Gunners 發表於 2011-12-3 13:36:25

回復 58# 的帖子

哈哈,坦克兄有個秘書喇:lol :lol

tank1438 發表於 2011-12-3 17:09:23

回復 61# 的帖子

係喎,陪次跑多個秘書有so喎hgkjjhlkjl
小師妹得閒既幫我地影比賽相夠架喇,比賽時通常都有水俾參賽者飲㗎!

chusiuyee 發表於 2011-12-3 20:58:34

原帖由 Gunners 於 2011-12-3 13:36 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif
哈哈,坦克兄有個秘書喇:lol :lol

Gunners兄...你唔好敢講啦...我唔係秘書...其實,,,我係一個搗旦王...坦克兄既blog將會俾我玩殘ga la...哈哈哈!gfyfgughj

chusiuyee 發表於 2011-12-3 21:01:56

原帖由 tank1438 於 2011-12-3 17:09 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif
係喎,陪次跑多個秘書有so喎hgkjjhlkjl" />" />
小師妹得閒既幫我地影比賽相夠架喇,比賽時通常都有水俾參賽者飲㗎!

fghhjghj 作屎你咩~~坦克兄...你講d野...好令人誤會wor...==>什麼叫「陪次跑多個秘書」
你地唔嫌棄我部傻瓜機...幫你地影比賽相都無所謂...哈哈!gfyfgughj

tank1438 發表於 2011-12-3 21:37:03

回復 64# 的帖子

秘書都誤會?ghughjgjg
搗蛋王申請入會未?下星期日機場十公里有無興趣入去幫我地影相,當天我地好叠馬架tfyftyftyfrty

chusiuyee 發表於 2011-12-3 22:50:26

原帖由 tank1438 於 2011-12-3 21:37 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif
秘書都誤會?ghughjgjg" />" />jg" />
搗蛋王申請入會未?下星期日機場十公里有無興趣入去幫我地影相,當天我地好叠馬架tfyftyftyfrty" />" />

坦克兄!我跑青公個日入左會啦...仲有件靚靚網衫tim啦~!gfyfgughj
下星期日機場10公里我都有興趣幫你地影相呀...
but我的相機是...超級傻瓜機...唔係什麼長鏡頭wor...你地跑咁快...我未必影得好wor...ghjhgkjfhfg
不過如果你地唔介意,我都想去見識下真正的比賽係點...

不過我有少少問題:
1•我首先要去地鐵睇下有無機場快線半價先(搭一程都要60元)...而且8am開跑...我咪要俾你地更早去到?
2•我要不要向比賽大會申請做義工攝影?佢唔俾我影咪大鑊?
3•如果個個都係用長相頭靚機影....咁我用傻瓜機...好似影衰你地wor
4•我要不要跟你地跑,在不同路段影你地既跑姿ga??
5•有幾疊馬先?有無10丁長跑網會員比賽呀??

不如你問下你d隊友...介唔介意我「殺」出來為你地影相先啦...
ps:咁...星期五...仲跑唔跑青公ga?你地要留力去機場wor...

tank1438 發表於 2011-12-3 23:56:50

回復 66# 的帖子

你肯黎,隨時有件比賽衫送俾你添!
至於你的疑慮如下:
1:係要去東涌mtr搭大會免費巴士入去,最遲7:45開出!
2:當做觀眾入去打氣就得喇。
3: 靚相好多龍友會影,你咪試吓用傻瓜機同我地呢班傻瓜影囉。
4:你只要在賽道某位置企定定影跑手就得,唔駛跑架(當然見著住網衫既就影多幾張喇)
5:我地當天有成六十人入去跑呀,而且仲租左旅遊巴入去添,可惜荃葵青都無站啫!

至於青公約跑當然繼續喇,不過會跑hea d 啫(6分1k左右喇)

chusiuyee 發表於 2011-12-4 08:52:12

回復 67# 的帖子

你肯黎,隨時有件比賽衫送俾你添!==>如果無比賽衫衫送俾我....,就將你個件送俾我啦!gfyfgughj" />" />
至於你的疑慮如下:
1:係要去東涌mtr搭大會免費巴士入去,最遲7:45開出!==>好啦!我自己入東涌坐啦...但你地有無人在東涌自行入呢?
2:當做觀眾入去打氣就得喇。==>好啦!我做歡眾啦,我會穿埋網衫...和你地揮揮手ga la~~仲要唔要舉埋banner gagfyfgughj" />" />
3: 靚相好多龍友會影,你咪試吓用傻瓜機同我地呢班傻瓜影囉。==>好啦!咁我叉定電啦!(其實長跑網本身有無指定攝影ga?)
4:你只要在賽道某位置企定定影跑手就得,唔駛跑架(當然見著住網衫既就影多幾張喇)==>我企係起點和終點前50-100米左右啦,okyhfdyfgh" />" />
5:我地當天有成六十人入去跑呀,而且仲租左旅遊巴入去添,可惜荃葵青都無站啫!==>咁荃葵青d跑友點呀?是否入東涌坐?不如join埋我?

至於青公約跑當然繼續喇,不過會跑hea d 啫(6分1k左右喇)==>fgyhgjm" />" /> 咁你一定快我1分1k lu~~(我今次估計都係7分1k左右)

tank1438 發表於 2011-12-4 15:13:57

試跑石崗30k賽道,比賽章程話難度等同一個馬拉松,真係無呃人,甘過渣馬好多,亦比地質20K更斜,多段上上落落,在25K時的大斜跑終於頂唔住要行住飲水行左二百米左右,最後幾k無咁甘,不過體力不繼只能以六分幾1K跑埋去,好在剛剛三小時内完成!

12月4曰30k2:56:44

本月已跑55km

chusiuyee 發表於 2011-12-4 20:38:06

原帖由 tank1438 於 2011-12-4 15:13 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif
試跑石崗30k賽道,比賽章程話難度等同一個馬拉松,真係無呃人,甘過渣馬好多,亦比地質20K更斜,多段上上落落,在25K時的大斜跑終於頂唔住要行住飲水行左二百米左右,最後幾k無咁甘,不過體力不繼只能以六分幾1K跑埋 ... fgyhgjm 努力啦!師兄!你又拉近了今個月目標300KM的距離啦!

ccomeout 發表於 2011-12-5 18:58:50

坦克,4日就跑左55km, 今個月達標無問題啦!
順便同小師妹say hello 先!trtlolrtyrt

chusiuyee 發表於 2011-12-5 20:25:00

原帖由 ccomeout 於 2011-12-5 18:58 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif
坦克,4日就跑左55km, 今個月達標無問題啦!
順便同小師妹say hello 先!trtlolrtyrt

大力師兄...你係咪同我SAY hello呀~~(我怕會錯意...因為呢度好多小師妹)hjkhjkhjkhbnmj
而且...呢個blog係屬於坦克兄...我唔敢再講太多...怕佢唔like..mnbkjhjfyghjft. (我要即閃....)

Gunners 發表於 2011-12-5 21:09:11

回復 72# 的帖子

唔緊要啦小師妹,咪當攪旺個場佢lawfghjugjghj fghjugjghj

tank1438 發表於 2011-12-5 22:18:47

係囉小師妹我無咁小氣既,比賽衫已為你準備好,你係咪真係黎做喇喇隊架?我都係東涌搭接駁巴入去架!
仲有根拿兄似乎想你去佢個場搗蛋咁喎!fghjugjghj

Gunners 發表於 2011-12-5 22:23:30

回復 74# 的帖子

己經執左lu:lol :lol

chusiuyee 發表於 2011-12-5 23:09:06

回復 73# 的帖子

我怕坦克兄打屎我,
得罪佢,就無人教我點跑快D
我就會好慘!因為我已經跑得慢!

chusiuyee 發表於 2011-12-5 23:25:03

原帖由 tank1438 於 2011-12-5 22:18 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif係囉小師妹我無咁小氣既,比賽衫已為你準備好,你係咪真係黎做喇喇隊架?我都係東涌搭接駁巴入去架!仲有根拿兄似乎想你去佢個場搗蛋咁喎!fghjugjghj

我真係會為你們影相!我部相機叉緊電!多謝你為我預備衫。但我只係入來打打氣!但都要穿比賽衫?
那我可否約你在東涌站巴士等7:35?
我星期五會跑青公,開跑前再約!

最後],我會搗亂根拿兄的blog!哈哈!放心吧!

chusiuyee 發表於 2011-12-5 23:30:02

原帖由 Gunners 於 2011-12-5 22:23 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif己經執左lu:lol :lol
我將會入來搗蛋啦!等我呀!根拿兄!

Gunners 發表於 2011-12-6 01:15:07

原帖由 tank1438 於 2011-12-5 22:18 發表仲有根拿兄似乎想你去佢個場搗蛋咁喎!fghjugjghj
hjhjD188hjhjhjhjD188hjhjhjhjD188hjhj

chusiuyee 發表於 2011-12-6 08:29:48

原帖由 Gunners 於 2011-12-6 01:15 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif

hjhjD188hjhjhjhjD188hjhjhjhjD188hjhj

gfyfgughj gfyfgughj gfyfgughj 早晨根拿兄!仲乜一早咁燥呀??(等我沖杯花旗蔘俾你降下火)hjkjhlkuiol
頁: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13
查看完整版本: 坦克長跑大作戰...!!

香港長跑網