燉奶佬 發表於 2009-6-15 14:24:23

Oscar 兄,你退左燒未,祝早日康復。:)

oscar 發表於 2009-6-15 14:26:48

711MF 發表於 2009-6-15 14:28:56

oscar 發表於 2009-6-15 14:32:55

花子阿DEE 發表於 2009-6-15 16:01:11

原帖由 oscar 於 2009-6-15 14:32 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif
係啦!我諗同我經常夜訓好有直接關係,特別係夜晚練完跑後成點幾兩點先訓,生理時鐘癲倒有關!

原來係咁...起步前個個都搵你呀,Oscar 兄抖番幾日先啦,都無咩比賽,好番晒至再操,祝早日康復~~:loveliness:

花子阿DEE 發表於 2009-6-15 16:53:24

Oscar 兄今晚大西北晌老地方擺左兩圍,唔跑都落黎吹下水丫~~hgjD115ghjghj

oscar 發表於 2009-6-15 16:55:29

燉奶佬 發表於 2009-6-15 17:05:43

仲以為可以同你一齊跑添,夜訓真係會影響免疫系統,加上你仲係去練跑,更加容易病倒,可免則免呀,保重。

oscar 發表於 2009-6-15 17:20:25

燉奶佬 發表於 2009-6-15 17:34:56

我昨日跑得好差,要接近成36分先完成,要再努力練習多的先得,尋日走到2k 就已經要捱,好辛苦呀,望住前面跑手,愈拋愈遠,自己愈跑愈慢。
我都係今年先玩多左比賽,4月個10k 同尋日既8k ,比下賽先可以睇到自已仲差好遠,以往都係玩公司參加既比賽,唔駛錢,又可以用公司時間,現在的比賽真係好貴,郁下都百幾蚊。

oscar 發表於 2009-6-15 17:44:44

燉奶佬 發表於 2009-6-17 11:56:56

我d比賽成績嚇死人架........慢
飄忽係因為練習唔持續,成日有事停練,呢個應該都係好多香港跑友既問題,加上我成日踢波受傷,又停一停,所以都係聽dee 話,唔踢波專心練跑。
上星期四係因為好耐無走1k,又想谷下自己,所以都走得幾盡,其實都休息左兩日,都應該recover 啦,但係可能狀態未得,受天氣影響既情況大左,事關其實個個都面對同樣既天氣架啦,不過自己個態差,就跌得犀利d。下次努力。
希望下星期一再見到你。

神童威威 發表於 2009-6-30 00:09:02

Oscar兄,多謝你份好野禮物!我會好好善用及保存:) !

oscar 發表於 2009-7-3 12:07:51

oscar 發表於 2009-7-9 23:43:50

叮叮噹 發表於 2009-7-9 23:52:13

大熱天時跑16k, 真係堅!

oscar 發表於 2009-7-10 10:06:27

711MF 發表於 2009-7-10 10:12:04

花子阿DEE 發表於 2009-7-10 10:25:04

Oscar 兄近來好少跑街喎~~

oscar 發表於 2009-7-10 10:55:36

頁: 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 [47] 48 49 50 51 52 53 54 55 56
查看完整版本: oscar跑步記錄

香港長跑網