香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 上水馬王
打印 上一主題 下一主題

北區跑友集合之<基本功練習及衝圈特訓>

升級   49.45%

該用戶從未簽到

OK! 6點半出發!! 係上水榮真小學旁的公園仔等. OK唔OK???

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   67.95%

無聊
  • 簽到天數: 3 天

原帖由 上水馬王 於 2009-6-29 23:43 發表

無問題~hgj091" />" />hj
    我八點十五分在粉嶺遊樂場等你地有冇問題?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 stanwong 於 2009-6-30 09:29 發表
    我八點十五分在粉嶺遊樂場等你地有冇問題?

我估我地八點半至番到黎粉嶺,Stan兄早到的話可以跑圈熱身先

我同kopo兄一到粉嶺就會馬上換鞋跑圈~

升級   49.45%

該用戶從未簽到

我要同阿仔同阿女游水, 所以明天踩完車後應該去唔到跑步........SORRY!

升級   0%

該用戶從未簽到

今晨踩乘點呀?我現在先回來,
    好鬼曬呀。

升級   0%

該用戶從未簽到

今天去左創新路,小貓三兩,熱死人,
    踩左 四個圈,因為沒 mud 人關系,沒心機踩又熱,
    跟住踩去啊媽處,吃左個面, 飲左罐可樂,五點見個天
    陰陰地再去 創新路完成埋個六個圈,今次有十幾個西人響樹沖圈,
    好呀,有人追下,最主要個天陰陰,沒有哪麼熱。
    今日踩左 total  58.6km, 平均 20.1km 詐, 沒它因為踩左單車徑。
    好多單車呀,想快都 ng 得呀。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 loudspeaker 於 2009-7-1 20:07 發表
    今天去左創新路,小貓三兩,熱死人,
    踩左 四個圈,因為沒 mud 人關系,沒心機踩又熱,
    跟住踩去啊媽處,吃左個面, 飲左罐可樂,五點見個天
    陰陰地再去 創新路完成埋個六個圈,今次有十幾個西人響樹沖圈,
    好呀 ...

嘩....踩左成60K.....
    我今朝同kopo兄踩左40K之後都有d爆爆地

今日真係好晒好熱,不過我地早出發都無乜影響,條路又少車,好好踩~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 上水馬王 於 2009-7-1 20:12 發表

嘩....踩左成60K....." />" />
    我今朝同kopo兄踩左40K之後都有d爆爆地" />" />" />" />" />

今日真係好晒好熱,不過我地早出發都無乜影響,條路又少車,好好踩~" />" />

雖然踩了約 60km, 但是有乘 1 個半小時休息。
    今日送了大人同兩個子機,所以不能和你們去踩單車, sorry,
    因為自己忘記了他們訂了 7.1 出發。
    來緊這兩星期, 好得閒可以參加多 d 約跑、遊泳、踩單 車了
    星期五去不去 Titan 訓練呀, 馬王兄?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 loudspeaker 於 2009-7-1 20:22 發表

雖然踩了約 60km, 但是有乘 1 個半小時休息。
    今日送了大人同兩個子機,所以不能和你們去踩單車, sorry,
    因為自己忘記了他們訂了 7.1 出發。
    來緊這兩星期, 好得閒可以參加多 d 約跑、遊泳、踩單 車了:l ...

去旅行咁正? 你唔去既?

星期五黎唔到勒,晚上要去工聯會學煮飯

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 上水馬王 於 2009-7-1 21:17 發表

去旅行咁正? 你唔去既?hgjD115" />" />hj

星期五黎唔到勒,晚上要去工聯會學煮飯

佢地提早放暑假 , 今年學校由於 H1N1 無乜活動搞 , 咪返鄉下
    過下 d 田園生活 , 好過日日打機呀 !
    我可能跟 Titan 去北京参加 3 項, 不過尋日响高温下 , 有種貼錢買難受感覺 ,
    學法國大餐 ? 幾時有口福............試下?

升級   67.95%

無聊
  • 簽到天數: 3 天

原帖由 loudspeaker 於 2009-7-2 09:53 發表

我可能跟 Titan 去北京参加 3 項, 不過尋日响高温下 , 有種貼錢買難受感覺 ,
    學法國大餐 ? 幾時有口福............試下?
    北京仲熱過香港喎,玩三項頂唔頂得住呀
    熱切期待....試下馬王兄手勢

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 stanwong 於 2009-7-2 10:24 發表

呢樣係我最担心既, e + beijing 閑閑 地 37 度 , 雖然濕度低 , 但同時亦
    代表失水快 , 尋日暴曬 有 34 度 , 自己都有 d 頂唔順 ,
    爭扎中
    7 号前要決定

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 loudspeaker 於 2009-7-2 09:53 發表

佢地提早放暑假 , 今年學校由於 H1N1 無乜活動搞 , 咪返鄉下
    過下 d 田園生活 , 好過日日打機呀 !
    學法國大 ...

無問題,你出廚房,我出材料

唔夠人呀,快d報名啦! --->
    https://www.longrun.hk/forum/redirect.php?tid=5250&goto=lastpost#lastpost

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 stanwong 於 2009-7-2 10:24 發表

唔怕睇急症既話無問題
    上星期五學了田螺湯及雀肉釀雞胸,原來法國菜好難整....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 loudspeaker 於 2009-7-2 10:30 發表

呢樣係我最担心既, e + beijing 閑閑 地 37 度 , 雖然濕度低 , 但同時亦
    代表失水快 , 尋日暴曬 有 34 度 , 自己都有 d 頂唔順 ,
    爭扎中
    7 号前要決定

loud兄有時間去玩下啦
    我都想去呢個奧運場地比賽呀,不過我乜都無準備,出年會諗下既

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 上水馬王 於 2009-7-2 16:37 發表

無問題,你出廚房,我出材料

唔夠人呀,快d報名啦! --->
    https://www.longrun.hk/forum/redirect.php?tid=5250&goto=lastpost#lastpost

會唔會好似 官因那 , 燒左我厨房架

報ed, 到時 見 ,

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 loudspeaker 於 2009-7-2 16:58 發表

會唔會好似 官因那 , 燒左我厨房架

報ed, 到時 見 ,

咁我煮野又唔會姐手姐腳既....

好耐無同你踢波勒!

升級   60.67%

該用戶從未簽到

馬王幾時煮俾我吃  
    我都想踢但要返工

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cywcyw1118 於 2009-7-2 21:33 發表
    馬王幾時煮俾我吃  
    我都想踢但要返工

我幾時都得,睇下loud兄方唔方便趁loud嫂唔晌鼠比我地上去佢度癲