喪Ken 發表於 2010-12-19 17:49:01

原帖由 神童威威 於 2010-12-19 17:08 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif

對對對...我地都係無謂係度獻醜了:funk: ...
不過你都未跑過全馬...話唔埋你都可以濕衫呢;P ?

發夢冇咁早,留返俾你濕啦...

oscar 發表於 2010-12-19 17:59:55

Samuel 發表於 2010-12-19 19:42:19

恭喜奶媽!!!

燉奶佬 發表於 2010-12-20 07:10:42

19/12
台北馬拉松
7:0014C
2'59"55   總名次46 組名第10 (20名之內有獎)
今日真係好意外,係天時地理人和之下,做左13奶!好開心!多謝大家一支對亞奶支持。無你地既
賽前1日收到黃SIR密令,試下照做,前半做得唔錯,後半出太陽,氣溫升到24度,就都係差D,但都無以往咁跌多,其實要多謝黃SIR 呢兩個幾月既建議提醒,另一方面也要多謝我既大恩客成日黎MARK我鐘,奧兄都陪我跑左兩次我最唔得既長課,同埋其他,即係你地各人既指教同鼓勵。
今天起步時,天氣清涼,係D里數牌亂到九彩,有好多里數牌又收收埋埋,只可以你每十K既CHECK POINT 有地氈,應該準掛!另外都好彩搵到D勁人坐順風車,去到21K 係1'27"45,當時都跑得好順,好輕鬆,就試下係後半程試下搏,竟然做到!自己都好突然!同行既師兄,都有共4人拎到獎,更加係開心都不得了,等我遲些再寫詳細過程啦!
奶好耐無咁叻仔架啦!多謝晒大家,同埋我打左幾次俾花子,個衰公都唔聽我電話,你地幫我睇吓個衰佬咩事啦!好擔心!

分段時間:
10K 41'05
20K 1'23"XX
30K 2'06"XX
42'195" 2'59"55"

oscar 發表於 2010-12-20 08:14:48

running-sue 發表於 2010-12-20 08:42:41

42.195 - 2'59"55"
睇住黎食ngD175hgh

pwong5618 發表於 2010-12-20 08:47:01

42.195 - 2'59"55" :L

Kennychoi 發表於 2010-12-20 08:59:57

果日過去係咪狂吔台灣金山大麥,唔好食咁好,會鼻血長流,小心....小心...
祝奶兄凱旋歸來.....hjhj01218hjhj 大家有得食啦..:lol

ivy 發表於 2010-12-20 09:09:28

原帖由 燉奶佬 於 2010-12-20 07:10 AM 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif
19/12
台北馬拉松
2'59"55   總名次46 組名第10 (20名之內有獎)
今日真係好意外,係天時地理人和之下,做左13奶!好開心!多謝大家一支對亞奶支持。無你地既
賽前1日收到黃SIR密令,試下照做,前半做 ...

恭喜....ghjgfvhfgjgf

TerrySze 發表於 2010-12-20 09:36:44

原帖由 running-sue 於 2010-12-20 08:42 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif
42.195 - 2'59"55"
睇住黎食ngD175hgh

恭喜 !!!! ....ng32hgh ng32hgh ng32hgh

TerrySze 發表於 2010-12-20 09:38:35

原帖由 燉奶佬 於 2010-12-20 07:10 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif
19/12
台北馬拉松
賽前1日收到黃SIR密令,試下照做,前半做 ...

後半出太陽, 都係多3分鐘.....強 !

大俠 發表於 2010-12-20 09:39:51

返嚟到你mark返我鐘喇, 恭喜晒拾三奶奶, 依家可以盡情去把妹啦, enjoy餘下嘅單車團 gytylovelyhghg

花子阿DEE 發表於 2010-12-20 09:50:38

跑完拿,過得去啦,總算無失禮~~ng20hgh

clerkb 發表於 2010-12-20 10:31:25

congrats , 奶哥, 醒左真係咁同d的, 依家做緊咩呀, 梗係同d台妹 happy 梗啦 . . 咁鬼勁怪不得咁受女士歡迎啦, 又快又勁又風趣幽默, 有型大方, 得閒來教我多d跑步.congrats

sunrise 發表於 2010-12-20 10:57:42

恭喜曬! 十三奶只係一個開始, 未來架日子還有很多突破等你去挑戰!

billy_yau 發表於 2010-12-20 11:07:22

奶奶好叻仔呀~好鬼想攬住你黎錫呀

亞平 發表於 2010-12-20 11:15:23

原帖由 sunrise 於 2010-12-20 10:57 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif
恭喜曬! 十三奶只係一個開始, 未來架日子還有很多突破等你去挑戰!

十三奶....哈哈哈...恭喜十三奶..賀喜十三奶

miller 發表於 2010-12-20 11:28:10

十三奶,恭喜晒,又多一位跑手快到無朋友喇…

我諗黎緊呢幾日佢都上唔到網,同d妹妹玩到唔得閒上網…

曲奇 發表於 2010-12-20 11:41:30

十三奶,你真係好叻,恭喜哂呀~~~
希望你在台灣玩得開心d,enjoy 單車之旅... :lol

oscar 發表於 2010-12-20 13:44:45

頁: 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 [110] 111 112 113 114 115 116 117 118 119
查看完整版本: 獨跑樂

香港長跑網