sleung2002hk 發表於 2009-6-24 21:22:43

原帖由 feifanchun 於 2009-6-22 23:35 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif
sleung ching : 好快......下次操苗圃, 如唔怕小弟慢, 可約我操吓, 等我熟習路線, 唔洗走咗路, thx...thx....
target差咁遠~~要一齊操又難d woo
其實你睇下資料~~再分開幾次去操~~認路應該冇問題既~~我都試左2次路都識喇

sleung2002hk 發表於 2009-6-24 21:30:52

鄧記運動場

2k熱身
7"27
10個8線(約4500m)
16"32
+
練體能 5set

荃灣西<<==>>深井(14k)
去27"41,回26"40
54"22

今個月加左量~好多時未recove晒~跑得冇咁好
呢個星期~執返個重心高d~今日走快左~咁熱算係唔錯了

6月已跑 155km+76.5km山

sleung2002hk 發表於 2009-6-26 20:12:04

鄧記運動場1200mx6set(8mins@)
4"06 4"00 4"00
4"06 4"00 3"58

開頭放慢左少少~希望可以放鬆d跑
不過又要同人鬥~忍唔又加返
不過尋日跑完14k~仲未recover晒~圈速都係差左1,2s~都係尾圈先加得返

6月已跑 164km+76.5km山

sleung2002hk 發表於 2009-6-30 21:01:51

老麥3,4中段撤走(約15k)

第3段(1"38"07)

到四段馬鞍山頂落大雨~~俾d雨打到好痛~~
本來想去埋獅子亭先走~突然間打雷~我地係山頂真係走都走唔一切~呢d天氣~唔係曬爆就係落狗屎~
雖然係咁~但係冬天上到幾多~就係睇夏天個底練成點~加油:lol

sleung2002hk 發表於 2009-6-30 21:07:16

鄧記運動場(10km+5km)

10km 39"20
5 km19"22

今日食左個勁肥既燒腩肉飯~個肚頂左好耐~開始想改姓賴@@
跑10k又見到xx文~好彩冇俾佢過1lap ja@@~有時有過追唔到既目標都幾好丫~~
雖然追唔到~但係都好想追~哈哈

sleung2002hk 發表於 2009-6-30 21:09:28

荃灣西<<==>>深井7仔(14k)

去27"30,回26"30
54"01

太緊太攰~唔通我今個月唔應該加咁多量~放鬆放鬆

6月已跑 193km+91.5km山=284.5km

上水馬王 發表於 2009-6-30 22:20:51

原帖由 sleung2002hk 於 2009-6-30 21:07 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif
鄧記運動場(10km+5km)

10km 39"20
5 km19"22

今日食左個勁肥既燒腩肉飯~個肚頂左好耐~開始想改姓賴@@
跑10k又見到xx文~好彩冇俾佢過1lap ja@@~有時有過追唔到既目標都幾好丫~~
雖然追唔到~但係 ...

梁兄加油!

sleung2002hk 發表於 2009-7-1 23:50:47

1-7-09
老麥7,8(約15k)

2"15"44

7月第一擊~估唔到半行半jog都可以成1個鐘頭3個字~今日都爆爆地~好彩都有d風ja

sleung2002hk 發表於 2009-7-3 00:31:30

2-7-09
鄧記運動場 8x1k(7mins@)

3"22 3"19 3"13 3"21
3"19 3"17 miss 3"15

之前再黎4組體能~總數約47x下........咁都輸~~冇人性架
做下數真係幾甘

又miss一個.............唉........心理質素真係差

B 發表於 2009-7-3 00:40:33

原帖由 sleung2002hk 於 2009-7-3 00:31 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif
2-7-09
鄧記運動場 8x1k(7mins@)

3"22 3"19 3"13 3"21
3"19 3"17 miss 3"15

之前再黎4組體能~總數約47x下........咁都輸~~冇人性架
做下數真係幾甘

又miss一個.............唉........心理質素真係差
七兄做0左幾多下??

sleung2002hk 發表於 2009-7-3 00:48:52

5XX

sleung2002hk 發表於 2009-7-10 02:21:15

封晒塵~變左週記~推下自己先
5-7-09
油塘===>>獅子亭(約15K)
2"11"XX

本來都OK慢慢JOG~~走到飛鵝山落狗屎~~淋左陣雨都係唔對路沙田拗走佬

6-7-09
斧山運動場 10X1K interval

3"25 3"22 3"28 3"26 3"21
3"19 3"18 3"13 3"10 3"24

上個月加量加得太快~避免傷今個星期調整下~走返少d
今日本來都係諗住hea下~頭幾個都怕住帶頭走~中段開始有人加速又忍唔住腳
死跟到後面走左個3"10~輸半秒@@~~今個夏天要keep返上年冬天狀態~都幾辛苦下
~~慢慢黎啦

7-7-09
青山公路 荃灣西<==>小攬來回(20k)
去程42"00,回程40"55
1"22"55

太耐冇走20k課~用平時10k慢2mins走~keep得唔錯~不過跑完都冇乜貨剩
呢個月會減少跑既日數~加返每課里數~應該效果會好d

9-7-09
鄧記運動場 7x1k interval

3"19 3"22 3"21 3"19
3"20 3"20 3"15

今日遲到~走少左set~見仲未回得晒~又冇人帶~都係走返自己均速1"20@
暫時呢個interval時間都keep住係咁~~睇下冬天上到幾多啦

sleung2002hk 發表於 2009-7-12 20:05:24

城水引水道9k+10k (19k)

今日朝早長課唔知醒~~~唯有黃昏賽去跑下啦~~~跑左2轉20k到
尾個轉都唔快41"20~跑完返黎d人已經走晒~呢場冇報名係岩既~open都爭得好激烈
跑少左~~要跑返多d喇

foobar 發表於 2009-7-12 20:29:26

第二轉都41.2minihgjghjhgjghj
唔怪得可以係三個鐘內完成全馬喇hjikgyufyu

卓卓 發表於 2009-7-12 20:49:47

原帖由 foobar 於 2009-7-12 20:29 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif
第二轉都41.2minihgjghjhgjghj
唔怪得可以係三個鐘內完成全馬喇hjikgyufyu

我記得渣打全馬既記錄可以係 3 小時內完成者(唔知以邊一年作標準),不超過 108 個好漢. 彭兄 ngD176hgh

sleung2002hk 發表於 2009-7-12 20:58:35

108人係加埋外國人既
話時話~~你係4號做野架?

原帖由 foobar 於 2009-7-12 20:29 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif
第二轉都41.2minihgjghjhgj" />" />ghj
唔怪得可以係三個鐘內完成全馬喇hjikgyufyu" />" />

佢正常走35左右, 41算慢ng30hgh

卓卓 發表於 2009-7-12 21:10:49

原帖由 sleung2002hk 於 2009-7-12 20:58 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif
108人係加埋外國人既
話時話~~你係4號做野架?

自從公司今年5月份玩節省資源,小弟就開始了東奔西走的生活鳥,所以間唔中都會係4號出現 ng30hgh

sleung2002hk 發表於 2009-7-13 23:27:07

原帖由 卓卓 於 2009-7-12 21:10 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif

自從公司今年5月份玩節省資源,小弟就開始了東奔西走的生活鳥,所以間唔中都會係4號出現 ng30hgh
我都差唔多@@

sleung2002hk 發表於 2009-7-13 23:31:52

珀麗灣碼頭<<===>>深井來回(約14k)
去27"20回26"09
53"29 pb@@

本來今日係走20k~不過頭2k走快左~見走得ok
就keep住走課短返d架啦~全程都keep到個強度~上斜都冇慢到
返黎最後2k俾架單車帶住~走得唔錯~最後300m先過到架單車~都ok la

7月已跑108km

頁: 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 [53] 54 55 56 57 58 59 60 61 62
查看完整版本: sleung2002hk"凡事有可能"日誌

香港長跑網