長跑傑 發表於 2013-5-10 22:26:52

1.第一次由屋企經青山公路到美孚, 匯合joe一眾師兄姐 ~
3.68K - 23:25
2.美孚經瑪加烈,荔景,葵芳,荃灣海濱長廊
JOE, DMY, 恆恆跑得勁快, 再一次食塵,加上要人等我.勁唔好意思 ......
9.34 K - 01:01:46
今日共跑14K ~

speedpurple0 發表於 2013-5-11 09:11:57

我尋日都係跑呢度喎,不過喺葵芳轉左入葵芳運動場

長跑傑 發表於 2013-5-11 16:51:48

speedpurple0 發表於 2013-5-11 09:11 static/image/common/back.gif
我尋日都係跑呢度喎,不過喺葵芳轉左入葵芳運動場

哈哈 ~ KWAI CHUNG 我主場 ~

長跑傑 發表於 2013-5-12 12:11:07

輕輕松松跑青公
11.3K - 01'09'02

長跑傑 發表於 2013-5-12 20:05:11

滂沱大雨的 16K -01'30'00
母親節早上美孚上崋山(華景山莊)來回,
第一次上 頭6k全部上斜,跑爆,死跟,有抽筋感覺,但無抽 ~
暫時跑街最哽算係這條 !!

長跑傑 發表於 2013-5-15 05:28:33

美孚 - 華景山莊來回 15 K - 01'45'46
對住猛烈既太陽,1.2L的水動樂也完全無作用,跑完變成水人.

長跑傑 發表於 2013-5-18 17:24:04

曬乾了8.68K - 01"04"24

長跑傑 發表於 2013-5-19 18:05:05

寶琳 - 飛鵝山山頂 (來回)
23.55K- 03'43'25
W/魔鬼跑友上山,3K平路+12K上斜+9K落斜=最Extreme既賽路
特別嗚謝lulu姐係山頂既鮮果供應 ~~

長跑傑 發表於 2013-5-19 21:16:09

其實只要有充足水份, salt, gel 補充, 係唔會有咩大問題, 而且我覺得咁樣可以操到耐力, 辛苦完又有更大既成功感....

零下十度 發表於 2013-5-19 22:56:40

你地好叻啊,咁熱都跑得晒...:victory:

長跑傑 發表於 2013-5-19 23:00:26

零下十度 發表於 2013-5-19 22:56 static/image/common/back.gif
你地好叻啊,咁熱都跑得晒...

無左d水果都唔知點跑{:26_2002:}

orgafish 發表於 2013-5-21 11:00:30

KitKit 進步神速:victory:

vcbid 發表於 2013-5-21 11:31:01

長跑傑 發表於 2013-5-19 18:05 static/image/common/back.gif
寶琳 - 飛鵝山山頂 (來回)
23.55K- 03'43'25
W/魔鬼跑友上山,3K平路+12K上斜+9K落斜=最Extreme既賽路

好勁, 咁熱12K上斜, 我5K就應該頂唔順, 碌落山啦

長跑傑 發表於 2013-5-22 00:26:37

orgafish 發表於 2013-5-21 11:00 static/image/common/back.gif
KitKit 進步神速

唔係啦, 跑極都係慢uiujhijhkjhk

長跑傑 發表於 2013-5-22 00:27:57

馬鞍山 - 亞公角 (來回) 10K
W/ Denny, KF, eddy 三位快腳師兄

長跑傑 發表於 2013-5-23 00:43:33

屋企-安蔭-石蔭-梨木樹-荃灣-大窩口-屋企 11K 01'12'57
第一次Plan 個大圈跑,上落斜多,平路少,幾好玩!今日天氣一流, 涼風,乾燥,無雨,十分舒服 ~

長跑傑 發表於 2013-5-25 19:19:50

葵涌-安蔭-石蔭-梨木樹-荃灣西-青衣-大窩口-葵涌19.5K - 02:09:59
早上落大雨,攪到無得上爛頭營,唯有又DIY一條20K既路線頂癮,今次有少少迷路。。

長跑傑 發表於 2013-5-26 13:12:20

7.7K-46"42
清晨微雨, 跟Joe & DMY 由深水埗運動場到彩虹地鐵站

長跑傑 發表於 2013-5-29 17:08:37

從公司跑回家 4.23K - 18'26
奔回家後發覺原來有4.23K距離

第二次跑回家4.5K - 18'22
比昨天快了4秒,事源有100米比4-5隻狼狗追,被迫出前所未有既速度

長跑傑 發表於 2013-5-29 17:09:13

15K - 01'46'04 屋企 - 城門水塘(環塘)-屋企
開頭上塘斜坡又曬又辛苦, 入塘後反而有風, 好正,仲識左個師兄,一邊水一邊跑,10K好快過, 最後佢仲請我飲野. 原來果度小食亭無OCTOPUS...
頁: 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16
查看完整版本: Running kit - Running report

香港長跑網