花子阿DEE 發表於 2009-4-21 10:55:06

7兄特登叫7嫂唔好執屋,等自己唔想番屋企,多d 時間練跑~~ghjghiuijhkj
Oscar 兄不如請7兄幫你數圈啦,無人數圈無獎攞架,就算唔為獎,有人幫手數唔駛顧咁多野~~yuikjmhkhjk
Oscar 兄調整狀態有一手既,尋日終於搵到少少狀態出黎,星期日一定無問題~~fgyhgjm

oscar 發表於 2009-4-21 11:03:20

oscar 發表於 2009-4-22 09:12:59

miller 發表於 2009-4-22 10:51:30

奧兄加油!呢個時間個個都唔會o向最好狀態架喇,放心隨意跑喇!

711MF 發表於 2009-4-23 12:36:45

oscar 發表於 2009-4-23 13:56:51

711MF 發表於 2009-4-23 14:06:26

花子阿DEE 發表於 2009-4-23 14:26:38

原帖由 oscar 於 2009-4-21 11:03 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif
dee兄︰狀態ge嘢未到最後一刻都未知!我上次最好狀態ge時候,就係受重傷之時呀!ghjg" />" />hjghjg" />" />

咁有上次經驗呢咪醒囉~~hgjD115ghjghj

對Oscar 師兄好有信心,之前都講過,你係我學校既對象之一...hjhjD170hjhj

花子阿DEE 發表於 2009-4-23 14:28:54

原帖由 oscar 於 2009-4-23 13:56 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif
要七兄數三個半鐘,點好意思呀!而且可能數完都無獎攞,因為今年參賽者質素應比舊年高!可能有一個係前港隊成員參與添呀!
btw,我地會四點半開始。
米兄︰多謝支持,我今次都係會隨意跑!最緊要跑得辛苦得黎 ...

team 都有成23隊,今年真係未必可以咁容易攞獎,而家咩小小小型賽d 勁人都唔放過...hjhjD107hjhj

oscar 發表於 2009-4-23 19:17:28

oscar 發表於 2009-4-24 10:49:19

花子阿DEE 發表於 2009-4-24 11:02:08

Oscar 兄,我地都係得一位勁人o者,有我拖慢下,又咁多隊參加,都唔一定有獎~~hjgfyhjfy
舊年Oscar 兄第幾呢? 今年既對手係咪同上年差不多??
我地拉雜成軍,無隊衣呀,我應該會著番跑網衫,點可以有一個比賽無長跑網參與架~~ghjghiuijhkj
我都想跑完一齊食飯呀,可惜撞正果日公司有gathering...真係好可惜...jfghgfhg

oscar 發表於 2009-4-24 11:28:07

曲奇 發表於 2009-4-24 11:40:29

很鍾意Oscar兄你所說...
"今年我決心要第一,笑容要第一,開心指數要第一,享受要第一,名次就......"
星期日加油呀...:)

711MF 發表於 2009-4-24 11:49:21

瘋瘋 發表於 2009-4-24 11:55:27

花子阿DEE 發表於 2009-4-24 11:56:41

3:30 96lap 同你而家既水平差好遠喎,都係唔好理人,自己儘情去享受啦,我估你今年成績一定滿意~~ guihjjhn

都係果句,而家至TOP 果班經常咩比賽都玩,大少通吃,我又唔識D 勁人乜水,加上臨場都仲有得報,雖然我地係有位超班人,到時咩環境都未知,我又跑越短越差既,出場都只係當俾隊友抖下,所以我都係抱住學野既心態咋...ghijhgijghughj

陪跑?得唔得架?我估計Oscar 兄大約用4.5min pacing,對我黎講都幾吃力~~hjkuhijuiijho

running-sue 發表於 2009-4-24 12:00:18

oscar ching, 加油呀!!!!hgj091ghjghj

曲奇 發表於 2009-4-24 12:03:43

回復 837# 的帖子

Dee 兄,唔駛咁擔心啦,玩team o既有隊友"傍"住,應該壓力少d...
星期日加油呀~~

711MF 發表於 2009-4-24 12:06:01

頁: 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 [42] 43 44 45 46 47 48 49 50 51
查看完整版本: oscar跑步記錄

香港長跑網