loudspeaker 發表於 2009-1-8 11:01:55

cyw, 呢幾日唔見你跑既 ,
早左跑呀 ? :loveliness:

cywcyw1118 發表於 2009-1-11 12:44:15

幾日冇記錄了
可能之前練的時候 拉到條大脾跟 所以冇咩心情
11/1 比賽
      今天天氣最凍的一日 所以時間快d頭5k 19:23遲面慢左 19:37 時間 39:00
    下次比賽前面又快d 後面試下 步速唔好差太多先:lol咁應該下次又bp到了:lol
不過d人話短左150-200m到 如果計反 石門的時間ChipTime 39:43 我都應該bp 到

loudspeaker 發表於 2009-1-12 11:19:33

原帖由 cywcyw1118 於 2009-1-11 12:44 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif
幾日冇記錄了
可能之前練的時候 拉到條大脾跟 所以冇咩心情
11/1 比賽
      今天天氣最凍的一日 所以時間快d頭5k 19:20遲面慢左 19:37 時間 38:57
    下次比賽前面又快d 後面試下 步速唔好差太多先:lo ...

呢幾晚好凍好大風 , 等好番先跑啦:)
11/1 , 俾呀 miller hing 攝到你喎

cywcyw1118 發表於 2009-1-12 19:37:06

係呀 不過都好返好多
有個人相 真係要多謝miller:lol
到今日個 唔係隻腳係個鼻有事=.= 可能比賽個日太凍 凍到個鼻 依加流水中
不過都係天氣凍 先可以 bp到=.=

cywcyw1118 發表於 2009-1-15 21:37:49

13/1 練習
          可能個鼻未好返 跑了 快7k 就算了=.=
14/1練習
   可能前日跑得太快 所以太累了 普通慢小小跑了 12k
15/1練習
   不知道前日跑得慢左d 雖然今日大俾有d硬 但都快左跑7k最快時間 hjkjhlkuiol" />" /> 之後 玩下
      沖圈 800 *4   不過跑得唔夠長=.= 點算

cywcyw1118 發表於 2009-1-18 22:28:15

18/1 比賽 愛.籬笆 健康活動勁跑賽
         可能之前練了連續練了3日 腳重有d累不個都 ok了今次比賽跑第5 有小小戲劇性
   本來我自己上落斜,不是很強所以比賽得平路都係得2條 就是 頭1k 同尾1k 全長6.5k
   但都應該冇6.5k ,就因為上落斜,不是很強 本身頭1k 我個組係第5位到 一到上斜就變左第6了
   但我都跟住先 一到左回反時 一落斜 看見佢落斜快過我 我都想跑第6就算 去到最近1k平路差    成25-30米到 跑下跑下又近d最後到左100米就過左佢
    如果小d平路 我想我可能第6   最後 比上年成績快左1分幾 所以都是bp了
   時間 24分頭   忘了計時

上水馬王 發表於 2009-1-18 23:20:37

原帖由 cywcyw1118 於 2009-1-18 22:28 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif
         可能之前練了連續練了3日 腳重有d累不個都 ok了今次比賽跑第5 有小小戲劇性
   本來我自己上落斜,不是很強所以比賽得平路都係得2條 就是 頭1k 同尾1k 全長6 ...

跑第五應該有獎,恭喜晒~:lol

LaCo 發表於 2009-1-18 23:33:55

嗯 有獎   不過這個比賽好小長跑網d人跑
cyw~~

loudspeaker 發表於 2009-1-19 10:39:09

原帖由 cywcyw1118 於 2009-1-18 22:28 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif
   本來我自己上落斜,不是很強所以比賽得平路都係得2條 就是 頭1k 同尾1k 全長6 ...

弓起 cyw, :victory:

cywcyw1118 發表於 2009-1-29 23:30:09

21/12 練習 7k
23/12 練習 20k
24/12 練習 9k
25/12 練習21k
27/12 練習 7k
28/12 練習 33k
本人前排發生一點事情 ugjgyjfhf 所以沒有心情寫
冇記錄一排 依加寫反上去先 時間唔係太記得

上水馬王 發表於 2009-1-30 00:28:54

原帖由 cywcyw1118 於 2009-1-29 23:30 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif
21/12 練習 7k
23/12 練習 20k
24/12 練習 9k
25/12 練習21k
27/12 練習 7k
28/12 練習 33k
本人前排發生一點事情 ugjgyjfhf" />" /> 所以沒有心情寫
冇記錄一排 依加寫反上去先 時間唔係太記得

CY要振作呀!kljkljkl

cywcyw1118 發表於 2009-2-1 19:30:25

1/2 比賽 bp
       今天比賽自己狀態唔好 不過狀態唔好到跑完了時間都不錯了所以好開心了
      原本隊際拿了第二名 原來沒有計到我成績 到後來拿原獎 見到梁兄同米拿去第二到睇成績,
    就看到冇左我個時間 原來計咪我個時間隊際我就拿冠軍,之後去講返了
   時間 31:06-09 因為自己計可能開頭按快左小小

叮叮噹 發表於 2009-2-2 00:37:02

hjhj01218hjhj 恭喜CYW師兄, 隊際攞獎, 有你先攞番個隊際冠軍添!

sleung2002hk 發表於 2009-2-2 00:43:21

今次同泰基極速隊難分高下~佢竟然冇計你~~真係激死我
今日上冠軍應該係我地嘛~就算佢聽日俾返我地~都冇左個意義
不過有咁好既對手~都玩得好開心既~~下次再努力喇

cywcyw1118 發表於 2009-2-2 01:28:26

真係要加油先得 因為要跟到你同Gills先自得 希望下年做得到 不過都好難了hjgfyhjfy

oscar 發表於 2009-2-2 09:38:02

LaCo 發表於 2009-2-3 23:23:38

3/2 練習
       今日冇咩力 所以慢跑15k時間1:10
   cyw~~

kenneth 發表於 2009-2-3 23:44:18

cywcyw1118 發表於 2009-2-4 00:48:56

成日唔記得轉反 有時怕睇到你地好亂ghjghjghjg

cywcyw1118 發表於 2009-2-4 21:01:51

4/2 練習
      雖然好多人都話 這個星期唔好加量太多 還有不要太快 等可以等肌肉有得休息
   但我都要練咪今日最後一課長課34k 希望可以完成到全馬lkjkljkljkl
    時間2:29
頁: 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12
查看完整版本: CYW 的訓練/比賽日誌

香港長跑網