kan0902 發表於 2011-6-19 15:59:17

2011年6月19日星期日 早上 8點半

沙田源禾路公園至大埔元州仔來回

20k=1小時41分43秒

去程頭10k每1k分段計(沙田至元州仔)
頭10k=41分26秒
1k       2k      3k      4k   5k   6k      7k      8k      9k    10k
4'09"/4'08"/4'09"/4'08"/4'04"/4'15"/4'16"/4'08"/4'04"/3'59"
休5分鐘
回程10k每1k分段計(元州仔至沙田)
尾10k=54分43秒
                                                (去茅廁)
11k    12k   13k    14k    15k    16k   17k    18k    19k   20k
5'24"/4'54"/4'43"/4'45"/4'31"/10'04"/6'16"/4'50"/4'57"/4'35"

今早入沙田操長課
點知遲左半粒鐘
跟唔到大隊唯有自隊
跑到1k位左右見到kf 返轉頭
唔知佢搞邊科
一開始頭10k開太快
搞到後半程慢晒
仲要去埋廁所開大大:Q
應該差唔多痾左7 mins
不過整體時間反而係跑左咁多次之中係最快ge(其實今次係第2次)
我都唔知滿唔滿意好:lol

denis3885 發表於 2011-6-19 16:07:07

原帖由 kan0902 於 2011-6-19 15:59 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif
2011年6月19日星期日 早上 8點半

沙田源禾路公園至大埔元州仔來回

20k=1小時41分43秒

去程頭10k每1k分段計(沙田至元州仔)
頭10k=41分26秒
1k       2k      3k      4k   5k   6k      7k      8k...
根根你好利害,今天見到你時、好似吃左藥狂跑,要捉你去驗尿。fghjugjghj

kan0902 發表於 2011-6-20 01:40:12

原帖由 denis3885 於 2011-6-19 16:07 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif

根根你好利害,今天見到你時、好似吃左藥狂跑,要捉你去驗尿。fghjugjghj" />" />

其實你地見到我
我爆爆地:L

kan0902 發表於 2011-6-21 01:02:46

2011年6月19日星期一 晚上 9點10分

公司至斧山道運動場

3.4k=16'00"

斧山道運動場

7隻400米=1'21" 1'16" 1'16" 1'17" 1'18" 1'18" 1'10"(連跑連休3分鐘)

大約休左半粒鐘多d

5隻60米=0'10"34 0'10"06 10"08 0'09"87 0'09"99 (連跑連休1分10秒)

以為今次又錯過了400米跑
點知今次有30隻400米食
黎到只餘下7隻:lol
好過冇得食

kan0902 發表於 2011-6-21 01:03:26

123 321

kan0902 發表於 2011-6-21 01:04:17

對不起,您兩次發表間隔少於 15 秒,請不要灌水

kan0902 發表於 2011-6-21 01:04:58

我都唔想,冇辦法

kan0902 發表於 2011-6-21 01:05:28

香港長跑網討論區 - 長跑長友 提示信息未定義操作,請返回。
[ 點擊這裡返回上一頁 ]

kan0902 發表於 2011-6-22 00:19:29

2011年6月21日星期二 晚上 9點

斧山道運動場

L-1   L-2    L-3    L-4    L-5
2000m =7分27秒(1'32" 1'31" 1'29" 1'27" 1'25")
休5分後
200m =0'37"03 慢jog 200m=1'44"38
200m =0'36"05 慢jog 200m=1'44"33
200m =0'34"94 慢jog 200m=1'44"87
200m =0'34"43 慢jog 200m=1'51"56
200m =0'33"31
休6分後            L-1   L-2   L-3   L-4   L-5
2000m =10分03秒(1'58" 1'58" 2'01" 2'02" 2'02")

計上星期後層
又ot左啦
8點半先放工
搞到又去唔到馬鞍山運動場
唯有上斧山自己操
明明未入更衣室前係好好天
個場好旺
點知換埋衫出返黎就落大雨
個場靜左

豬兜1 發表於 2011-6-22 00:42:38

根師兄我可以跑得啦,你幾時又去馬鞍山操呀,記得搵埋我呀:lol

kan0902 發表於 2011-6-22 00:49:56

原帖由 豬兜1 於 2011-6-22 00:42 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif
根師兄我可以跑得啦,你幾時又去馬鞍山操呀,記得搵埋我呀:lol

恭喜你好返晒
我想星期4入馬鞍山ar
但係要唔ot先得(因為要晚上7點15分前到達)
上星期勁ot
連續4日都上左斧山
同今日都係ot
本應去馬鞍山
又上左斧山:L

kf 發表於 2011-6-22 10:54:41

根根, 下星期二馬鞍山取消一天

豬兜1 發表於 2011-6-22 22:05:23

原帖由 kan0902 於 2011-6-22 00:49 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif

恭喜你好返晒
我想星期4入馬鞍山ar
但係要唔ot先得(因為要晚上7點15分前到達)
上星期勁ot
連續4日都上左斧山
同今日都係ot
本應去馬鞍山
又上左斧山:L 不如明天一起到沙田運動場跑下,聽晚果邊好旺呀?

kan0902 發表於 2011-6-22 23:43:09

原帖由 豬兜1 於 2011-6-22 22:05 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif
不如明天一起到沙田運動場跑下,聽晚果邊好旺呀?

我想知道沙田幾點起跑
同埋跑d咩為主??
通常我一ot就唔誇區跑
一來冇時間
二來熱身不足
三來趕唔切:Q

所以我會好自然選擇最近ge斧山運動場

但如果明天唔ot
我會落馬鞍山運動場
因為跟開有條路

kan0902 發表於 2011-6-23 00:01:22

2011年6月22日星期三 晚上 8點

斧山道運動場

大會時間10K=39分51秒
                                 L-1    L-2    L-3    L-4    L-5    L-6    L-7    L-8    L-9    L-10
10000m =39分46秒(1'40" 1'36" 1'36" 1'35" 1'34" 1'34" 1'37" 1'37" 1'35" 1'35")
                               L-11L-12   L-13L-14L-15L-16   L-17L-18L-19L-20
                              (1'37" 1'35" 1'34" 1'34" 1'35" 1'34" 1'36" 1'35" 1'34" 1'36")
                               L-21L-22   L-23L-24L-25
                              (1'34" 1'35" 1'35" 1'34" 1'29")

放工一黎到斧山道運動場
以往很熱鬧ge運動場
都變得好冷清
只有小貓3,4隻
不過9哥都好勤力
因為比我見到佢一齊操
仲有就係lulu姐
佢唔理d風風雨雨自己一個人跑
很堅ar

本應今晚慣例跑5000米
由於天氣變幻莫測
3號風球加雨勢有時好大
就改了一次過跑10000米

很開心又有一個好開始
10000米完成時間可以under 40分內(雖然對d高手黎講仲係好慢)
目標達成
但我已心滿意足

最後就係當然非常多謝9哥啦:lol

kan0902 發表於 2011-6-23 01:15:11

原帖由 kf 於 2011-6-22 10:54 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif

kf 收到,唔該晒你

豬兜1 發表於 2011-6-23 01:38:29

原帖由 kan0902 於 2011-6-22 23:43 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif

我想知道沙田幾點起跑
同埋跑d咩為主??
通常我一ot就唔誇區跑
一來冇時間
二來熱身不足
三來趕唔切:Q

所以我會好自然選擇最近ge斧山運動場

但如果明天唔ot
我會落馬鞍山運動場
因為跟開有條路 2set 400m ◎03'30 x 2 + 甜品800m full speed

kan0902 發表於 2011-6-23 23:24:38

原帖由 kf 於 2011-6-22 10:54 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif

kf 今晚都取消左ar
佳哥冇黎到:Q

kan0902 發表於 2011-6-24 00:12:45

2011年6月23日 星期四 晚上 7點15分

馬鞍山運動場至梅子林來回

約8k=48'40"
休10分

馬鞍山運動場

5 sets 200 米
200m =0'35"53 慢行 200m=2'58"57
200m =0'32"66 慢行 200m=3'02"75
200m =0'33"08 慢行 200m=2'53"52
200m =0'32"31 慢行 200m=2'55"73
200m =0'31"28

今晚終於唔洗ot
去左馬鞍山運動場
點知教練沒有來
於是我地11人由馬鞍山運動場跑去梅子林
再食5隻200米
玩完時間尚早
返到黎九龍
諗住去斧山鬆下筋
點知比我發現9哥由斧山道運動場彈左出黎嚇死我
尋日又操今日又練
佢好勤力ar
唔知佢今晚練d乜野呢:lol

跟住鬆下筋途中見到Eric
發現佢hea跑
0岩晒我
同佢跑左2個圈左右

又見到高手達明0岩0岩好跑完
過去同佢吹下水hehe:loveliness:

kan0902 發表於 2011-6-25 01:01:00

2011年6月24日星期五 晚上 9點

斧山道運動場

800m=3'10"
800m=2'42"
800m=2'39"

由於食左野先黎遲左
所以只係玩左3隻800米(餐單本應係2隻加速跑加5隻800米)

跑完後
同非比,lulu姐,kf
鬆下筋做下體能:lol
頁: 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 [29] 30 31 32 33 34 35 36 37 38
查看完整版本: 阿根正傳2012

香港長跑網