快活人 發表於 2009-6-25 12:33:21

恭喜way way 開blog大吉 . hjhj01218hjhj hjhj01218hjhj
祝吹水了得 . 跑步更了得 ~~~~hgjD124ghjghj

spmho 發表於 2009-6-25 12:44:21

以WAYWAY咁多姿多采既活動.....
應該可以寫好多野同大家分享.......hgkjjhlkjl

祝長寫長有....長跑長有

shogikin 發表於 2009-6-25 12:44:48

開BLOG大吉

都是一句啦:

加油呀!
盡力啦!
唔累就不用練
但又不好勉強
平時就要多D休息
……

Kin in Running

Alfred 發表於 2009-6-25 13:00:57

開blog大吉!

努力呀努力呀努力呀努力呀努力呀努力呀努力呀努力呀努力呀努力呀努力呀努力呀努力呀努力呀努力呀努力呀努力呀努力呀努力呀努力呀

邪神 發表於 2009-6-25 13:16:53

原帖由 Alfred 於 2009-6-25 13:00 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif
開blog大吉!

努力呀努力呀努力呀努力呀努力呀努力呀努力呀努力呀努力呀努力呀努力呀努力呀努力呀努力呀努力呀努力呀努力呀努力呀努力呀努力呀

阿佛師兄.....

你個帖的風格......

咁熟口面的?hjhjD116hjhj

街坊鄭 發表於 2009-6-25 13:36:31

賀喜小公主開BLOGhjhj01218hjhj hjhj01218hjhj hjhj01218hjhj
我投降喇,517唔夠你跑,你快過我拾幾秒到終點,連平時約跑又慢過你.

~~菲菲~~ 發表於 2009-6-25 14:50:30

原來way妹開咗blog我都冇第一時間入來賀下添:loveliness:
加油努力, 勤力啲update個blog, 唔好學我咁懶啦:lol

卓卓 發表於 2009-6-25 18:15:02

way way 開blog 大吉,希望你愈跑愈快 .ng49hgh

sleung2002hk 發表於 2009-6-26 19:52:26

恭嘉way ctse開blog
哈~岩岩先睇到~加油啦~跑爆佢:lol :lol

Alfred 發表於 2009-6-26 19:57:16

原帖由 邪神 於 25/6/2009 13:16 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif

阿佛師兄.....

你個帖的風格......

咁熟口面的?hjhjD116hjhj

hjhjD170hjhj hjhjD170hjhj hjhjD170hjhj

blurmax 發表於 2009-6-26 21:08:23

hg9bnvbn waywayCtse 開blog大吉, 恭喜恭喜

WAY_LEUNG 發表於 2009-6-27 21:00:29

06月25日 (四)

做肌力訓練,
真攞命, 仲辛苦過跑, 唔夠20mins收工
再加: 三頭肌:20下 x 3

後感: 成個背脊有d反感

beginnerandrew 發表於 2009-6-27 21:15:41

http://i558.photobucket.com/albums/ss24/beginnerandrew/congratulations_flowers.jpg?t=1246108341

恭喜!恭喜!

祝妳心想事成!

WAY_LEUNG 發表於 2009-6-27 21:16:26

2009年6月26日 (五)三號風球

跑馬地hea跑約20分鐘,
神腿7式x3
3圈慢跑

後感: 爽呀! 風雨不改練鬥志,
      表面有汗出,唔太累,
      可惜後大腿肌肉第二天有點酸
      真係要好好鍛練一下

WAY_LEUNG 發表於 2009-6-28 20:59:09

2009年6月28日(日) 奧運歡樂跑約4.7km
今日氣溫為26度,濕度91%。
一起身, 發現後大腿肌肉加強咗反應, 好似俾唔到力咁~hg15bnvbn

比賽開始, 先俾火仔, wadee 過我頭, 到折返點啱啱12mins
最後gary, tnt, cu83後來追上界埋, 駿駿駿其實想暗地裡在100m 界我, 被我發覺咗, 我同佢爆過,真係唔知點解我仲會有力衝, 好似癲咗咁唔俾駿駿駿過我頭,cu83仲影到呢一個空中飄回終點一刻, 超正~~~

完成時間對自己來說尚算ok, 過左終點取水時先知唔記得按錶, 按番時23:47,已完成自己訂下的時間目標。仲win咗個跑畢拉山比賽時認識的跑友, 現在二比一, 希望下次比賽跟他打成平手就好了

今日超開心一大班人由朝玩到中午。多謝大家,ng48hgh期待下一次活動來臨~~ng1hgh

wadee 發表於 2009-6-28 21:15:28

原帖由 WAY_LEUNG 於 2009-6-28 20:59 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif
2009年6月28日(日) 奧運歡樂跑約4.7km
今日氣溫為26度,濕度91%。
一起身, 發現後大腿肌肉加強?反應, 好似俾唔到力咁~hg15bnvbn

比賽開始, 先俾火仔, wadee 過我頭, 到折返點??12mins ...
加油努力

WAY_LEUNG 發表於 2009-6-28 21:42:07

原帖由 wadee 於 2009-6-28 21:15 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif

加油努力

Thank you wadee,
我會努力的, 希望下次坐到你的順風車

cu83 發表於 2009-6-28 21:43:22

Way 你依家都愈跑愈快喎,恭喜哂!
下次你界我時唔該記得同我講聲 Bye-Bye!:handshake

WAY_LEUNG 發表於 2009-6-28 21:54:09

原帖由 cu83 於 2009-6-28 21:43 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif
Way 你依家都愈跑愈快喎,恭喜哂!
下次你界我時唔該記得同我講聲 Bye-Bye!:handshake

Thank you, ng48hgh 其實我邊快呀~ ng35hgh
我仲要向你地好好學習ka,ng4hgh

下次我界到你先算啦! ngD148hgh
最怕一開始連你後燈都睇唔到, 你就一枝箭咁跑到終點lang10hgh

piyrag 發表於 2009-6-28 23:13:02

頁: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12
查看完整版本: Way~跑之身心靈日誌

香港長跑網