田中雅茂 發表於 2013-3-18 18:53:47

咿!Mud原來喵喵姐都有記低歷年比賽成績架!

mill 發表於 2013-3-18 22:30:49

3月18日, 天氣熱及潮濕. 昨晚瞓得不好, 只因晚上給很大的雀鳥叫聲嘈醒了,整晚也不能再入睡.:Q
今晚在狀態差的情況下, :(只能不停的跑了浦崗村運動場約6min/K跑了一小時零七分便停下來了., 實在有點累, 所以比預計的1小時十五分, 早了八分鐘收腳. .    我相信, :o如果唔係昨晚隻雀, 我一定可以完成自己的目標時間啊!
後天仍需努力. 加油!

seablack 發表於 2013-3-19 06:22:01

雀仔見到mill姐都忍唔住吹口哨hjkjhlkuiol

mill 發表於 2013-3-19 22:26:02

今天休腳, 早餐吃了牛根河+熱奶茶, 中午半邊雞扒加少飯+檸檬水.一個橙 晚上在家吃了, 3隻雞亦+少量菜,加一個橙.gfjghkhjk 宵夜一隻煎旦再加一個福字米粉, 仲加一條香蕉tim. jkljkljkljk 可能近期跑多了...成日都會覺得肚餓的. 食左咁多野, 真係嚇屎人了.
要為明天加碳及加油呀!tfyftyftyfrty

mill 發表於 2013-3-20 22:21:03

3月20日, 今天諗住6點跑青公至青龍頭的,仲約埋Rhys, 點知去到公園d雨越落越大, 仲黃雨加雷暴警告,jkljkljkljk 緊係唔跑啦!
屎屎氣諗住回家又吧!點知返到慈雲山,簡直兩個世界,一點雨也沒有, 緊係去浦崗村跑吓啦!一跑便跑了75分鐘, (約6min/1K)跑完成身濕晒..連個手機都濕埋, jklkjljkljk仲好似壞左tim, 宜家就算我無按制佢自己都起度唱歌...可能佢濕左水啦! 嗚嗚!希望明天瞓醒個機身乾番會沒事啦! 不要愁, 明天會更好!!!fgyhgjm

ming4883 發表於 2013-3-20 23:21:29

mill 發表於 2013-3-20 22:21 static/image/common/back.gif
3月20日, 今天諗住6點跑青公至青龍頭的,仲約埋Rhys, 點知去到公園d雨越落越大, 仲黃雨加雷暴警告,j ...

試下放入米缸吸兩三日睇下得唔得...

yyfrog2012 發表於 2013-3-21 12:51:37

mill 發表於 2013-3-20 22:21 static/image/common/back.gif
3月20日, 今天諗住6點跑青公至青龍頭的,仲約埋Rhys, 點知去到公園d雨越落越大, 仲黃雨加雷暴警告,j ...
我曾將手機掉到馬桶裡(囧..邊洗馬桶邊講電話),本想應該鐵定故障了..後來用吹風機(風筒)徹底吹乾,手機又恢復正常了..不過,現在手機產品愈做愈精密,不知是否仍有效,Mill姐不妨試試...

BTW,我覺得(照片中)Mill姐的跑步姿勢好優雅....

mill 發表於 2013-3-21 13:29:17

yyfrog2012 發表於 2013-3-21 12:51 static/image/common/back.gif
我曾將手機掉到馬桶裡(囧..邊洗馬桶邊講電話),本想應該鐵定故障了..後來用吹風機(風筒)徹底吹乾,手機 ...

多謝yyfrog2012的意見, 由於昨晚我折不開電池, 所以我今天才折了電池出來, 由得它在冷氣中風乾一吓...好似又好番d了, 已經唔會自動唱歌喇! 好彩我無有你咁嚴重咋!不至於跌左落屎桶, hjkjhlkuiol 應該無事架喇! 我都話, 明天會更好啦!

多謝你的稱讚, hvbjnbkhjk有機會再見了.   

mill 發表於 2013-3-21 20:56:03

今晚沒有跑了..個人好攰, (可能前兩天天氣太潮濕了)搭車回家時都攰到瞓著...回家吃過晚飯後, 好像有點作病, :L今晚都係早d瞓, 天日瞓醒應該無事喇啩!
有個好消息, 我個電話好似無晒事了. :lol
明晚青公約跑好熱鬧呀!到時再上來同大家分享:$

零下十度 發表於 2013-3-22 17:02:06

遲到好過沒到,恭喜喵姐開blog大吉,長跑長友~hjhj01218hjhjhjhj01218hjhjhjhj01218hjhj
鎖你啊,咁遲先睇到......hjhjD106hjhjhjhjD106hjhjhjhjD106hjhj

allmyfriend 發表於 2013-3-22 17:16:20

禾都來贈下慶先:lol

http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/224021_438373389556105_696218958_n.jpg

allmyfriend 發表於 2013-3-23 09:16:08

allmyfriend 發表於 2013-3-22 17:16 static/image/common/back.gif
禾都來贈下慶先

阿Mill而家先認得禾:curse:

mill 發表於 2013-3-23 11:35:19

(3月22日)昨晚青公慶祝Sze Sir一萬公里約跑飯局, 一次過見到好多朋友, 約48人, 好熱鬧, 我自己只跑了4K. ;P

mill 發表於 2013-3-23 21:47:52

3月23日, 今天考C服, 在家做吓家務, 做吓C9買吓餱, 煮吓飯, 一日3餐都在家吃, 感覺很好.全日無跑 :victory:
留番明天再戰飛鵝山, 諗起都腳軟..:lol

LL3578 發表於 2013-3-23 21:49:46

mill 發表於 2013-3-23 21:47 static/image/common/back.gif
3月23日, 今天考C服, 在家做吓家務, 做吓C9買吓餱, 煮吓飯, 一日3餐都在家吃, 感覺很好.全日無跑...

只可惜我聽朝有比賽,如果唔係我都諗過同你一齊跑飛鵝山

長跑傑 發表於 2013-3-24 05:52:16

mill 發表於 2013-3-23 21:47 static/image/common/back.gif
3月23日, 今天考C服, 在家做吓家務, 做吓C9買吓餱, 煮吓飯, 一日3餐都在家吃, 感覺很好.全日無跑...

跑飛鵝山條路點ga, 路程長嗎 ?

RingoLee 發表於 2013-3-24 06:05:46

由沙田跑去九龍,定係九龍跑去沙田。如果由沙田跑去九龍會好金,因為城隧口附近上山條路斜到痺。我試過早上由彩雲村附近經扎山道跑去沙田,沿途好多晨運客,落沙田條路有好多人拉著買餸車,帶備大水樽上山取水。
好好享受吧,會是一個不錯的經歷。

mill 發表於 2013-3-24 10:34:59

長跑傑 發表於 2013-3-24 05:52 static/image/common/back.gif
跑飛鵝山條路點ga, 路程長嗎 ?
由斧山運動場開跑, 400米行人路, 跟住一路都係上斜, 上(5K)斜無平路, 會好辛苦囉! 到山頂有30米平路, 跟住就部要落斜路. (註:全部都係車路來)約10.5k左右.gfhfdgfdg 但好少有車行駛的.

長跑傑 發表於 2013-3-24 22:47:55

mill 發表於 2013-3-24 10:34 static/image/common/back.gif
由斧山運動場開跑, 400米行人路, 跟住一路都係上斜, 上(5K)斜無平路, 會好辛苦囉! 到山頂有30米平路, 跟住 ...

5k上斜, 一定跑到反肚 ~~jhikjhkhkjh

mill 發表於 2013-3-25 08:58:16

3月24日, 原本約跑飛鵝山的, 但因有要事取消了...
下午到了荃灣, 由荃灣公園跑過青衣, hea跑了1小時. 慢慢跑, 真係考C服.
晚上再出席好友BENNY的婚宴, 一次過又見番很多"魔鬼跑友". 跑得開心, 食得開心的一天. :lol
頁: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11
查看完整版本: ~millmill我都做得到~^6^

香港長跑網