Jacky 發表於 2012-3-12 17:53:20

原帖由 tank1438 於 2012-3-11 05:34 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif
施sir,我諗左條魔鬼大大大圈招呼閣下喎,可以去埋雷公田飲新鮮牛奶全程近50Km! 慢腳可否join架?

monkeywsk 發表於 2012-3-12 17:56:10

hjijhkjhkh慢慢腳可否join架?

tank1438 發表於 2012-3-14 19:12:13

回復 362# 的帖子

Kevkev,傻蝦 咩腳都歡迎,不過叫得魔鬼大大大圈,你地要預左唔怕辛苦先得喎!hjokkjlkjlkjl

tank1438 發表於 2012-3-14 19:22:01

3月13領跑再次帶敬爭哥,由於備戰大連半馬,所以全程都快跑660m×18=11.88km 55mins 之後教練又教大家一d身體唔同部份的肌肉柔軟度訓練,再做1分鐘push up(只能做32吓,真差勁)
3月14 easy run 6km 38mins

本月已跑168km

WAI.S 發表於 2012-3-15 11:48:23

新仔一個hjkhygjfgufg    同你打個招呼先hjkhjk

等我可以跑遠d先跟你跑學下野ygugyggg

tank1438 發表於 2012-3-17 01:26:48

3月15 再黎EASY RUN 8KM 50MINS
3月16 青公約跑..難得郭指蒞臨指導,跟佢跑幾K先開快跑至青龍頭折返 16.96KM 1:25:59
Start time:19:06:20 End time:20:32:25
Best(1500 m):13.44 km/h Max Speed:20.84 km/h
Max Pace:02:52 min/km Average Pace:05:04 min/km
http://sportypal.com/Workouts/Details/2016430
本月已跑 193KM
創紀錄連跑12日,明天休腳,18號跑希慎21K...第一次跑山賽...期待中...fgyhgjm" />" />

tank1438 發表於 2012-3-19 21:12:44

3月18日第一次食生菜...希慎21K健康遠足及跑步賽 2012
http://sportypal.com/Workouts/Details/2021883
一條好好玩的賽道,令我一玩就愛上,以後必玩的賽事又多一項...^^
其中一段1.3KM上234米的上山路段,真係正到無朋友呀,之後落山就真正知道何謂上山容易落山難喇...@@"...!!第一次玩在中坑組組別第四都算係咁喇...^^

最後總成績2:27:31排24,組別第4
原本想今日想跑個RECOVERY,但放工要去買D日用品無時間,唯有急步行當恢復跑喇...!!
本月已跑 214KM

阿貓 發表於 2012-3-19 21:53:31

哇...哇...哇....坦克師兄ng44hgh
估唔到你以前成200磅,仲重過架坦克車呀 都幾驚喎...
你就好啦, 而家仲輕過架單車呀...好羡慕呀...
我都要學你咁樣, 堅持到底, 跑走晒成身肥貓肉...   打ng7hgh打ng7hgh脂肪 ng7hgh

等我精神些時, 再刨你的汗水史成功史....

tank1438 發表於 2012-3-19 22:05:12

原帖由 阿貓 於 2012-3-19 21:53 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif
哇...哇...哇....坦克師兄ng44hgh
估唔到你以前成200磅,仲重過架坦克車呀 都幾驚喎...
你就好啦, 而家仲輕過架單車呀...好羡慕呀...
我都要學你咁樣, 堅持到底, 跑走晒成身肥貓肉...   打ng7hgh打ng7hgh脂肪... 阿貓...有恆心一定得,我之所以在此公開我的作戰經過,唔係想大家讚我成功,而係想鼓勵有心去減磅的人,只要有恆心,係一定會成功的,亦係用生命影響生命的一個方法,當然有些人會覺得我好揚,但只要幫到有需要的人,什麼閒言閒語我都不會理會....I DON'T CARE!!

阿貓 發表於 2012-3-19 22:18:16

原帖由 tank1438 於 2012-3-19 22:05 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif
阿貓...有恆心一定得,我之所以在此公開我的作戰經過,唔係想大家讚我成功,而係想鼓勵有心去減磅的人,只要有恆心,係一定會成功的,亦係用生命影響生命的一個方法,當然有些人會覺得我好揚,但只要幫到有需要的人,什麼閒言 ...

哈哈哈, 明白晒喇師兄...我都越來越懂得唔去理會哪些 貓言貓語, 因為唔同品種的貓有唔同的睇法講法, 只只貓言貓言都去理, 就真係唔使做貓囉...喵..喵..喵. 只要唔違返做貓的基本常識和良心的話, 啱的事就去馬啦, 不用唸太多的, 你咁揚的200磅hjhjD119hjhj 就影響鼓勵到我了...哈哈哈(你都唔夠上電視那些揚, 但就比佢哋有說服力和真實).
我又卑感冒藥砌扺啦....要告退就就寢啦...晚安啦

Pepper 發表於 2012-3-19 22:36:10

原帖由 tank1438 於 2012-3-19 22:05 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif阿貓...有恆心一定得,我之所以在此公開我的作戰經過,唔係想大家讚我成功,而係想鼓勵有心去減磅的人,只要有恆心,係一定會成功的,亦係用生命影響生命的一個方法,當然有些人會覺得我好揚,但只要幫到有需要的人,什麼閒言 ...
加油!加油!加油!

tank1438 發表於 2012-3-21 23:48:54

3月20日領跑,教練在練跑前做左半小時唔同形式的踢腿練習,做起來其實辛苦過跑...@@"
            之後同郭健跑,佢要求我帶佢跑快D黎備戰大連半馬,就跟佢跑約3'10"一個圈660米的跑道..因時間唔多夠只跑了11圈
            約7.3K時間36分鐘...都算唔錯..!!
3月21日LUNCH EASY RUN 45分鐘6KM

本月已跑 227KM

tank1438 發表於 2012-3-23 22:54:11

3月22日 EASY RUN 1HOUR 8KM
3月23日 繼續EASY RUN 45MINS 6KM 為明日上下午超60KM與星期日針草帽行山而留力

本月已跑 241KM

tank1438 發表於 2012-3-24 23:01:35

難得小坦克今日入左童子軍營地明天下午兩點半先返,可以有一整日跑步,原先諗住學SZE SIR咁不停跑10小時,睇下可以跑幾長,但長跑內多人對青公魔鬼跑道有興趣,就充當帶路同佢地一齊去雷公田飲奶喇,之後跟SZE SIR,阿火同JOE去試RTI大圈,諗住一日玩66KM都夠晒皮喇,可惜一行22人,在跑往雷公田的時間比想像中長很多,而我本身亦擔心仲有下場,所以大部份時間都跑得比較慢,於是23.5KM的上落斜魔鬼路段用左成2:45先到達,再飲奶食野,要近12點半先離開,於是不跑往西鐵改搭小巴轉西鐵再轉地鐵打的上網球中心,去到已過兩點,再補給更衣後兩點四先出發,一起步SZE SIR一馬當先,我見對山鞋感覺唔錯就一路死跟,到跑了幾K山路後,有一群行山人事可能聽不到我叫唔該,無讓開,我為了避開佢地差錯了腳,整個人向前PK,好在頂帽的舌頭夠硬,頂住左舊石,只是幅太陽鏡報銷面上有兩小傷口,同手有少傷痕,身體無事...真幸運,之後繼續上路,多謝阿火提點刻意放慢步伐,加上有幾百級樓梯,跟本無可能趕得到太陽落山前跑完,於是在柴灣的大潭道決定離開,跑去筲箕灣搭地鐵回家...上下午都只能跑了23.5KM左右,加埋47K共用超過六小時,攰到無朋友呀......>.<
http://sportypal.com/Workouts/Details/2042731
http://sportypal.com/Workouts/Details/2043300

本月已跑 288KM

tank1438 發表於 2012-3-25 19:05:49

今日再行山,挑戰體能極限,食完早餐搭小巴上城門水塘,到步時,KENNY已經跑到等左好耐,由於佢接近到5000公里的里程碑,我地幾個就陪佢跑左K幾起步黎賀一賀佢,話明行山,最後都係跑步黎開始,我地都真係癲癲地架,到上樓梯路段,由於經過昨日的47KM,雖然今早已經唔攰,但都無用力去行,只慢慢上,針草帽先後行完,風景唔錯,今日天氣又好,真係開心,到達天文台前上斜,一班癲友又跑上去,跑了500米左右真係太斜都係行算喇,到天文台後開始4K落斜的馬路,各人又放縱地開跑,沿路S型的跑,最後行17公里的山竟然跑左6KM...gfyfgughj

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/523534_10150611252460986_612295985_9563238_1307553117_n.jpg

本月已跑 294KM

阿貓 發表於 2012-3-25 23:18:19

回復 374# 的帖子

真係唔好 睇小 一頂帽.
恭喜師兄你可以換新的黑超超tfyftyftyfrty

阿貓 發表於 2012-3-25 23:22:36

回復 375# 的帖子

你哋真厲害, 今日仲行得仲跑得, 真係强强强...叫癲友, 真係最貼切呀. 哈哈哈gfyfgughj

tank1438 發表於 2012-3-25 23:47:26

回復 376# 的帖子

頂帽真係救左我一命,唔係佢我個頭穿硬,不過個黑超同我出戰左10個比賽創左8個PB,好唔捨得佢呀...:'(
尋晚瞓時都仲有少少抽筋架,但今朝起身又無咩問題,而起步班癲友又放肆地跑,唯有死跟喇,跑下跑下就愈來愈有...最後行完山落斜果幾K直頭開到4分幾黎落添...:lol

Turtle 發表於 2012-3-26 14:24:43

回復 375# 的帖子

>>各人又放縱地開跑...........:lol

有點"大逃亡" feel...好似山頂就嚟爆炸咁. yuytuyg
哩個搵short cut 走爛路落山, 果個喺馬路喺咁走...
十分好玩!

Pepper 發表於 2012-3-26 17:52:26

回復 379# 的帖子

哈哈!!"大逃亡" feel... 其實我真係趕時間落山,如果再晚一點後果嚴重。
頁: 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 [19] 20 21 22 23 24 25 26 27 28
查看完整版本: 坦克長跑大作戰...!!

香港長跑網