前進 發表於 2011-10-1 22:52:51

你今日真系放得好後上wo!不過我都好鍾意呢種跑法!似乎都好適合你!!

上水馬王 發表於 2011-10-1 23:00:42

原帖由 kan0902 於 2011-10-1 01:05 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif
2011年9月份(1)距離(km)(2)距離(km)(3)距離(km)(1)時間(2)時間(3)時間地點備註9月1日星期四6.4  0時25分39秒  香港體院學院19月2日星期五6.77  0時48分01秒  慈雲山飛鵝山來回29月3日星期六26  2時01分57秒 ...

已經每星期過百K tytfuhgv
阿根真係好勤力!

黎緊渣打係咪跑全馬?

Cliff 發表於 2011-10-1 23:40:31

根哥好野!
不过千企要保护好膝头同脚踝啊。

kan0902 發表於 2011-10-3 00:45:06

2011年10月1日 星期6 早上 8點30分

鞋類:adizero adios(共走)

大尾篤(國慶賽)

距離:10k
大會時間:38分22秒
個人時間:38分17秒(pb)

今次又係玩留前鬥後:lol

2011年10月2日 星期日 早上 7點15分

澳門

9k=50'00"

火炭至梅樹坑來回

28k=2:20'00"

跑呢28k有22k係忍忍忍忍忍
最後都係忍唔住爆左
跟住勁痾 :Q

其實應該要跑35k先得
做pacer唔容易..............

kan0902 發表於 2011-10-3 02:02:34

原帖由 前進 於 2011-10-1 22:52 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif
你今日真系放得好後上wo!不過我都好鍾意呢種跑法!似乎都好適合你!!

我都覺得好適合我ar:lol

kan0902 發表於 2011-10-3 02:06:25

原帖由 上水馬王 於 2011-10-1 23:00 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif

已經每星期過百K tytfuhgv" />" />
阿根真係好勤力!

黎緊渣打係咪跑全馬?

馬王兄
我都想全馬
但經過今晚35k
因為忍唔住要痾
可能全馬唔係好適合我.................:'( .

上水馬王 發表於 2011-10-3 15:16:53

原帖由 kan0902 於 2011-10-3 02:06 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif

馬王兄
我都想全馬
但經過今晚35k
因為忍唔住要痾
可能全馬唔係好適合我.................:'( .

阿根你夠快,讓得起,洗乜怕?hjhj04318hjhj

kan0902 發表於 2011-10-4 02:25:55

原帖由 上水馬王 於 2011-10-3 15:16 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif

阿根你夠快,讓得起,洗乜怕?hjhj04318hjhj

好邪
0岩0岩用visa 報名渣馬
衰左.........................
不聽老人兒,吃虧在眼前
明知visa有問題
我都走去試下...............

kan0902 發表於 2011-10-4 02:33:03

2011年10月2日 星期一 晚上 8點15分

鞋類:adizero mana(絆)

斧山道運動場

3200米加速跑x3隻

3200m=13'02" 休10分
3200m=12'51" 休10分
3200m=12'53"

再加 400m x6隻

400m=1'39" 休1'39"
400m=1'39" 休1'47"
400m=1'37" 休1'39"
400m=1'39" 休1'41"
400m=1'39" 休1'40"
400m=1'34"

今晚天氣幾涼

上水馬王 發表於 2011-10-4 10:50:27

原帖由 kan0902 於 2011-10-4 02:25 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif

好邪
0岩0岩用visa 報名渣馬
衰左.........................
不聽老人兒,吃虧在眼前
明知visa有問題
我都走去試下...............

我master card都唔得hjhjD123hjhj

kan0902 發表於 2011-10-6 01:01:15

原帖由 上水馬王 於 2011-10-4 10:50 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif

我master card都唔得hjhjD123hjhj

咁點算
而家hold 住左

kan0902 發表於 2011-10-6 01:07:54

2011年10月5日星期三 晚上 8點

斧山道運動場

鞋類:adizero adios(綠)

L-1   L-2    L-3   L-4   L-5    L-6
2400米=8分58秒 (1'28"/1'28"/1'27"/1'28"/1'30"/1'34")

L-1   L-2    L-3   L-4   L-5    L-6   L-7   L-7.5
3000米=11分20秒 (1'31"/1'31"/1'30"/1'28"/1'27"/1'27"/1'32"/0'49")

唉!!今晚1隻5k都吃唔到
好水皮ar:Q

上水馬王 發表於 2011-10-6 12:06:28

原帖由 kan0902 於 2011-10-6 01:01 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif

咁點算
而家hold 住左

要打去hotline問有你record,有既人就放心d,佢地會用人手盡快處理過數。
冇既話可能要重新報過hgjD088ghjghj

kan0902 發表於 2011-10-7 02:33:20

原帖由 上水馬王 於 2011-10-6 12:06 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif

要打去hotline問有你record,有既人就放心d,佢地會用人手盡快處理過數。
冇既話可能要重新報過hgjD088ghjg" />" />hj

Dear KAN ,

多謝閣下申請渣打馬拉松2012。閣下之網上登記信用咭付款未能成功,我們將於十個工作天內跟據閣下所提供之資料再嘗試進行過數,如再未能成功將會主動聯絡閣下。請於十個工作天後於渣打拉松網頁透過 “查詢報名狀況” 功能得悉您的報名是否成功,請勿重覆網上登記或郵寄報名。

Thank you for applying in the Standard Chartered Hong Kong Marathon 2012. Your online payment was not successful, we will try to process the payment again within the next 10 working days. We will contact you if your application is rejected due to whatever reasons. You can check your entry status through entry searching on marathon website after 10 working days. Please DO NOT repeat the application through either online registration or by post.
----------------------------------------------------------------------
如你對報名申請有任何查詢,歡迎透過以下方法聯絡我們:
Should you have any enquiries regarding your application, please contact us through the below channels:

熱線 Hotline: (852) 2577 0800
電郵 Email: [email protected]
網址 Website: www.hkmarathon.com

馬拉松秘書處
謹啟

Sincerely,
Marathon Secretariat

咁係唔係等佢消息

kan0902 發表於 2011-10-7 02:45:20

2011年10月6日 星期四 晚上7點半

香港體育學院

3.6k=22'12" (慢jog)

香港體育學院至馬鞍山運動場

7k=30'00"

馬鞍山運動場至香港體育學院

5k=32'47" (慢jog)

total:15.6k

上水馬王 發表於 2011-10-7 13:07:00

咁係唔係等佢消息

係呀,我同你一樣,唯有等 ~_~

kan0902 發表於 2011-10-9 01:33:05

原帖由 上水馬王 於 2011-10-7 13:07 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif

係呀,我同你一樣,唯有等 ~_~

今朝打去hotline
仲有3日

kan0902 發表於 2011-10-9 01:35:33

2011年10月8日 星期6 晚上 9點

鞋類:Mizuno Wave Ascend 6

斧山道運動場

5k=24'10"

今晚都係慢jog
迎戰明朝的來臨:loveliness:

kan0902 發表於 2011-10-10 02:37:52

2011年10月9日 星期日 早上 8點

鞋類:Mizuno Wave Ascend 6

Salomon Lantau 2 Peaks 15km

15k=1小時27分57秒

賽後慢jog

4.57k=28'32"

跑左咁耐步
從來未試過拎個人冠軍
一路上有半程只有係前面冇人後面被人追ge感覺
今次終於可以嘗試到呢種滋味
仲要係全場第一個衝線
心情既開心又興奮
我唔會忘記這天ge日子

話說比賽前日天
太過夜訓
明明調教左鬧鐘5點幾起身
訓得好過頭
早上6點45分先識起身
哇!!我起身見到眼都突埋
8點鐘起跑,好驚以為遲硬到
即刻衝入廁所用5分鐘時間搞掂晒所有野
出門口
由慈雲山衝落鑽石山去到巴士站
用左3分幾鐘 pb
但等左架車 E22 4分鐘先到
7點終於上左車
7點40分到達現場
真係好好彩

下午 2點25分

鞋類:kanadia TR 3 Summer M

由北潭坳向蚺蛇尖出發來回

16.57k=4:50'28"

Gunners 發表於 2011-10-10 03:09:32

回復 740# 的帖子

恭喜根根勇奪全場總冠軍.証明你咁努力練習,係有回報gehjhj01218hjhj hjhj01218hjhj
頁: 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 [37] 38 39 40 41 42 43 44 45 46
查看完整版本: 阿根正傳2012

香港長跑網