香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 花子阿DEE
打印 上一主題 下一主題

花子阿DEE跑世界~~

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

原帖由 亞平 於 2009-9-22 12:24 發表

Dee兄講到冰火好得咁喎..等我一陣放工都去旺角鄧記用5k去玩下,希望有23分鐘時間啦~~

升級   49.45%

該用戶從未簽到

DEE兄, 你買左三鐵果條號碼帶未? 未就快D去沙田 GINNY CTSE度買番條. 否則, 換號碼布都幾麻煩.

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kopo1128 於 2009-9-22 22:39 發表
    DEE兄, 你買左三鐵果條號碼帶未? 未就快D去沙田 GINNY CTSE度買番條. 否則, 換號碼布都幾麻煩.

未呀...唔得閒出去呀,預左要換布,搵Sue 兄送左四個大扣針,希望到時手震震都換到啦~~

我星期五晚出旺角番學,旺角有沒三鐵店呢??

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 oscar 於 2009-9-23 01:36 發表

依,我又係喎!上次玩完7-10段,隻右腳眼內側神奇地唔痛,但係跑返平路之後又痛返呀!

哈哈,聽落有似唔係好合理,但又好似好多人試過~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 oscar 於 2009-9-23 01:40 發表
    其實會唔會係由於山路啲反震力無地下咁大,再加上跑ge時候用上唔同ge肌肉,結果就做到一種自然化ge物理治療效果呢﹖" />" />

真係唔知~~

但有一樣係事實,我長期玩山越玩越健康,越玩越強壯,一玩interval 就有事...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2009-9-22 14:20 發表

旺角鄧記??hgjD088" />" />" />" />" />" />hj

係呀,旺角鄧記玩冰火好出名架~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2009-9-23 10:12 發表

係呀,旺角鄧記玩冰火好出名架~~

升級   49.45%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2009-9-23 09:55 發表

我星期五晚出旺角番學,旺角有沒三鐵店呢??

Dee hing, I only know one shop in Causeway Bay where I bought all stuffs for my triathlon practice. Since Ginny ctse has opened a new shop in Shatin, that's why I suggested you to buy the bib holder in her shop.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kopo1128 於 2009-9-23 11:53 發表

Dee hing, I only know one shop in Causeway Bay where I bought all stuffs for my triathlon practice. Since Ginny ctse has opened a new shop in Shatin, that's why I suggested you to buy the bib hold ...

我知呀,我都想去捧下場,但927 就要比賽,呢幾日真係沒時間過去...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 23/9/2009 11:57 發表

我知呀,我都想去捧下場,但927 就要比賽,呢幾日真係沒時間過去...

DEE哥,去買條褲頭橡筋用唔知得唔得呢?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Alfred 於 2009-9-23 12:04 發表

DEE哥,去買條褲頭橡筋用唔知得唔得呢?

都得既,不過我呢次比賽純粹影相團,用果D 橡筋會唔會肉酸左少少呢...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 23/9/2009 12:06 發表

都得既,不過我呢次比賽純粹影相團,用果D 橡筋會唔會肉酸左少少呢...

係喎係喎!忘記咗佢。

升級   53.45%

該用戶從未簽到

今日真係唔該晒dee 兄你載我一程
    當時我對腳已經行到好累啦, 腳又開始唔多舒服, 所以坐左係運動場門口差不多半個鐘等運到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 schnix 於 2009-9-24 01:03 發表
    今日真係唔該晒dee 兄你載我一程
    當時我對腳已經行到好累啦, 腳又開始唔多舒服, 所以坐左係運動場門口差不多半個鐘等運到

唔係化,咁都要謝謝?

好高興再見到妳跑啦,慢慢黎啦,最緊要避免再傷呀~~

升級   0%

該用戶從未簽到

DEE hing,
    無你 email, 個 米表 manual 可以在以下 link download.
    http://www.cateye.com/sites/cate ... RD300W_ENG%2Bv3.pdf

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 loudspeaker 於 2009-9-24 10:42 發表
    DEE hing,
    無你 email, 個 米表 manual 可以在以下 link download.
    http://www.cateye.com/sites/cateye/upload/manuals/en/CC-RD300W_ENG%2Bv3.pdf

唔該晒呀Loud 兄!!!

玩完927至有時間搞...

升級   0%

該用戶從未簽到

基本上尋晚你已经調校正碓 ,
    1. 用尖物件 , 篤一篤背面左 上 位置 ( 取消所有資料 )
    2. 接右 上 位置 選擇 km/hr or mph
    3. 下面最大粒 , 可以選擇 車種 ( 你部車應該 選 2050)
    跟住出返去便完成 , 至於安装 , 自已看圖吧