,好好休息.
都係個句,我地呢d年紀大既,要好好保養先得!

而家流行土炮!!
今早又土炮左水陸兩項
水:500m x 3 (有信心完成6.27比賽了)
陸:4K (慢jog)

小虎好強,我欣賞

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kito807 於 2010-6-6 00:20 發表
日頭黃昏時間先跑10K, 食完飯夜晚去創新路踩左陣, 大腿無力好辛苦, 踩左20K 都唔想踩就返屋企喇, 聽朝仲約左人行山留下力啦

今晚創新路又見好多靚車, 見到人地成堆人真係想去埋下堆, 好似仲有靚女添
...

我地要毒埋Rebecca & Stan兄等成為鐵人

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 上水馬王 於 2010-6-6 12:40 發表
小虎好強,我欣賞

唔算吖
都係d準備功夫,唔想6.27失禮嘛.

都係你地啦,係咁放毒

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 wong.siufu 於 2010-6-6 12:45 發表

唔算吖
都係d準備功夫,唔想6.27失禮嘛.

都係你地啦,係咁放毒

遲d你入埋東涌踩車既話一定毒到番唔到轉頭

升級   49.45%

該用戶從未簽到

原帖由 loudspeaker 於 2010-6-6 10:59 發表
morning 呀
好在到跑過終點

我諗睇下醫生都好. 起碼知道發生乜野事, 唔使估估下. 冇事就梗係安樂晒啦!!

而家最好就係休息, 唔好再刺激個膝蓋位啦!! 勤力D做冰敷, 如果真係想郁動下就夾條狗骨黎游下水. 來日方長, 好番大把機會再玩!!

升級   67.95%

無聊
  • 簽到天數: 3 天

原帖由 上水馬王 於 2010-6-6 12:41 發表

游都未識游, 學識先算啦~

升級   67.95%

無聊
  • 簽到天數: 3 天

morning 呀
    好在到跑過終點

Loud兄休息下先, 希望好快冇事
    我來緊星期三晚會到, 希望其他人也可出席, 到時見

升級   15.45%

該用戶從未簽到

原帖由 上水馬王 於 2010-6-6 12:41 發表

你送架RB+全套裝備比我或者可以考慮下

升級   49.45%

該用戶從未簽到

原帖由 @Rebecca@ 於 2010-6-6 20:34 發表

你送架RB+全套裝備比我或者可以考慮下

鳳凰牌送火水果種RB啱唔啱? 馬路上我都見唔少!! 啱既話我就落街剪架比你!!! 其他裝備就其他CHING/CTSE 一齊再諗諗計!!

升級   15.45%

該用戶從未簽到

原帖由 kopo1128 於 2010-6-6 21:07 發表

鳳凰牌送火水果種RB啱唔啱? 馬路上我都見唔少!! 啱既話我就落街剪架比你!!! 其他裝備就其他CHING/CTSE 一齊再諗諗計!!

0個架叫"客家佬" 鳳凰牌唔夠"近"

升級   15.45%

該用戶從未簽到

morning 呀
    好在到跑過終點

loud 兄, 無事0丫嗎?好好休息, 祝早日康復

升級   15.45%

該用戶從未簽到

原帖由 stanwong 於 2010-6-6 16:51 發表
    Loud兄休息下先, 希望好快冇事
    我來緊星期三晚會到, 希望其他人也可出席, 到時見

Stan 兄好奈無見, 我星期三都會黎, 到時見

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 stanwong 於 2010-6-6 16:45 發表
    游都未識游, 學識先算啦~hgjD103" />" />hj

有目標就好快學識啦~~