阿業 發表於 2013-3-14 18:15:23

恭喜 mill姐開卜大吉長寫長有 長跑長有

Jacky 發表於 2013-3-14 18:21:07

Mill 姐開Blog, 我都來趁下熱鬧:

開張大吉!
長跑長有!fgyhgjmgfjghkhjk

clerkb 發表於 2013-3-14 18:49:18

加油, mill 姐, 失驚無神來做個文化人呢 :)

kennysze 發表於 2013-3-14 19:50:16

Mill 姐,好開心你終於都開個blog,我又來支持下!! :victory:

mill 發表於 2013-3-14 21:12:48

多謝晒228華, 你新婚之後都好少跑嗎 ? ^^
呀業, 好耐無見你了, 幾時過來跑青公呀?^0^
蝦叔, 你宜家仲有無咁忙呀? 都無聽見你話去跑步的. @@
卡樂b, 開blog同文化人又有咩關係? :p
Sze Sir, 多謝你的支持了, 我地期待見證你的10000公里啊! ^^

mathew97726 發表於 2013-3-14 21:28:41

Mill姐開blog梗係要黎撐場啦 hgjugyyytu
長跑長有hgjugyyytu

junjun 發表於 2013-3-14 21:43:35

mill 姐多 update ~~ 恭喜恭喜

micrathon 發表於 2013-3-14 21:58:24

恭喜開blog大吉hjhj01218hjhj
原來Mill姐2009年開始"HEA"跑,不過已獲獎無數,我都要多D來偷下師jhhkjh

willy_yu 發表於 2013-3-14 22:06:14

mill 發表於 2013-3-14 16:53 static/image/common/back.gif
多謝呀WU SO, Wilson, Rhys (蛙屎)
地質當天, 我本身報組隊的, 咁宜家係"個人"得獎....咁我真係唔知會有 ...

哎吔.......我俾Mill姐踼出颠友行列了..... :'(
吾考意思Mill姐我會檢討的了..... ghjghjghjg

mill 發表於 2013-3-14 22:14:44

Matthew, 多謝你呀! ^^
jun jun, 多謝你的支持, 但我都唔知自己會'支持'倒幾耐. @@
Michael, 我果d所謂的獎, 十隻手指都數得晒! 你太跨獎了.
Willy, 點解咁講呀 ? 我們這班癲友又怎能少了你呢! ^0^

willy_yu 發表於 2013-3-14 22:21:50

mill 發表於 2013-3-14 22:14 static/image/common/back.gif
Matthew, 多謝你呀! ^^
jun jun, 多謝你的支持, 但我都唔知自己會日'支持日'倒好耐. @@
Michael, 我果d所謂 ...

哈哈.....講笑姐我見颠友合照冇我份之麻..... :P

mill 發表於 2013-3-14 22:33:09

willy_yu 發表於 2013-3-14 22:21 static/image/common/back.gif
哈哈.....講笑姐我見颠友合照冇我份之麻.....

又係喎! 咁你要多d來啦! 明天得閒我加番張有你在內ga相啦!@@

willy_yu 發表於 2013-3-14 23:05:53

mill 發表於 2013-3-14 22:33 static/image/common/back.gif
又係喎! 咁你要多d來啦! 明天得閒我加番張有你在內ga相啦!@@

咁又吾洗,吹吓水姐.....:handshake
P.S.係都簡張靚仔d呀吾該,不過都吾洗點簡張張都咁靚仔..... ghjkjhkjhk

laputa99 發表於 2013-3-14 23:43:20

恭喜Mill姐開張大吉hgjugyyytu

jpg_chu 發表於 2013-3-15 04:14:34

恭喜 mill姐hghonion_icon_108hgh

seablack 發表於 2013-3-15 06:25:31

真係估唔到,mill姐會開Blog!!!
跑多D,攞多D獎,寫多D!

mill 發表於 2013-3-15 08:50:53

多謝晒成成, jpg_chu, 小黑的支持. :)
小黑, 我都唔可以跑太多啊!跑得多...跑到我瘦晒.:(

kokyan_lam 發表於 2013-3-15 09:21:52

希望MILL姐長跑長有! 上次馬鞍山攞衫時見過MILL姐芳容, 希望有機會在練習/比賽時同行:victory:

mill 發表於 2013-3-15 10:26:09

kokyan_lam 發表於 2013-3-15 09:21 static/image/common/back.gif
希望MILL姐長跑長有! 上次馬鞍山攞衫時見過MILL姐芳容, 希望有機會在練習/比賽時同行 ...
多謝kokyan, 係....上次你見到我? 是(星期四)晚嗎? 屎火, 我唔記得幾時tim. ==
係呢..你跑邊度多? 比賽我暫時應該唔會報住, 起碼要11月後先會報. 因我最怕熱. ^^

Turtle 發表於 2013-3-15 11:56:14

willy_yu 發表於 2013-3-14 22:06 static/image/common/back.gif
哎吔.......我俾Mill姐踼出颠友行列了.....
吾考意思Mill姐我會檢討的了........

唔好嬲..........

我永遠keep 住你最型個張喺我手機度...........ygugyggg

頁: 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11
查看完整版本: ~millmill我都做得到~^6^

香港長跑網