pwong5618 發表於 2009-2-13 12:45:57

今晚如果有力的話,玩下呢款都好喎!都未玩過!想問啲快係唔係爆盡個隻呀﹖

千萬唔好啊! 跑速度實會觸及舊患架,等好番至試!

kenneth 發表於 2009-2-13 13:07:56

瘋瘋 發表於 2009-2-13 13:35:34

慢子 Wilson 發表於 2009-2-13 13:56:54

原帖由 oscar 於 2009-2-13 11:31 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif
09香港馬拉松後記──感恩篇
   幔子︰沒有你,沒有這個網,沒有現今可以給跑界中一個如此廣大的交流平台。

奧兄,客氣客氣。小弟只不過"凸個空殼"出來姐,
呢個討論區要有真正充實內容就要ching/ctse齊齊參與。hjhjD129hjhj

正如小弟所作呢句口號 : "齊來分享你的長跑故事!hgj088ghjghj
今年小弟都要努力先得啦!hjhj065hjhj

miller 發表於 2009-2-13 14:34:14

回復 628# 的帖子

oscar兄,其實我只係口多講下一兩句,無幫過你d乜,只係希望唔好再傷上加上,你今次做得最好o既係完全輕鬆心態,同埋用頭半程感覺下自己身體狀況﹙我都估唔到你真係放鬆得咁緊要!﹚…

再加上你今年唔係第一年跑,已經有幾年o既訓練基礎,當然賽前幾星期被迫收操一定會影響成績,但係加上你跑過呢條賽道o既經驗,唔會被好多未知數去影響比賽心理,都係對你今次o既表現有正面幫助…

仲有,我都講過,個病真係幫左你架!

花子阿DEE 發表於 2009-2-13 15:58:14

原帖由 oscar 於 2009-2-13 12:27 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif

dee兄,以你身手,要過我真係容乜易吖!gjhfghftgh" />" /> 下年一齊做pacing!

下次跑全馬會參考師兄呢次經驗~~hjkhkjhkhk

另外Oscar 兄今年有無興趣組隊玩苗圃呢? 今年唔想幫公司玩,如果搵到腳都想玩番team~~hjhjD170hjhj

oscar 發表於 2009-2-13 23:30:09

oscar 發表於 2009-2-13 23:31:54

oscar 發表於 2009-2-13 23:32:52

oscar 發表於 2009-2-13 23:37:11

oscar 發表於 2009-2-13 23:39:02

oscar 發表於 2009-2-14 00:00:41

711MF 發表於 2009-2-14 00:04:56

oscar 發表於 2009-2-14 00:11:16

711MF 發表於 2009-2-14 00:38:12

oscar 發表於 2009-2-14 01:01:26

alex504992004 發表於 2009-2-14 01:29:42

Oscar 兄:你真係好嘢!

oscar 發表於 2009-2-14 01:42:30

花子阿DEE 發表於 2009-2-14 09:34:50

原帖由 oscar 於 2009-2-13 23:39 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif

上次玩完毅行者,個感覺係......好貴!......玩曲圃要1000,我老婆實炸形。我好可憐.呀.......ghjhgkjfhfg" />" />

見到識既人叫佢唔好兩頭望,一人打劫兩條,好快夠數~~ghjghiuijhkj
操下先囉,我好多時都係家人反對下同長跑幽會...hjkhkjhkhk

亞平 發表於 2009-2-16 22:28:24

等待有時係值得的,尤其是精彩的文章.本來以為會是一篇純技術性的賽後報告,但原來是剛柔並重.感性動人!
看到你傷又病,病好又再傷,在幾乎已決定放棄時,卻神奇地又可以參賽,最驚訝的可以用一個很好的時間輕鬆完成,
在數個折返點見到你都是面帶微笑,神態鬆容,還可以邊跑邊影.後來在其他相片中見到你,也是輕鬆自如,像是
在遊玩多過在跑馬拉松.真是奇蹟.奇蹟是需要感恩,而感恩是一種美德,懂得感恩的人才會是一個開心的人.
頁: 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 [33] 34 35 36 37 38 39 40 41 42
查看完整版本: oscar跑步記錄

香港長跑網