長跑傑 發表於 2013-6-1 17:02:58

3.87K - 20'42
成功避開狗群,清晨涼快的3K

長跑傑 發表於 2013-6-2 20:02:41

15K - 02'58'33
8位抗日勇士 由九龍塘上飛鵝山落彩虹

途中YIP師兄加入 ~ NICE TO MEET U ~

阿業 發表於 2013-6-3 17:52:32

阿傑〜〜好高興認識到你同其他師兄估唔到單拖上獅子亭會撞咁多位師兄 仲第一次跑到上飛鵝山非常滿足 下次再跑過

currentchan 發表於 2013-6-3 20:36:35

你得25歲起步唔遲, 我前年59歲先跑渣打10K,今年60歲跑渣打半馬, 俾心機,你一定得! 一齊努力!

vcbid 發表於 2013-6-3 22:25:56

師兄進步得好快, 之前睇你既成績同埋跑既距離都同我差唔多, 但係3個月之後, 而家應該尾燈都睇你唔到~

長跑傑 發表於 2013-6-5 22:09:51

阿業 發表於 2013-6-3 17:52 static/image/common/back.gif
阿傑〜〜好高興認識到你同其他師兄估唔到單拖上獅子亭會撞咁多位師兄 仲第一次跑到上飛鵝山非常滿足 下次 ...

YIP 師兄好勁, 見你跑斜坡都無喘氣, 我只能係後面死跟 ~

長跑傑 發表於 2013-6-5 22:10:09

currentchan 發表於 2013-6-3 20:36 static/image/common/back.gif
你得25歲起步唔遲, 我前年59歲先跑渣打10K,今年60歲跑渣打半馬, 俾心機,你一定得! 一齊努力!
...

一齊 加油 !

長跑傑 發表於 2013-6-5 22:12:34

馬鞍山海濱長廊 - 6.4K
雖然大雨,但也要堅持完成指定里數,支持維園六四!

阿業 發表於 2013-6-6 00:17:43

長跑傑 發表於 2013-6-5 22:09 static/image/common/back.gif
YIP 師兄好勁, 見你跑斜坡都無喘氣, 我只能係後面死跟 ~

你地係九龍塘出發 我係新浦崗 起碼跑少你地2K當然好氣啲啦

長跑傑 發表於 2013-6-6 01:04:40

16.47K - 01'41'00
葵涌-和合石 -青衣-荃西-城門谷-葵涌
恐怖的晚上
第一次試路跑到入左墳場, 半夜三更,平時又做得陰質野多. 都咪話唔驚 ~

RingoLee 發表於 2013-6-6 07:55:36

長跑傑 發表於 2013-6-6 01:04 static/image/common/back.gif
16.47K - 01'41'00
葵涌-和合石 -青衣-荃西-城門谷-葵涌
恐怖的晚上

我跑 LSD時都曾經跑過墳場。
昨晚都算好跑,無咁熱,本來想跑長啲。不過因為第日要早起身返工,唔可以跑太長,所以祇係喺屋企附近跑,否則可能喺墳場撞到你。

長跑傑 發表於 2013-6-6 22:26:07

RingoLee 發表於 2013-6-6 07:55 static/image/common/back.gif
我跑 LSD時都曾經跑過墳場。
昨晚都算好跑,無咁熱,本來想跑長啲。不過因為第日要早起身返工,唔可以跑 ...

咁驚,如果墳場見到我唔好{:26_2002:}say hi, 因為我唔知你係咪人

長跑傑 發表於 2013-6-7 00:37:29

6.61K - 38'01
街上漫無目的地亂跑

長跑傑 發表於 2013-6-9 01:21:47

荃灣公園- 汀九 (來回) 跑青公 w/ 家駿,恒恒12.08 k - 01'14'31

http://img547.imageshack.us/img547/5451/58015010200149991460710.jpg
城門水塘 - 沙田拗 12K - 約3小時
中午12K, 晚上跑夜山,再鏈轉12K, 個人已經操爆左,對住d梯級仲想爆粗,但跑完就勁滿足,明天荃灣17K,奮鬥,努力!

長跑傑 發表於 2013-6-9 23:58:36

17.46K - 02'32'55
荃灣西 - 兆麟運動場
今日食左4支水都無小便過,全身流汗不止
2 日已經跑左41公里, 好攰 ~

長跑傑 發表於 2013-6-12 23:26:10

來個清晨4K
4.03 K- 23'50

長跑傑 發表於 2013-6-12 23:27:09

端午19.7K - 02'29'11
荃灣公園-下花山-城門水塘-荃灣公園
黃昏無咩太陽,但拍住Mill + 高人跑左好多斜路,半行半跑左約20K

長跑傑 發表於 2013-6-14 08:00:04

7'27K - 43'53 recover run
葵涌 - 荃灣 途中+2個運動場各一圈

sm_man 發表於 2013-6-14 10:01:03

KIT 加油....:)

長跑傑 發表於 2013-6-14 14:15:08

sm_man 發表於 2013-6-14 10:01 static/image/common/back.gif
KIT 加油....

fgyhgjm 大家都要加油 ~~~
頁: 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15 16 17
查看完整版本: Running kit - Running report

香港長跑網