花子阿DEE 發表於 2009-4-24 16:50:59

原帖由 曲奇 於 2009-4-24 15:00 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif

玩完517,應該會休息一下啦...
希望遲d天熱時也能keep住練跑o既恆心啦...

今年會繼續玩苗圃?若然會操山,我都有興趣跟下...

我舊年因為要操毅行,夏天都keep 住一定量,到秋冬加量時效果都ok,今年FM 成績自己滿意,夏天持續練習都好重要,所以成日叫大家夏天唔好偷懶~~:P

一定會呀,曲奇師姐會唔會玩苗圃?? 操山可以預妳~~:loveliness:

曲奇 發表於 2009-4-24 16:58:40

原帖由 花子阿DEE 於 2009-4-24 16:50 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif

我舊年因為要操毅行,夏天都keep 住一定量,到秋冬加量時效果都ok,今年FM 成績自己滿意,夏天持續練習都好重要,所以成日叫大家夏天唔好偷懶~~:P

一定會呀,曲奇師姐會唔會玩苗圃?? 操山可以預妳~~:loveliness:

我舊年搭巴士時見到苗圃張poster...
都有興趣玩架..
不過唔知自己能否應付啫...

花子阿DEE 發表於 2009-4-24 17:05:53

原帖由 曲奇 於 2009-4-24 16:58 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif

我舊年搭巴士時見到苗圃張poster...
都有興趣玩架..
不過唔知自己能否應付啫...

我中意玩苗圃除左條路好玩之外,佢地既工作都好有意義同做得好好,值得支持~~

妳身輕,應該適合跑長山,如果無跑開山係落山技巧要適應下,唔係好易傷膝,我地操山頭一兩課應該會hae D,到時黎感受下囉~~:loveliness:

曲奇 發表於 2009-4-24 17:13:44

原帖由 花子阿DEE 於 2009-4-24 17:05 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif

我中意玩苗圃除左條路好玩之外,佢地既工作都好有意義同做得好好,值得支持~~

妳身輕,應該適合跑長山,如果無跑開山係落山技巧要適應下,唔係好易傷膝,我地操山頭一兩課應該會hae D,到時黎感受下囉~~:loveliness:

好..
其實之前都有人教過我落山的技巧..
不過學唔識囉...
若然能應付得黎,打算明年試下玩...

你玩過苗圃同埋毅行,你鍾意玩邊個多d?...

花子阿DEE 發表於 2009-4-24 17:23:00

原帖由 曲奇 於 2009-4-24 17:13 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif

好..
其實之前都有人教過我落山的技巧..
不過學唔識囉...
若然能應付得黎,打算明年試下玩...

你玩過苗圃同埋毅行,你鍾意玩邊個多d?...

最緊要好好保護個膝頭,長玩長有呀~~:o

其實兩個都幾大分別,苗圃基本上你練幾多,能力去到邊,到比賽時就大多數可以俾番晒出黎,毅行因為時間太長,好多變數,好多野要顧,要好熟路,時間同體力分配,補給,護理,四人默契...好多好多野要顧,好似我地咁,有幾年經驗,名次可以做到好前,仲可以再做好d 添,但如果計實際能力我地一定無咁前~~

running-sue 發表於 2009-4-26 20:55:51

恭喜花子兄+炖奶兄+導演+勁人(唔記得點稱呼), 勇奪隊際冠軍ng015hgh
好高興識到兩個猛人呀ng1hgh 同我向佢地講聲恭喜
因要返家交人, 未能留底與你地分享開心一刻, 請見諒ng29hgh

亞平 發表於 2009-4-26 20:58:43

DEE兄,好野!恭喜晒勇奪隊際冠軍,幾時攞幾圍賀賀佢?

schnix 發表於 2009-4-26 21:29:12

恭喜DEE 兄, 隊制再次攞獎hjhj01218hjhj

曲奇 發表於 2009-4-26 22:01:08

恭喜哂Dee兄呀.....:lol

叮叮噹 發表於 2009-4-27 00:13:03

hjhj01218hjhj 恭喜花子同隊友, 攞男子隊際冠軍.
好叻啊!

anson 發表於 2009-4-27 00:36:23

hjhj01218hjhj 恭喜晒hjhj01218hjhj hjhj01218hjhj
我都好高興識到你地4個猛人呀~~

花子阿DEE 發表於 2009-4-27 01:18:57

多謝咁多位~~ng48hgh
今日拍住幾位快腳好隊友,跑來無咩壓力,都跑得出自己既水準,又有獎攞,好滿意啦~~hgjD115ghjg" />" />hj
多謝Sue 兄出蕉,仲有7兄同N神加油,人地最多出6個,我地加埋三位就出足7個,梗係贏啦~~hjhjD119hjhj
呢個跑馬仔遊戲好好玩,希望出年多d ching ctse 玩,可以成為長跑網另一個嘉年華~~hjhj04318hjhj

Sue 兄,除左炖奶佬師兄,另一位係我地長期隊友仔家明,超勁人至係導演~~:P

燉奶佬 發表於 2009-4-27 09:06:35

家明係似方力申個位靚仔,導演就係超級快馬,過去兩年渣馬都係跑完10k 跟住跑 全馬,去年仲可以sub-3,今年差小小都係3:0x,有o甘勁後台,我地先可以跑得好輕鬆。
另外真係多謝7兄,sue tse 及 anson 臨場支持,在天陰落雨既時候,送上無限的加油。無得頂呀。

running-sue 發表於 2009-4-27 09:09:06

小弟兩梳蕉黎探班, 真係失禮哂就真hg13bnvbn
好高興認識 <導演> & <家明>ng1hgh

Gills 發表於 2009-4-27 09:20:33

恭喜哂花子兄, 7兄及兩位隊友, 幾時叫兩位隊友加入埋長跑網呀, 幫我地提高吓水準, 上名率100%.

711MF 發表於 2009-4-27 09:43:54

oscar 發表於 2009-4-27 10:31:50

Parco爸 發表於 2009-4-27 10:42:53

DEE兄....恭喜..再創高峰...:)

花子阿DEE 發表於 2009-4-27 11:00:52

原帖由 Parco爸 於 2009-4-27 10:42 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif
DEE兄....恭喜..再創高峰...:)

謝謝Parco爸關注,查實我只係玩下咋,跑左好少,短途係小弟弱項,學習中,同幾位勁人隊友拍,又同Oscar 兄,龍龍兄同場,仲有Sue 兄,7兄同N神師姐打氣,好好玩,好享受,好幸福~~yuytiojiuoiuo

上水馬王 發表於 2009-4-29 22:41:49

Dee兄好野,今次仲係第一名,恭喜晒hjhj01218hjhj

d戰利品放滿個廳個櫃未?hgjD115ghjghj
頁: 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 [25] 26 27 28 29 30 31 32 33 34
查看完整版本: 花子阿DEE跑世界~~

香港長跑網