香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 上水馬王
打印 上一主題 下一主題

北區跑友集合之<基本功練習及衝圈特訓>

升級   67.95%

無聊
  • 簽到天數: 3 天

testing...去唔到第二頁

升級   49.45%

該用戶從未簽到

原帖由 stanwong 於 2009-6-21 11:31 發表
    人工智能報名系統

衝圈特訓+基本和體能練習

日期:6月24日(星期三)
    時間:7:00pm
    地點:粉嶺遊樂場

報名:

1. stanwong
    2. 上水馬王
    3. loudspeaker
    4.
    5.

Kopo兄好似要出trip?
    cyw今次來不 ...

我要出trip去印尼. 星期五晚先番, 今個星期三都黎唔到, 真失敗..... 期待再下個星期三(1/7)可以出席. 不過因假期關係, 可能都有變數.

升級   67.95%

無聊

原帖由 kopo1128 於 2009-6-23 11:06 發表

我要出trip去印尼. 星期五晚先番, 今個星期三都黎唔到, 真失敗..... 期待再下個星期三(1/7)可以出席. 不過因假期關係, 可能都有變數.
    下星期三因假期關係,我晚上都可能唔得,如果改晨操唔知有冇問題呢?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 stanwong 於 2009-6-23 11:39 發表
    下星期三因假期關係,我晚上都可能唔得,如果改晨操唔知有冇問題呢?

知唔知運動場有沒回歸活動舉行 ? 可能封場都未定 ?

升級   67.95%

無聊

原帖由 loudspeaker 於 2009-6-23 11:44 發表

知唔知運動場有沒回歸活動舉行 ? 可能封場都未定 ?
    check過康文署網頁,七月份schedule仲未出,我諗要過幾日至知...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 stanwong 於 2009-6-23 11:53 發表
    check過康文署網頁,七月份schedule仲未出,我諗要過幾日至知...

上年見佢夜晚有歌唱晚會 , 我估今年都唔會例外 , 多數封場 .
    如果一早去跑步再游水 ? stan hing, 有無興趣

升級   67.95%

無聊

原帖由 loudspeaker 於 2009-6-23 12:09 發表

上年見佢夜晚有歌唱晚會 , 我估今年都唔會例外 , 多數封場 .
    如果一早去跑步再游水 ? stan hing, 有無興趣
    都好呀,可以一早去跑步,跟住你地游水,我去玩水

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 stanwong 於 2009-6-23 12:19 發表
    都好呀,可以一早去跑步,跟住你地游水,我去玩水

跑完去浸下水 , 好爽架

升級   67.95%

無聊

由於公眾假期關係,7月1日(星期三)晚上的基本和體能練習暫停一次。

北區友係咪早上去跑番轉?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 stanwong 於 2009-6-28 11:46 發表
    由於公眾假期關係,7月1日(星期三)晚上的基本和體能練習暫停一次。

北區友係咪早上去跑番轉?

1.7 由於早上有事 , 所以原早上約跑 , 我不能出席了 , sorry.

升級   49.45%

該用戶從未簽到

1/7早上, 如果好天氣, 我打算操番轉RB去鹿頸,新娘潭, 大埔, LOUD兄, 馬王兄有無興趣???

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kopo1128 於 2009-6-29 12:09 發表
    1/7早上, 如果好天氣, 我打算操番轉RB去鹿頸,新娘潭, 大埔, LOUD兄, 馬王兄有無興趣???

早上有事 , 要 1 點後先得閑 , 本來約好馬王 7.1 日早上黎
    個土炮 6 上 2 項, e + 要爽約 , 唔好 E C.
    我當日下午如果唔去游水 , 都可能去踩下車 ,
    幾時得閑交收個 trainer 去試下 ?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kopo1128 於 2009-6-29 12:09 發表

明天早上黎過山寨式兩項如何?

天氣OK的話,我地可以一早出車,踏完之後番去粉嶺遊樂場join Stan兄跑步~

升級   67.95%

無聊

原帖由 上水馬王 於 2009-6-29 16:23 發表

天氣OK的話,我地可以一早出車,踏完之後番去粉嶺遊樂場join Stan兄跑步~

係咪應該後天(星期三)早上?
    如果你地操兩項,大約幾點返到來起跑?或者你地踩完時打電話比我,我去join你地。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 stanwong 於 2009-6-29 16:48 發表

係咪應該後天(星期三)早上?
    如果你地操兩項,大約幾點返到來起跑?或者你地踩完時打電話比我,我去join你地。

是的,星期三

唔該Stan兄!

升級   0%

該用戶從未簽到

當日早上CY媽咪都會來~

升級   49.45%

該用戶從未簽到

原帖由 上水馬王 於 2009-6-29 16:23 發表

如果7點出車的話, 大約1.5-2HR完成上水-鹿頸-新娘潭-大埔-粉嶺路段, 不過, 跑步時怕唔怕無人"看"車.

升級   49.45%

該用戶從未簽到

原帖由 loudspeaker 於 2009-6-29 12:38 發表

早上有事 , 要 1 點後先得閑 , 本來約好馬王 7.1 日早上黎
    個土炮 6 上 2 項, e + 要爽約 , 唔好 E C.
    我當日下午如果唔去游水 , 都可能去踩下車 ,
    幾時得閑交收個 trainer 去試下 ?

睇下聽晚可唔可以交收, 不過可能要成10:00pm後至得, 因為要去"大酒店".

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kopo1128 於 2009-6-29 23:14 發表

如果7點出車的話, 大約1.5-2HR完成上水-鹿頸-新娘潭-大埔-粉嶺路段, 不過, 跑步時怕唔怕無人"看"車.

早少少六點半OK嗎?

用鎖鎖晌跑道裡面都OK的,我地跑圈時都會看到單車的

升級   49.45%

該用戶從未簽到

OK! 6點半出發!! 係上水榮真小學旁的公園仔等. OK唔OK???