kan0902 發表於 2010-7-17 01:56:14

阿根正傳2012

大家好
我係阿根(網名係:kan0902)
請大家ching ctse們多多指教

比賽記錄表
暫時都諗唔倒有咩講好 hehe:lol (唯有諗倒下次先講啦)

kan0902 發表於 2010-7-17 02:00:50

我諗倒啦
由於我參加左毅行者
所以明天7月17日晚上7點左右
我隊將會開操 一同 3人(因為仲欠一人)
走走麥理浩徑第3段至第5段的沙田坳道獅子亭
希望走得晒啦:lol

sleung2002hk 發表於 2010-7-17 02:23:30

根仔好耐冇見你~~~你今年同邊個一隊丫??
加油丫~~話唔定遲幾年有機一齊組隊@@

kan0902 發表於 2010-7-17 02:33:15

原帖由 sleung2002hk 於 2010-7-17 02:23 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif
根仔好耐冇見你~~~你今年同邊個一隊丫??
加油丫~~話唔定遲幾年有機一齊組隊@@

我會加油架
你都加油ar
今年會同樂華的斧山同學仔一起操過的日子 ge ching們 一起玩
不過3腳仲欠一腳

=chairman= 發表於 2010-7-17 02:36:55

毅行加油丫根根 hjhjD140hjhj

kan0902 發表於 2010-7-17 02:44:35

點解你地咁夜都未訓ge
大家都咁忙:lol

siukeung 發表於 2010-7-17 07:36:44

原帖由 kan0902 於 17/7/2010 01:56 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif
大家好
我係阿根(網名係:kan0902)
請大家ching ctse們多多指教

暫時都諗唔倒有咩講好 hehe:lol (唯有諗倒下次先講啦)

哈哈哈~"阿根正傳",個名好正呀~~~gfhfdgfdg

加油呀!斧山型男根根!!ghjgfvhfgjgf

迪迪仔 發表於 2010-7-17 08:27:53

恭喜恭喜

根根都開BLOG了ngD176hgh

228華 發表於 2010-7-17 09:19:32

阿根開blog,正正正x228hjhj01218hjhj

kf 發表於 2010-7-17 10:19:32

報到 hjhem37hj

狗哥 發表於 2010-7-17 10:20:06

hjhj01218hjhj hjhj01218hjhj hjhj01218hjhj hjhj01218hjhj hjhj01218hjhj
ng19hgh ng19hgh ng19hgh ng19hgh ng19hgh

後生仔都好,訓返多D呀fgftk_13fgfg

得閒就入黎攪下屎fgftk_21fgfg

cc 發表於 2010-7-17 10:55:48

非比 發表於 2010-7-17 10:57:01

恭喜根哥hjhj01218hjhjhjhj01218hjhj

但係......使唔使夜嘛嘛先開bolg呀? 聽日仲要咁早起身, 真係服左你hjhjD138hjhj

花子阿DEE 發表於 2010-7-17 11:21:59

恭喜根根開blog 大吉~~hjhj01218hjhj hjhj01218hjhj hjhj01218hjhj
快腳開blog,我要訂閱先~~hjhj094hjhj

馬神 發表於 2010-7-17 11:49:24

根根CHING, 恭喜恭喜開BLOG, 愈操愈有呀 ~!!!!
今年毅行加油 ngD149hgh ngD149hgh ngD149hgh

上水馬王 發表於 2010-7-17 18:07:58

恭喜阿根開blog大吉呀!hjhj01218hjhj

100100100 發表於 2010-7-17 18:14:43

根根ching, 快D補返你同樂華衝圈D記錄啦~~~~hjhjD102hjhj

TerrySze 發表於 2010-7-17 18:19:01

"阿根正傳"<----個名好型 !!hjhjD165hjhj

wadee 發表於 2010-7-17 19:30:03

恭喜根根開blog大吉 hgonion_icon_107ghgh
毅行加油 ng19hgh

sleung2002hk 發表於 2010-7-17 20:01:56

原帖由 TerrySze 於 2010-7-17 18:19 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif
"阿根正傳"
令我諗起阿甘正傳....好想睇返
頁: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 阿根正傳2012

香港長跑網