Tarry 發表於 2009-11-23 13:47:14

原帖由 jogging_cat 於 2009-11-20 13:25 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif
Tarry 試吓帶手套跑丫,會好好多架,最好帶露手指果種,方便拑錶呀,我星期二帶住黎跑對手都硬晒,幾乎寫唔到 d 時間比阿 sir,如果唔帶肯定變雪條啦。大家一齊加油丫。
jogging_cat, hehe~~~~, 多謝提醒, 其實有gala, 不過大頭蝦, 唔記得帶arghjihkhk

Tarry 發表於 2009-11-23 13:50:34

原帖由 叮叮噹 於 2009-11-20 19:04 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif

天氣涼,多多保重身體.
我都感冒三個星期仍未完全清,照跑可也,跑時咳死,跑完出身汗舒服許多.
星期一晚鄧記都好冷清,大西北之友差不多包場,有伴一起操練真係幸福.
早少少入一起練基本功啦!
叮叮噹, 妳唔好淨係識叫人休息, 妳自己又唔識休息la, 保重ar, unicef入黎打氣 + 影相ar, wow~~~wow ng015hgh

叮叮噹 發表於 2009-11-23 18:42:57

原帖由 Tarry 於 2009-11-23 13:50 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif

叮叮噹, 妳唔好淨係識叫人休息, 妳自己又唔識休息la, 保重ar, unicef入黎打氣 + 影相ar, wow~~~wow ng015hgh

知道啦! 我係跑完足夠休息再跑, 出身汗舒服好多.
打氣冇問題啦! 影相就唔得囉!

WalkBreaks 發表於 2009-11-24 01:58:15

Tarry ctse,
要search先見到你個blog在女子區,先知係師姐.
09渣打都係我第一個半馬.
睇完你d post就更加覺自己好慢好懶~~

Tarry 發表於 2009-11-24 13:27:08

原帖由 WalkBreaks 於 2009-11-24 01:58 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif
Tarry ctse,
要search先見到你個blog在女子區,先知係師姐.
09渣打都係我第一個半馬.
睇完你d post就更加覺自己好慢好懶~~
WalkBreaks ching, 首先多謝你到訪我個blogng48hgh , 小妹都係好慢好懶ga, 唔緊要, 大家互相提醒, 長跑網有好多動人故事, 可以向佢哋學習, 仲可以互相建立, 加油ar.......

Tarry 發表於 2009-11-25 00:21:40

2411ssp

今晚ssp, 少咗街坊, 就多咗間跑lu, wow.......hgjD092ghjg" />" />hj
400 x 4 x 5sets + 400 x 5 x 1set休息一分鐘
1. set 400 x 4 08"70000 
1. 02"0487 2. 02"0590 3. 02"1075 4. 04"2723               
    10"4875
1. 02"0901 2. 02"1511 3. 02"1777 4. 02"2911   
    08"8710
1. 02"1582 2. 02"1672 3. 02"1805 4. 02"1998   
    08"7057
1. 02"1443 2. 02"1830 3. 02"2146 4. 02"1705   
    08"1724
1. 02"2207 2. 02"1892 3. 02"2388 4. 02"2203 5.02"2308
    11"0998

10K58"3764
獎賞: 煲仔飯 + 飲品, 成成 + bonnie + 我 share, 正arhjhjD133hjhj
jhkjkjkjh" />" />

Tarry 發表於 2009-11-26 23:50:38

2611青公

今晚好熱鬧wor, 12個跑友arngD178hgh
跑之前食咗隻蕉, 唔知係唔係隻蕉既功力, 益話e排衝圈多咗,感覺對腳有力咗, anyway 感謝主!hjokkjlkjlkjl" />" />
1. 柏麗灣碼頭 - 公園出口 10"4861
2. 公園出口 - 帝都 15"1699
3. 帝都 - 嘉頓 12"0900
4. 嘉頓 - 帝都 12"5871
5. 帝都 - 公園出口 15"0037
6. 公園出口 - 柏麗灣碼頭 10"1670
11.5K 62.9167 wow............人多d果然跑得快dng015hgh
獎賞: 米線 + 飲品, 飽飽lu, 好滿足ar, 祝願各ching / ctse unicef有美滿成績, 個個跑得開開心心tfyftyftyfrty" />" />

laputa99 發表於 2009-11-27 00:07:55

妳上斜強咗而且歩速快佐, 是妳辛苦訓練應得成果hjikgyufyu
如想更上一層,去星期三R ching, 活活ctse將軍澳上斜訓練kjlkjliuohui

Tarry 發表於 2009-11-27 00:14:59

原帖由 laputa99 於 2009-11-27 00:07 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif
妳上斜強咗而且歩速快佐, 是妳辛苦訓練應得成果hjikgyufyu" />" />
如想更上一層,去星期三R ching, 活活ctse將軍澳上斜訓練kjlkjliuohui" />" />
成成, 多謝你arng015hgh , 不過我逄星期三都唔得gangD179hgh

laputa99 發表於 2009-11-27 00:25:52

妳只是爭小小就開曉, 青公已學滿師, 快啲落山去將軍澳, 不進則遈ytututfy

Tarry 發表於 2009-11-27 13:34:53

原帖由 laputa99 於 2009-11-27 00:25 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif
妳只是爭小小就開曉, 青公已學滿師, 快啲落山去將軍澳, 不進則遈ytututfy" />" />
真係, 睇下邊個星期三, 試吓請假, 體會下先, 多謝推介ng22hgh

Tarry 發表於 2009-12-1 00:29:34

2911unicef

報告吓尋日半馬先, 凌晨四點爬起身, 食咗碗佞飯, 凌晨五由屋企行上荔景mtr station, 一路行都驚驚哋, 有一段路都幾靜, 行快步先, 近地鐵一睇, 嘩好多人ar, 落咗地鐵站, 見到wayway, 一路傾計, 好快到lu, 多謝cc幫我扣跑手number wor, 約6點到場, 整理一下, 影吓相, 話咁快開始lu, 天氣唔錯wor, 天陰陰, 都算清涼, 沿途風景好靚wor, 第一次去過迪欣湖, 第一次搭老鼠mtr, 感謝主, 讓我能順利完成賽事, 時間控制得唔係幾好, 早段踉咗人哋個speed, 2:23"4298收貨la, 跑到近10K, 聽到菲菲, jogging cat, yung yung + 山比, 幫我打氣, 多謝晒ng48hgh 希望下次渣打會跑得好d la.fgfgtk_18fgfg

Tarry 發表於 2009-12-1 01:06:12

3011屯門跟操

今晚交功課
拉筋 + 3個圈熱身 + 拉筋 + 練習擺手
1K x 5 〈每set 休息4分鐘〉
1. 05"4332
2. 05"4295
3. 05"4499
4. 05"5058
5. 05"2419
拉筋 + 3個圈cool down + 拉筋
好開心ar, 跟住Iris + 平嫂, 最後一set, Iris提議衝埋佢, 衝arhg45bnvbn ...........好玩ar.......... , 無一齊食飯, 返屋企食lu

Tarry 發表於 2009-12-1 01:07:01

3011屯門跟操

今晚交功課
1. 05"4332
2. 05"4295
3. 05"4499
4. 05"5058
5. 05"2419
好開心ar, 跟住Iris + 平嫂, 最後一set, Iris提議衝埋佢, 衝arhg45bnvbn ...........好玩ar.......... , 無一齊食飯, 返屋企食lu

亞平 發表於 2009-12-1 01:11:23

原帖由 Tarry 於 2009-12-1 01:07 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif
今晚交功課
1. 05"4332
2. 05"4295
3. 05"4499
4. 05"5058
5. 05"2419
好開心ar, 跟住Iris + 平嫂, 最後一 ...

平嫂佢都話好開心跟得到你地沖圈喎...佢似乎都幾滿意今晚既時間架...嘻嘻

曲奇 發表於 2009-12-1 07:12:24

tarry ctse,恭喜你順利完成賽事...
現在你星期一去埋鄧記跟操...
應該要完成廈門賽事冇問題o既,加油~~

jogging_cat 發表於 2009-12-1 08:20:39

原帖由 Tarry 於 1-12-2009 01:07 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif
今晚交功課
1. 05"4332
2. 05"4295
3. 05"4499
4. 05"5058
5. 05"2419
好開心ar, 跟住Iris + 平嫂, 最後一 ... Tarry 好勤力呀,跑完半馬第日就衝圈,我今日先復操呀,一齊努力加油丫。

WinggniW 發表於 2009-12-1 09:53:28

原帖由 Tarry 於 2009-12-1 00:29 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif
報告吓尋日半馬先, 凌晨四點爬起身, 食咗碗佞飯, 凌晨五由屋企行上荔景mtr station, 一路行都驚驚哋, 有一段路都幾靜, 行快步先, 近地鐵一睇, 嘩好多人ar, 落咗地鐵站, 見到wayway, 一路傾計 ...

hg45bnvbn 我仲未認識Tarry師姐, UNICEF當日太多人了,希望下次有機會同師姐say HELLO! Tarry師姐同Cat姐全馬比賽要加油呀!

schnix 發表於 2009-12-1 10:00:53

Tarry, 睇番d 相見你跑得開心又輕鬆, 一定好enjoy 星期日既比賽了!
還有一個月, 廈門全馬加油呀!hjhjD134hjhj

Tarry 發表於 2009-12-1 14:02:31

原帖由 jogging_cat 於 2009-12-1 08:20 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif
Tarry 好勤力呀,跑完半馬第日就衝圈,我今日先復操呀,一齊努力加油丫。
加油~~~~~仲要一齊果隻fyfgy , 有時間入去, "表揚"個post, 我有嘢講, 好開心gaghjhgj
頁: 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 [27] 28 29 30 31 32 33 34 35 36
查看完整版本: Tarry跑步日誌~分享

香港長跑網