香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 神童威威
打印 上一主題 下一主題

神童多謝大家支持!再見~

升級   0%

該用戶從未簽到

黃竹坑運動場
今早趁返工前去左運動場跑左一陣,諗住補番個欠下好耐的5k測試比Wong sir,點之...
其實天氣不錯,天陰陰幾好跑,不過始終冇人拍住走,最後都要成22分頭先跑完,
這份功課實在太差,冇面見人喇

1'44"  1'46"  1'48"  1'46"  1'46"  1'46"  
1'45"  1'48"  1'48"  1'50"  1'49"  1'47"  46" = 22'09"

今日跑了5K

升級   5.05%

該用戶從未簽到

你偷偷地去咁遠跑,真勤力,一個人跑通常會有惰性的,是正常的,努力..努力

升級   0%

該用戶從未簽到

冇辦法啦!搵食地方係咁遠,跑完順便返工...
今早見天陰陰諗住跑返個20'內,不過冇人拍住一齊跑真係跑得麻麻地
而且一路跑時見到三位外籍人士玩緊衝400,太好奇太唔專心所致,
不過佢地真係衝得好快,最後200米嘗試貼住追趕佢地,點之食晒塵,真係好利害

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 神童威威 於 2010-8-7 16:11 發表
黃竹坑運動場
今早趁返工前去左運動場跑左一陣,諗住補番個欠下好耐的5k測試比Wong sir,點之...
其實天氣不錯,天陰陰幾好跑,不過始終冇人拍住走,最後都要成22分頭先跑完,
這份功課實在太差,冇面見人喇 ! ...

你之前好似跑20分幾....神童比之前真係慢左d...
岩岩復操算係好好啦,keep住操,總會回復你應有的水準,加油!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 上水馬王 於 2010-8-7 21:44 發表

你之前好似跑20分幾....神童比之前真係慢左d...
岩岩復操算係好好啦,keep住操,總會回復你應有的水準,加油!

馬王兄,多謝你的支持
其實試過兩次19分尾,果時真係操得好多,仲一星期跑一次青公長課添!
不過自從右膝嚴重傷過之後 ,決定都係唔好玩咁盡,參加少d比賽,
有得操就操,有得跑就跑,盡量Keep住自己,唔好比佢跌得咁多,更加唔想再受傷

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 神童威威 於 2010-8-7 16:11 發表
黃竹坑運動場
這份功課實在太差,冇面見人喇 ! ...

遠至黃竹坑運動場都有神童的足跡..仲要一枝公跑5K TEST..神童真係勤力左喇

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2010-8-7 21:59 發表

遠至黃竹坑運動場都有神童的足跡..仲要一枝公跑5K TEST..神童真係勤力左喇

一枝公玩TEST真係好鬼悶,跑跑下都想同班外籍人士一齊衝圈,
點之我跑完佢地又衝完,冇得偷下師。
其實個三位外籍人士好熟面口,好多比賽好似見過佢...
我睇左佢地衝十多幾個圈,我諗衝一個都係1'05"-1'10",好快

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 3 天

原帖由 神童威威 於 2010-8-7 22:07 發表

一枝公玩TEST真係好鬼悶,跑跑下都想同班外籍人士一齊衝圈,
    點之我跑完佢地又衝完,冇得偷下師。
    其實個三位外籍人士好熟面口,好多比賽好似見過佢...
    我睇左佢地衝十多幾個圈,我諗衝一個都係1'05"-1'10", ...

香港地好多鬼....驚驚

升級   0%

該用戶從未簽到

Wong sir訓練班(第七十四堂)
    今晚第一次參加大西北游泳班,一個怕水的人 +天資太蠢 去學游泳真係好鬼困難,
    好在有Sue姐同P爸在旁先夠膽游出去,游下出d游下出d,真係好鬼刺激,多謝晒兩位悉心教導
    希望總有一天能夠在妳地面前插來插去啦
    前天跑步,昨天同百厭星踏了一小時單車,今晚游左個半小時水,三日玩足三項,對腳開始有點累了 ...

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

你冇俾我地兩條茂利玩死, 算你好命喇, 哈哈
    btw, 跑唔夠你快, 好在仲有游水  

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 神童威威 於 2010-8-10 00:26 發表
    Wong sir訓練班(第七十四堂)
    今晚第一次參加大西北游泳班,一個怕水的人 +天資太蠢 去學游泳真係好鬼困難,
    好在有Sue姐同P爸在旁先夠膽游出去,游下出d游下出d,真係好鬼刺激,多謝晒兩位悉心教導:hands ...

你就好啦...小弟係咁係水度掙扎...都冇人理我...

升級   100%

奮鬥

原帖由 喪Ken 於 2010-8-10 09:53 發表

鬼叫你個p哥冇黎咩

升級   74%

該用戶從未簽到

原帖由 喪Ken 於 10-8-2010 09:53 發表

原來你在水中掙扎,唔怪得我見你唔到。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2010-8-10 08:36 發表
    你冇俾我地兩條茂利玩死, 算你好命喇, 哈哈
    btw, 跑唔夠你快, 好在仲有游水   

妳咪玩啦 !跑全馬我一定唔夠妳快...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 喪Ken 於 2010-8-10 09:53 發表

你駛嘜人理你呀 !我見你攬住塊浮板潛來潛去不知幾happy

升級   100%

奮鬥

原帖由 神童威威 於 2010-8-10 20:22 發表

妳咪玩啦 !跑全馬我一定唔夠妳快...

都未試過, 唔知喎

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2010-8-10 23:24 發表

都未試過, 唔知喎

跑步依家野係冇得呃人嫁!暫時對我來講越長越死快d,而且我仲未跑過25K以上 ...
    如果渣打玩全馬,我一定跟實妳,跟得幾多得幾多啦

升級   13.33%

該用戶從未簽到

神童兄, 練咁少都KEEP到咁快, 實在天資過人!! 佩服佩服!!

如果師兄練足D, 咁仲得了?!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大B 於 2010-8-12 15:10 發表
    神童兄, 練咁少都KEEP到咁快, 實在天資過人!! 佩服佩服!!

大B,
    唔好意思呀 !神童太少見世面,你係ching定ctse ?我地有冇見過面嫁?
    Anyway.多謝你的到訪!多謝你的贊賞 !此Blog睇下就算喇!
    我都希望自己可以練多D,不過實在太多內外因素喇

升級   100%

奮鬥

原帖由 大B 於 2010-8-12 15:10 發表

ed咪係神童囉