Kennychoi 發表於 2010-12-4 11:18:01

花子兄:
你有根基打底,問題不大,我深信你一定會好快痊癒,關於其他朋友仔,佢地會體諒的,一於多D休息,會好快再戰賽道上,我地大家會等你從出江湖的.:D

花子阿DEE 發表於 2010-12-4 11:37:32

原帖由 Kennychoi 於 2010-12-4 11:18 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif
花子兄:
你有根基打底,問題不大,我深信你一定會好快痊癒,關於其他朋友仔,佢地會體諒的,一於多D休息,會好快再戰賽道上,我地大家會等你從出江湖的.:D

謝謝蔡兄,I WILL BE BACK~~hjhjD119hjhj

燉奶佬 發表於 2010-12-4 11:54:05

練練吓,仲係fit 既時候傷,個份無奈同打擊係好難受。

事前事後既功夫唔少得架,唔好睇少個十幾分鐘既前戲呀!我知我係囉唆,奶媽係咁架啦!

MatthewTse 發表於 2010-12-5 23:09:29

花子兄 ~ 好好休息一下, 祝工作順利,保重身體.

stanwong 發表於 2010-12-6 13:07:47

Dee兄, 現在才睇到, 乜搞到咁嚴重ng14hgh
唯有好好休養, 好番之後又一條好漢! 祝早日康復!

711MF 發表於 2010-12-6 13:47:18

鬼影 發表於 2010-12-7 21:33:27

Take care! 好好休息一下!

@Rebecca@ 發表於 2010-12-8 16:26:58

噢! Dee 兄多D休息啊!

喪Ken 發表於 2010-12-8 21:30:48

哇!重傷hg18bnvbn
休息吓,祝早日重振雄風...

blurmax 發表於 2010-12-8 21:47:59

ng015hgh 祝早日重振雄風......................hg16bnvbn

http://hk.myblog.yahoo.com/blurmax

花子阿DEE 發表於 2010-12-10 10:06:55

謝謝奶奶,Matthew 兄,Stan 兄,7兄,鬼影兄,Ca 妹,小彗星,賽王兄關注~~hjhjD089hjhj
最近除左受傷之外仲有好多麻煩野,無覆post 唔好意思~~hjhjD170hjhj

終於有位醫師夠膽斷我症,情況應該比想像中無咁嚴重,醫師仲要我呢幾日一次要跑,話跑下先知道進展,我呢兩日都有跑,情況仲幾好,有少少扯住,不過無乜痛~~
個幾星期前仲用緊拐杖,尋日可以用4:40 pacing 跑左5.1k,世事好多時意想不到,不過睇黎要再比賽仲有漫漫長路,都算好既開始啦,希望好快見到大家~~hjhjD119hjhj

燉奶佬 發表於 2010-12-10 10:13:56

原帖由 花子阿DEE 於 2010-12-10 10:06 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif
謝謝奶奶,Matthew 兄,Stan 兄,7兄,鬼影兄,Ca 妹,小彗星,賽王兄關注~~hjhjD089hjhj
最近除左受傷之外仲有好多麻煩野,無覆post 唔好意思~~hjhjD170hjhj

終於有位醫師夠膽斷我症,情況應該比想像中無咁嚴重,醫師仲 ...
見你出番post就好囉!幾驚你有抑鬱症呀!
的確仲有長路漫漫,復原有過程架!唔好心急,好番既話,狀態可以再提昇!

MatthewTse 發表於 2010-12-10 10:15:29

花子 ~~ 真的 Good news! 好彩還有時間 recover, 訓練按情況調節一下, 切記要多D休息, 沒有東西比康復更重要!

swtcheng 發表於 2010-12-10 11:32:18

Good news... :)

曲奇 發表於 2010-12-10 11:40:58

Good News..
希望你能儘快百份百康復 & 狀態回勇~~~

clerkb 發表於 2010-12-10 11:44:20

好野 !! 努力 !!

街坊鄭 發表於 2010-12-10 11:44:21

花子....受了傷 都仲可以4:40 keep 住5k 真係服左你.小心呀.

kf 發表於 2010-12-10 12:39:28

唔好心急呀~!

7頭可大可小, 唔好跑落斜

馬神 發表於 2010-12-10 18:05:12

保重身體呀, 唔好心急 :)

@Rebecca@ 發表於 2010-12-11 11:05:32

原帖由 花子阿DEE 於 2010-12-10 10:06 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif

終於有位醫師夠膽斷我症,情況應該比想像中無咁嚴重,醫師仲 ...

Dee兄, 唔好咁急啦, 好少少就即刻跑 4'4, 咁唔係好事黎架,
腳係你自己既, 你應該最清楚佢要咩 :)
頁: 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 [119] 120 121 122 123 124 125 126
查看完整版本: 花子阿DEE跑世界~~

香港長跑網