redred 發表於 2008-12-20 23:09:57

12月14日
又忙記按錶..跑到屯門公園對出望下錶先....發現
到蝴蝶更衣室 24'54"46
返去27'19"61 跑到公園對出停左..因為腳痛
好彩..無咩事

redred 發表於 2008-12-20 23:10:20

44 , 39, 37, 37, 37, 38, 38
今日真係多謝WONG SIR 賜教 ngD155hgh
餓左太耐...先有點力可以跑多轉
開頭練習既來回跑,下次留返D力先得

不過第1轉留力上斜,之後第2轉試下發力
原來真係好甘,即使想發力都唔得
而且擺手改變要努力,太緊了

不過上斜後,跟叮噹CTSE,MING & 平兄跑返去
反而感到輕鬆 (好彩ngD155hgh 多得各位相伴..唔係搭車返屋企了)

叮噹CTSE, 下次我也地又再一齊跑去練,一齊返去囉

叮叮噹 發表於 2008-12-29 23:14:00

希望星期三晚一起跑啦!

叮叮噹 發表於 2009-1-3 22:04:32

妳個兩件新網衣在我手, 昨晚未能聯絡上妳,
有時間call我一起跑, 跑去紅橋送貨又得.

叮叮噹 發表於 2009-1-4 17:46:00

原帖由 叮叮噹 於 2009-1-3 22:04 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif
妳個兩件新網衣在我手, 昨晚未能聯絡上妳,
有時間call我一起跑, 跑去紅橋送貨又得.

約定妳星期二/三跑吧!
不如跑去湖山, 再跑幾轉上斜, 再跑返屋企.

叮叮噹 發表於 2009-1-6 17:13:47

明晚七時約了明兄一起跑去妳度, 湖山+跑斜路.
妳想跑前/跑彼取貨?

明天下午電聯.

711MF 發表於 2009-1-6 17:21:50

叮叮噹 發表於 2009-1-6 17:27:24

原帖由 711MF 於 2009-1-6 17:21 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif

你地跑親都噤早架....................

跑完返屋企, 拉筋, 體能, 沖涼....食晚飯好夜囉!

七兄考慮直接去特訓點一起上斜路.

711MF 發表於 2009-1-6 17:32:24

redred 發表於 2009-1-7 16:02:05

原帖由 711MF 於 2009-1-6 17:32 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif

唔啦..約左9點長課.. 7兄跑去邊到 ???
上次7兄跑2圈時間 = 我既1圈

真係好野

redred 發表於 2009-1-7 16:02:41

今晚又有叮噹ctse.平兄2位陪跑
呵呵呵~真開心
如果唔係佢地,我又會偷懶了

redred 發表於 2009-1-7 23:47:15

1月2日晚 鄧記 (全8線) 考遇7兄, 7兄 1 lap = 我2laps
warm up : 02'51"76 , 02'43"59
02'34"48, 02'36"18, 02'33"08, 02'45"40, 02'46"35, 02'43"90, 02'36"60, 02'42"71, 02'36"59, 02'36"29, 02'35"58, 05'29"21 (2laps)
跑去siuhong: 05'033"60
上斜: 00'34"33, 00'43"08, 00'37"22, 00'34"72, 00'36"47, 00'37"50, 00'37"75, 00'38"51, 00'42"07

1月7日晚 叮噹ctse, 明兄, 平兄
上斜 : 00'39"95, 00'39"34, 00'36"05, 00'43"24, 00'45"12, 00'41"82, 00'41"93, 00'42"81

叮叮噹 發表於 2009-1-7 23:51:19

原帖由 redred 於 2009-1-7 16:02 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif
今晚又有叮噹ctse.平兄2位陪跑
呵呵呵~真開心
如果唔係佢地,我又會偷懶了

大家咁話啦! 唔係你地, 小妹可能會偷懶.
一齊跑先有志氣.

pwong5618 發表於 2009-1-7 23:53:09

1月7日晚 叮噹ctse, 明兄, 平兄
上斜 : 00'39"95, 00'39"34, 00'36"05, 00'43"24, 00'45"12, 00'41"82, 00'41"93, 00'42"81

最后3 個都keep倒,正明無偷懶,有進步!!hgjD115ghjghj

亞平 發表於 2009-1-8 01:06:31

原帖由 叮叮噹 於 2009-1-7 23:51 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif

大家咁話啦! 唔係你地, 小妹可能會偷懶.
一齊跑先有志氣.

唔係你地,我點會早收工趕返屯門跑咁積極呀!
不如就講因為有大家,所以勤力左!

sleung2002hk 發表於 2009-1-8 09:42:09

羨慕死人咩......

redred 發表於 2009-1-12 08:47:11

1月11 屯門區長跑
女子組5.5k
第1次參加比賽,心情真係有點緊張, 結果差不多每隔一小時便醒一次
不過,尋日長跑網好好成績,恭喜曬大攞獎的ching/ctse
亦都恭喜跑完全程既ching/ctse
而iris ctse早日康復, 另外,多謝屈ching 父親, desmond 兄, long ching 辛苦為我地影左好多靚相

係相中睇到自己,嗯.....似乎步姿..擺手仍有問題,要多多加以改善
另外..尋日天氣太凍...對腳真係好硬, 完全提唔起
係尾段, 腹痛更是厲害hjhjD113hjhj

雖知頭10名有獎攞,但..點計都論唔到自己...
o...但到終點攞証時一睇.....第11hjhj076hjhj ..早知臨尾博埋條命都沖埋佢啦
下次, 我一定努力, 點都最後衝埋佢
出年..我要比今次進步先得

nc 發表於 2009-1-12 09:24:36

原帖由 redred 於 2009-1-12 08:47 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif
1月11 屯門區長跑
女子組5.5k
第1次參加比賽,心情真係有點緊張, 結果差不多每隔一小時便醒一次
不過,尋日長跑網好好成績,恭喜曬大攞獎的ching/ctse
亦都恭喜跑完全程既ching/ctse
而iris ctse早日康復, 另 ...

redred 姐, 越跑越好呀hjhj01218hjhj , 繼續比心機預備渣打呀 hjhjD129hjhj

711MF 發表於 2009-1-12 09:56:28

kenneth 發表於 2009-1-12 10:02:21

頁: 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [14] 15 16 17 18 19
查看完整版本: 練跑過程:跑步人生(再接再勵)

香港長跑網