oscar 發表於 2009-12-9 21:41:59

sleung2002hk 發表於 2009-12-10 00:08:09

原帖由 oscar 於 2009-12-9 21:41 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif
頂你唔順,咁快又開操!yhgyface4gygy
我又開始唔知要點操,操耐力定速度好呢﹖
車~~呢幾日都係未recover晒~就住操ja~~你都得架
你不嬲都唔鐘意練速度~~~呢練耐力囉~~~

sleung2002hk 發表於 2009-12-13 20:42:04

屯門鄧記interval
(7x1k 6mins@)+jog4k=11k

3"29 3"23 3"23 3"22
3"22 3"21 3"22

樂善行30k

3"02"50

頭段到米粉頂都係14,5名左右
點知落山d路真係唔係幾岩我跑~想跟都跟唔到~~仲要俾人拋離~落第一個沙灘已經變左24,5名~~
仲仆左野甘甘地~~好彩有驚無險~~條路未跑過反應真係突別慢~~上沙灘仲好似爬山= =
跑完3個沙灘追返變返21名~~一上公路就係咁跑~~追到終點前第13名沖線
時間嘛嘛地~~下年如果真係要再玩~睇怕要練好d碎石落山路

12月已跑144km

oscar 發表於 2009-12-13 21:43:41

sleung2002hk 發表於 2009-12-15 23:32:35

單車機30mins+拉筋

跑步機14.5km+30mins單車機

落大雨~~唯有係gym度過啦~~跑完步+單車+桑拿沖涼用左2h多~~想做其他都冇時間

kan0902 發表於 2009-12-16 00:24:11

原帖由 sleung2002hk 於 2009-12-13 20:42 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif
下年如果真係要再玩~睇怕要練好d碎石落山路

唔係講笑
我連行都未行過呢d路
落山真係蟻欄咁(逢人睇住比人過)
淆晒底:lol
真係唔識落山(正所謂上山容易落山難)
不過幾好玩ge

sleung2002hk 發表於 2009-12-16 23:32:16

原帖由 kan0902 於 2009-12-16 00:24 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif

唔係講笑
我連行都未行過呢d路
落山真係蟻欄咁(逢人睇住比人過)
淆晒底:lol
真係唔識落山(正所謂上山容易落山難)
不過幾好玩ge
哈~係丫~~我俾十幾人過左
又唔識路~~過完沙灘見到舊大石呆左~~好彩有人上黎我跟住佢過去咋

sleung2002hk 發表於 2009-12-16 23:35:30

荃灣西<<==>>深井來回
去28"22
回26"07
54"30

去程因為冇咩點熱身~~腳痛
收慢左3,4k先好返d~~回程時間先跑得令少少
9點半先收工返到屋企~又咁凍~差d想唔跑架喇~~
堅持堅持

sleung2002hk 發表於 2009-12-18 00:49:21

鄧記運動場1kx8 interval(6mins@)+jog3k

3"36 3"24 3"26 3"21 3"19
3"32 3"28 3"34(jog800m+快走200m)

12月已跑182.5km

燉奶佬 發表於 2009-12-18 11:42:07

跑得好hea wor,3'36" ?

ChARsoN 發表於 2009-12-18 22:14:20

回復 1450# 的帖子

比我呢d 時間就hea 唔到喇...:Q

sleung2002hk 發表於 2009-12-21 00:14:19

大埔jog2k+比賽10k+jog10k=22k

頭5k 17"54
尾5k 18"09
36"03 PB:victory:

jog10k
43"55

今日6點起身~跟車到左大埔海濱都未夠8點~~早左成個鐘~~都坐左成半個鐘先開始除衫熱身
今次好開心以特約跑手~號碼布"3"號仔出戰~~一起步就沖左出黎跟住頭3個~
同預定一樣跟住樂華教練佳哥~到左2k已經同佳哥互有領先~~突然有個靚仔殺左出黎
睇一睇原來係20歲以下組~~由於都殺上黎殺得幾快下~~有心冇力追(最後個靚仔35"47返~真係年輕幾年就係幾年)
都係繼續拍住佳哥走~~佳哥主場~真係好岩我跟~不過好辛苦下~都唔係幾睇到沿路d里數牌同相機位
5k位17"56~都仲諗住有機會穿36"~~不過後段死跟佳哥都係慢左15s~~死跟到最後100m
岩岩win 1秒~~多都冇
本來想即刻跑多10k~~不過都係冇力~~食左隻蕉飲左支水休左陣先好返d
jog個陣真係冇咩力~~jog夠就算喇~~返黎岩岩趕到頒獎

其實呢排都太多比賽~~調整得唔係咁好~~今日做得pb~~真係多得天氣咁好
12~3度+上濕度60到~~係做時間上黎講~有時天氣好仲緊要過狀態好架

allanccl 發表於 2009-12-21 00:42:55

原帖由 sleung2002hk 於 2009-12-21 00:14 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif
都係繼續拍住佳哥走~~佳哥主場~真係好岩我跟~不過好辛苦下~都唔係幾睇到沿路d里數牌同相機位
5k位17"56~都仲諗住有機會穿36"~~不過後段死跟佳哥都係慢左15s~~死跟到最後100m
佳哥主場都輸俾你,仲係輸一秒咁多! 佢一定好唔憤氣!

sleung2002hk 發表於 2009-12-21 00:57:57

原帖由 allanccl 於 2009-12-21 00:42 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif

佳哥主場都輸俾你,仲係輸一秒咁多! 佢一定好唔憤氣!
唔會丫~~佳哥好有體育精神~~~跑完同佢傾計都好客氣

佐治男孩 發表於 2009-12-21 02:33:04

原帖由 sleung2002hk 於 2009-12-21 00:14 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif
大埔jog2k+比賽10k+jog10k=22k

頭5k 17"54
尾5k 18"09
36"03 PB:victory:

jog10k
43"55

今日6點起身~跟車到左大埔海濱都未夠8點~~早左成個鐘~~都坐左成半個鐘先開始除衫熱身
今次好開心以特約 ...

恭喜!獎盃很好看! :handshake

Parco爸 發表於 2009-12-21 09:13:42

涼妹..恭喜晒...
又儲多一張拿獎相...:lol

running-sue 發表於 2009-12-21 11:22:00

涼妹妹, 恭喜哂ng015hgh

燉奶佬 發表於 2009-12-21 21:49:59

睇黎你穿36的日子不遠,差少少咋,努力呀涼妹妹。

花子阿DEE 發表於 2009-12-22 00:08:08

涼妹攞獎無咩值得高興...因為成日攞~~hgjD115ghjghj

PB 先至勁,就破36啦,加油~~hjhjD119hjhj

feifanchun 發表於 2009-12-22 00:20:33

恭喜晒trtlolrtyrt
頁: 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 [73] 74 75 76 77 78 79 80 81 82
查看完整版本: sleung2002hk"凡事有可能"日誌

香港長跑網