oscar 發表於 2010-8-2 01:39:44

running-sue 發表於 2010-8-3 10:22:56

亞平 發表於 2010-8-3 14:31:47

多謝晒o兄對3PS呢個團隊的慷慨支持~~

oscar 發表於 2010-8-4 11:14:42

oscar 發表於 2010-8-6 03:27:32

oscar 發表於 2010-8-18 02:37:27

亞平 發表於 2010-8-18 15:58:54

原帖由 oscar 於 2010-8-18 02:37 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif
16/8 不經不覺都有成十幾日無做過運動,今晚係星期一約會,但都成七點半先到,換完衫出黎,已經見王師父吹雞集隊訓話,其實都唔知玩乜嘢!只見啲人好快開始跑黎跑去......原來係玩CIRCUIT,心諗︰都好喎 ...

見到你就發現你精神不多好...個樣好似好累吓.....但你岩岩外出叉完電回來喎~~
多謝晒牛肉粒手信~~

oscar 發表於 2010-8-20 01:13:41

running-sue 發表於 2010-8-20 08:56:47

奧兄, 保重呀!!!!!ng14hgh

oscar 發表於 2010-8-23 00:23:25

kan0902 發表於 2010-8-23 00:43:59

原帖由 oscar 於 2010-8-23 00:23 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif
會的......我會保重.....
尋晚我老婆幾乎比個中醫「碎」佢買鹿尾巴同埋鹿容......成九千幾銀.....分十次食.......即係一次差唔多一千
我老婆好在都返黎問吓我議建,........雖則係好保......但其實食咗係咪曉飛呢.........

8/22真係好耐無跑啦!星期一個日只係做体能,根本都無跑過咁滯!今晚點都要跑吓......
         屋企跑到鄧記......鎖完嘢就繼續跑,諗住跑五公里算啦!點知跑咗兩公里隻腳就抽住,又有啲腳軟......跑到第九個圈都有啲唔想跑啦!其實已經OVER2分鐘一圈,點G都搞成咁,個陣突然有人叫一叫......原來係根根.....第十二個圈佢落咗黎一齊慢JOG,原來佢.....由慈雲山.....入黎.....撞到我﹖無錯.....係慈雲山.......!入到黎.....所以一場黎到都陪我跑咗兩個圈囉!之後吹咗一陣就去沖涼!

好開心今日撞倒你:lol

oscar 發表於 2010-8-23 14:06:38

johnson914 發表於 2010-8-24 01:41:21

各位師兄師姐好
小弟是來自台灣的Johnson,有在跑馬拉松賽,預計9/11-13到香港旅遊(住旺角先施大廈附近),
想順便在香港練跑,體驗一下異地練跑的感覺,不知各位師兄姐有沒有不錯的練跑路線可以介紹一下,多謝!

oscar 發表於 2010-8-24 13:38:38

燉奶佬 發表於 2010-8-24 14:43:22

長跑都係講長期鬥爭既!一齊再起步吧!

711MF 發表於 2010-8-24 16:00:54

oscar 發表於 2010-8-24 16:33:06

oscar 發表於 2010-8-28 02:21:54

佐治男孩 發表於 2010-8-28 03:36:29

原帖由 oscar 於 2010-8-28 02:21 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif
8/25自從做咗兩次体能後,發現個條有點兒笨重的小車肽已經開始縮小,但係尋晚無聊下磅一磅,發覺体重竟然有70kg,真係重咗幾磅喎!果然人到中年,開始容易發福。
            今個星期除ࡵ ...

奧兄一定是太久沒有跑了,居然忘記這麽多東西!

燉奶佬 發表於 2010-8-28 06:42:04

奧兄已差少許便到忘我境界,再練下去,不難練到、、、、、、
頁: 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 [81] 82 83 84 85 86 87 88 89 90
查看完整版本: oscar跑步記錄

香港長跑網