Gills 發表於 2008-8-21 09:15:29

RedRed C姐開操啦....餓左咁奈, 好好享受吓跑步之感覺, 漫遊十圈, 係咪好有Feel, 比對腳輕鬆地適應, 其他的遲D再想.

pwong5618 發表於 2008-8-21 12:46:53

Redred Tse,

休息完,可以開操,鄧你開心 yhfdyfgh
Gill 兄講好好,
要慢慢來,等雙腳適應下,不要心急,
先 enjoy 下,長跑長有!fgyhgjm

redred 發表於 2008-8-22 11:33:24

多謝大家留言同關心

不過,傷左個位又痛返
今日比尋日更覺痛,又係行一步都會痛一下

我又要休息同敷冰啦..唉

nc 發表於 2008-8-22 11:52:45

原帖由 redred 於 2008-8-22 11:33 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif
多謝大家留言同關心

不過,傷左個位又痛返
今日比尋日更覺痛,又係行一步都會痛一下

我又要休息同敷冰啦..唉

redred姐, 這時候休息是最重要, 希望redred姐再忍耐一點, 以留待日後長跑長有.

redred 發表於 2008-9-18 18:29:47

終於休息夠囉,星期日走左去慢跑一轉

熱身前先慢跑09'05"01
再向碼頭方向不計距離慢跑18'57"14
頂唔住,結果返轉頭19'26"36

當然距離與速度比以前相差勁遠
但先堅持耐力,等肌肉適應後, 再練返提腿,擺手,速度

雖則速度慢到行咁,但我好享受呀
好彩,我把持得住:放棄行返去,而選擇超慢跑

瘋瘋 發表於 2008-9-18 20:42:14

nc 發表於 2008-9-18 20:54:54

"當然距離與速度比以前相差勁遠
但先堅持耐力,等肌肉適應後, 再練返提腿,擺手,速度

雖則速度慢到行咁,但我好享受呀
好彩,我把持得住:放棄行返去,而選擇超慢跑"

redred在休養期好似領悟到d野喎, 咁就o岩喇, 等對腳和心肺適應番個節奏 hjikgyufyu

慢慢來吧, redred一定可以比前跑得更好, 更進步 fgyhgjm

恭喜恭喜 hgjugyyytu redred出山成功

kenneth 發表於 2008-9-18 22:08:57

洛虎添 發表於 2008-9-18 22:15:15

原帖由 kenneth 於 2008/9/18 10:08 PM 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif

等了很久,終於等到閣下出山了﹗gfuhguhgiuy

最好就長fgyhgjm 長有

Gills 發表於 2008-9-18 22:31:15

最緊要尋回百份百感覺, 跑步果種feel真係爽, 跑完大大聲呼淡氣出黎, 一字記之若正.

恭喜閣下出山fyfgy

ram 發表於 2008-9-18 22:38:42

恭喜 redred ctse 開操大吉!ghjgfvhfgjgf
慢慢跑,不要心急,只要enjoy跑步的感覺就好了~fgyhgjm

叮叮噹 發表於 2008-9-18 23:42:09

原帖由 ram 於 2008-9-18 22:38 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif
恭喜 redred ctse 開操大吉!ghjgfvhfgjgffvhfgjgf" />
慢慢跑,不要心急,只要enjoy跑步的感覺就好了~fgyhgjm

紅紅師姐,

welcome back.
慢慢來,跑反夠本.
好久沒見,出來跑+食+吹水.
星期日來鹿頸跑步+bbq嗎?

711MF 發表於 2008-9-19 00:00:16

慢子 Wilson 發表於 2008-9-19 09:29:29

RedRed C姐 add oil !hjkjhlkuiol

大圍新跑手 發表於 2008-9-19 10:17:05

期待已久,紅紅姐出山成功,恭喜!

cfchan 發表於 2008-9-19 13:12:54

恭喜紅紅姐出山!tfyftyftyfrty tfyftyftyfrty

=chairman= 發表於 2008-9-19 22:00:54

恭喜 redred 姐 ~ yuytiojiuoiuo

叮叮噹 發表於 2008-9-19 23:37:56

紅紅,

幾時可以約妳跑步呀?
星期一,二 妳返學
星期四,五 我唱歌,小組

就星期三或日啦!hjijhkjhkh

meimei 發表於 2008-9-20 00:36:23

我早前腳痛加上常常要ot,所以操小左同埋操短左埋,今晚抽到時間便操番一轉12k加斜路,嘩!真系跑到腳軟,對腳簡直發唔到力,全是跑意志.
頁: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13 14 15
查看完整版本: 練跑過程:跑步人生(再接再勵)

香港長跑網