oscar 發表於 2009-11-10 01:46:29

Parco爸 發表於 2009-11-10 09:14:15

涼妹..
我唸你11月累計42K山..毅行之前都唔會再加...:lol

oscar 發表於 2009-11-10 09:51:39

sleung2002hk 發表於 2009-11-12 00:10:04

原帖由 oscar 於 2009-11-10 09:51 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif
當真﹖
涼妹妹轉咗組,係唔係挑戰十三呀﹖hgkjjhlkjl" />" />
唔係丫~~隻腳有隱疾~~但求完成~~唔好咁早爆~~唔好拖累隊友

sleung2002hk 發表於 2009-11-12 00:16:07

file:///C:/DOCUME%7E1/SLEUNG%7E1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot.png11-11-09
file:///C:/DOCUME%7E1/SLEUNG%7E1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-1.png珀麗灣碼頭<<==>>深井來回(13km)

去27"40
回27"12
54"53

今日俾人捉左去開會~~去到青公大部分都跑完~~唯有自隊13km
好眼訓~~早抖ZZZZZZZZZzzzzzzzzz..............

燉奶佬 發表於 2009-11-12 00:23:55

今晚你放慢左跑wor,開完會太累所致?早d休息回一回。

sleung2002hk 發表於 2009-11-16 00:01:38

鄧記interval 1kx7 (6mins)
3"23 3"28 3"27 3"25
3"26 3"21 3"20

今日隻腳好緊~跑唔起~加上就快毅行~~跑完7個決定收操

老麥1-2段+3k=28k
3"32"36

毅行熱身

11月已跑~~~86km+70km山=156km

sleung2002hk 發表於 2009-11-22 20:01:16

毅行100km
Team No.:5033
Team Name:SALOMON 天鷹 POWERBAR輝晉

9:00am 起步
CP1 西灣             1h56mins/1h56mins
CP2 北潭拋          1h05mins/3h01mins
CP3 企領下          1h44mins/4h45mins
CP4 基維爾營       2h13mins/6h58mins
CP5 筆架山          1h26mins/8h24mins
CP6 走私拗             50mins/9h14mins
CP7 鉛礦拗          1h51mins/11h05mins
CP8 大帽山          1h34mins/12h39mins
CP9 大欖涌水塘    1h03mins/13h42mins
新終點大棠渡假營1h39mins/15h21mins

起步由於大塞車~~所以準備時間都唔係咁夠
頭二段大把力~禁住腳~3h都唔慢
3段想加d~~不過成team都未上力~呢段都hea左少少
4段唔快唔慢叫做ok la~~
過左最辛苦既3,4~~5,6段都係以補給/準備後段為主~所以都幾輕鬆
7,8段真係堅甘~~都預左上大帽會凍~~點知上到去真係完全頂唔順
同隊友講左句就走先~~零脂肪大戰大帽山~
真係唔講得笑~100km最辛苦我覺得都係呢段
9段食左3,4分鐘野之段~~隊友A就上左身~~用55分跑完呢9K
最後5KM 就真係個個都MAMA地~~上斜都係行~~跟住JOG下行下咁~~
真係多謝越野單車支援~開住2支大光燈~燈都唔洗點開
終於以快上年13H12MINS完成

十月中~~因傷影響訓練
因為仲有好多比賽~最後決定調team~
15h21分完成~時間上都仲有好多放鬆位
加上隊友真係好幽默~~沿路真係笑到我丫
衝線之前~岩岩過左十二點~隊友B生日~終點仲預備左一個大蛋糕俾佢"食"XDD
隊友仲笑說~呢個生日係佢咁耐以來最辛苦既一個生日呢

kenneth 發表於 2009-11-22 20:16:26

sleung2002hk 發表於 2009-11-22 20:24:38

原帖由 kenneth 於 2009-11-22 20:16 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif

恭喜梁兄,你哋好犀利﹗﹗hjhj071hjhj
9點起步係著數d架喇:lol

running-sue 發表於 2009-11-22 20:30:00

梁兄, 恭喜哂, 你好犀利呀ng015hgh

15:21完成之餘仲有多放鬆位, 亞梁太强! 下次sub13無問題!

喪Ken 發表於 2009-11-22 21:42:10

恭喜哂梁兄...ching當時俾sms parco 爸時,小弟坐佢後邊,知道ching 已經完成毅行,心情十分興奮:victory:

sleung2002hk 發表於 2009-11-22 22:26:34

原帖由 Lex 於 2009-11-22 21:25 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif
15:21完成之餘仲有多放鬆位, 亞梁太强! 下次sub13無問題!
你都好FIT丫~~下年再玩一定SUB18

sleung2002hk 發表於 2009-11-22 22:28:32

原帖由 喪Ken 於 2009-11-22 21:42 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif
恭喜哂梁兄...ching當時俾sms parco 爸時,小弟坐佢後邊,知道ching 已經完成毅行,心情十分興奮:victory:
哈~~下年你都玩啦~~未行過100KM你唔明架喇

花子阿DEE 發表於 2009-11-22 23:04:10

梁兄真係強!!

梁兄腳仔無事丫馬,出年調整好d 再創佳績~~hjhjD146hjhj

oscar 發表於 2009-11-22 23:12:54

大圍新跑手 發表於 2009-11-22 23:13:32

原帖由 sleung2002hk 於 2009-11-22 20:24 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif

9點起步係著數d架喇:lol
呢樣真係架...
如果D人唔讓路,你要過佢真係使力好多.....
不過梁兄有食力...點阻都阻唔到佢既~:lol

Parco爸 發表於 2009-11-22 23:17:50

梁兄...
收到你sms...當時正救亡完B隊飛車回荃灣...
之後再與你通電話...真係替你高興...
你能再次又再次創造奇績...
15:21...得來不易...
背後心酸可能只有你與隊員先感受到...
奇人中的勁人...恭喜晒...

亞平 發表於 2009-11-22 23:20:12

恭喜梁兄,為你感到萬分自豪!
頁: 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 [70] 71 72 73 74 75 76 77 78 79
查看完整版本: sleung2002hk"凡事有可能"日誌

香港長跑網