ayudover 發表於 2013-3-31 22:42:48

mill 發表於 2013-3-31 10:35 static/image/common/back.gif
3月30日, 本是約了幾個朋友露營的, 但因天氣關係取消, 後來大定約好入去屯門BBQ, 可是因我大意沒有book位,...

隻黃色好靓呀!!!

mathew97726 發表於 2013-3-31 23:33:16

mill 發表於 2013-3-31 21:28 static/image/common/back.gif
MATHEW仔, 晚上應該開番架喇! 放心啦! 其實我好傻, 今日我落到去浦崗村以為沒locker用所以行左落斧山跑,...

大把機會見 yhfdyfgh
btw 我都開左日誌啦, 跑多幾次會一次過更新 yhgyface7gygy

大力 發表於 2013-4-1 12:31:07

Mill 姐嘅獎多到喱 。。。。^^

mill 發表於 2013-4-2 11:02:18

4月1日, 南生圍約跑, 有21位跑友參加, 雖然比原先報名的31人少了10人, 但都跑得好開心, 元朗運動場至南生圍來回. 約19.5K.
跑完仲一齊食飯, 之後再吃甜品, 開心滿足的一次約跑.ng009hgh

mill 發表於 2013-4-3 21:44:08

4月3日, 原本想放工去跑番轉青公的, 但因為怕落雨, 都係返屋企附近的浦崗村跑轉10K好了, (因為按錯錶)計不到時間了:P, 約54-5分鐘吧! 今晚濕度好高, 好彩唔熱..跑得算考C服.:lol

差D唔記得講, 今晚我著住我的新拍檔"黃色Mizuno"跑左10K, 感覺良好, 證明我無買錯鞋啦! Good!!!!hjhjD145hjhj

mill 發表於 2013-4-5 23:45:21

4月5日, 早上至下午一路都下著雨, 心諗...:o 今晚唔通又無得跑...點知接近放工的時候, 即係約跑可以繼續啦!大家都順利跑足全程, 而我就跑了10K,約57分鐘, 今天的濕度很高, 跑得都幾辛苦. :L 跟住10個人一齊去食飯, 飲啤酒, 好滿足的一個晚上.:lol

mill 發表於 2013-4-7 19:45:04

4月7日, 今天天氣很好, 早上7:40己到了荃灣食早餐, 準備今天22K的約跑活動"荃灣公園至小欖", 共有12位朋友仔參加:lol
因昨晚瞓得不好, 我只跑了20K, 時間 : 1:49. 跟住一行8人去食素, 食得飽飽, 回家頂唔順, 仲瞓左一小2時tim, 瞓醒成個人都精神晒:D

長跑傑 發表於 2013-4-7 20:46:45

mill 發表於 2013-4-7 19:45 static/image/common/back.gif
4月7日, 今天天氣很好, 早上7:40己到了荃灣食早餐, 準備今天22K的約跑活動"荃灣公園至小欖", 共有12位朋友 ...

MILL 姐 01:49 , 真係好快 !!

大力 發表於 2013-4-7 22:07:58

哇,比賽我都跑唔到咁快!

vcbid 發表於 2013-4-7 23:16:05

mill 發表於 2013-4-7 19:45 static/image/common/back.gif
4月7日, 今天天氣很好, 早上7:40己到了荃灣食早餐, 準備今天22K的約跑活動"荃灣公園至小欖", 共有12位朋友 ...

我今朝跑相反方向屯門至小欖

vcbid 發表於 2013-4-8 14:12:53

見唔到你地呀~我 第1次跑出青公都係小欖折返, 龜速跑左20K, 未食早餐腳軟軟呀

mill 發表於 2013-4-8 21:48:15

今晚浦崗村跑了27分鐘就下毛毛雨, :o費事電話濕左水一陣又壞, 即時唔跑拉陣筋就走人, 今晚浦崗村唔知點解都好凍吓....都係快走為妙, 費時凍親仲屎. :L

ccomeout 發表於 2013-4-9 11:14:35

我是遲來霸返個尾位,恭喜mill姐,終於開blog! ;P;P

mill 發表於 2013-4-13 23:24:21

4月12日, 荃灣青公約跑, 荃灣公園至深井過後第一個小碼頭位置折返,
約13.8K, 1:12:55. :lol

mill 發表於 2013-4-15 16:07:54

昨天4月14日, 天氣很熱, 下午4:00, 一行5人由元朗運動場至大棠來回, 到了大棠後因天氣太熱的關係, 大家都停了下來當行山算了....行了一會再落番大棠平路再跑了3K回運動場, 全程只跑了8K左右. 仲好hea.

mill 發表於 2013-4-16 11:58:39

4月15日, 浦崗村自轉84分鐘, 昨晚天氣潮濕, 首25分鐘我約用6分鐘1K跑, 之後的60分鐘約5分半1K, 跑得非常開心C服, 跑完都對腳仔都唔攰. 叻叻!!trtlolrtyrt

mill 發表於 2013-4-17 21:11:12

4月17日, 今晚見未落雨就落浦崗村...誰知跑了12個圈就下大雨了.
無計啦...又可以偷懶啦! 650mx12圈, 5分半1K, 共跑了7.8K

kam123 發表於 2013-4-21 09:22:05

勁呀.....師姐

mill 發表於 2013-4-21 15:12:42

4月19日, 青公約跑, 為悼念波士頓的死難者, 我們都穿著黑色的跑衫, 未開跑己下大雨. (今次無上兩個星期咁好彩跇). 落大雨, 即是我無得聽住歌跑啦...慢無目的的跑, 曬到屎..., 又無歌聽, 我只跑了3.3k就回程了, 實在不想再跑下去, 回程時同joel一路跑一路吹水, 大家都好hea, 成7分1k, 是晚跑了7k左右, 前所未有咁hea.hjhjD123hjhj
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
4月21日, 今天跑馬鞍山至大埔元洲仔來回, 全程22K, 去程1:01:03 回程 1:00:03 所需時間 : 2:01:06 好滿意, 飽晒! {:25_1556:}

JoJoYip 發表於 2013-4-21 18:11:34

:$終於有幸比我見到MILL姐啦~哈哈
頁: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11
查看完整版本: ~millmill我都做得到~^6^

香港長跑網