711MF 發表於 2010-2-1 09:21:18

feifanchun 發表於 2010-2-1 22:44:04

恭喜, 恭喜 sleung Ching...

sleung2002hk 發表於 2010-2-2 00:16:08

1-2-10
鄧記運動場60圈=24km 馬拉松速度

5km   20"26
5km   20"34
5km   20"20
5km   20"12
4km   15"54
1"37"28

本來想跑4分1k~~點知隻腳有點緊都係唔好咁博~~順住走過左15k見好返d就慢慢加少少上去
老渣要頭30k走4分一k都有信心既~~~不過想賺多d俾尾10k蝕@@
睇埋呢個幾星期練成點啦

sleung2002hk 發表於 2010-2-4 15:13:13

3-2-10
荃灣海濱公園7km
28"45

4-2-10
城門河大約30.xkm
2"12"29

燉奶佬 發表於 2010-2-4 23:50:14

你都係沙田咩,今晚我都入左去jog左陣

oscar 發表於 2010-2-5 00:38:30

亞平 發表於 2010-2-7 23:16:30

最後你走左去邊呀?有冇再落街跑呀?

sleung2002hk 發表於 2010-2-8 01:34:06

岩岩見冇雨~想落街跑既時候~~突然間又落狗屎~~~之後去左行+跑400層樓梯

亞平 發表於 2010-2-8 10:47:40

原帖由 sleung2002hk 於 2010-2-8 01:34 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif
岩岩見冇雨~想落街跑既時候~~突然間又落狗屎~~~之後去左行+跑400層樓梯

記得去搵番記錄呀...下次可以去玩....昨日我都腳痕跑了30分鐘機..

sleung2002hk 發表於 2010-2-8 23:16:47

5-2-10
珀麗灣碼頭<<==>>深井來回 (13.6km)

頭半 27"20
後半 26"33
53"54

7-2-10
屯門樓梯400層

是日真係黑仔~~~去做gym又登記有問題~~見停雨諗住換衫去跑~落到樓又開始落狗屎~最後冇計之下唯有去行+跑下樓梯~~太耐冇練都幾甘下

8-2-10
珀麗灣碼頭<<==>>小攬來回 (22.6km)

頭半 47"27
後半 47"06
1"34"34

尋日走長課失敗~~~今日呢課都諗住走好d~~頭2k見幾鬆順住走~~半程都走得唔錯~~回程頭5k都慢左20秒~~
後程頂住頂住.....頂得住
好少可走青公22.6k尾程快過頭程~~~仲pb左呢條路~~感覺上仲辛苦過4"00/km(22.6km=約1"31)~~
都唔知點解呢條路走唔到4"00/km~~因為上斜多??但係有落斜~~應該唔會差咁多woo

2月已跑97km

神童威威 發表於 2010-2-8 23:44:56

原帖由 sleung2002hk 於 2010-2-8 23:16 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif
5-2-10
珀麗灣碼頭深井來回 (13.6km)

頭半 27"20
後半 26"33
53"54

7-2-10
屯門樓梯400層

是日真係黑仔~~~去做gym又登記有問題~~見停雨諗住換衫去跑~落到樓又開始落狗屎~最後冇計之下唯有去行+跑下樓 ...

梁兄,有嘜咁出奇?練唔同比賽麻?我次次跑親返新屯中(19K)都要140,但跑半馬都係133左右...
所以搵次攪青公比賽,你一定唔係4mins/K啦:lol !

sleung2002hk 發表於 2010-2-8 23:47:30

原帖由 神童威威 於 2010-2-8 23:44 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif

梁兄,有嘜咁出奇?練唔同比賽麻?我次次跑親返新屯中(19K)都要140,但跑半馬都係133左右...
所以搵次攪青公比賽,你一定唔係4mins/K啦:lol !
自己跑咁耐~~知道咩速度架MA
加上4MINS/K唔係比賽速度

神童威威 發表於 2010-2-9 00:00:03

原帖由 sleung2002hk 於 2010-2-8 23:47 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif

咁你咪當唔止22.6k咪得籮:o !

亞平 發表於 2010-2-9 00:07:57

原帖由 sleung2002hk 於 2010-2-8 23:47 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif

回程雖落斜比去程多,但好多時要逆風跑架~~

神童威威 發表於 2010-2-9 00:10:55

原帖由 亞平 於 2010-2-9 00:07 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif

回程雖落斜比去程多,但好多時要逆風跑架~~

梁兄跑咁耐...你估佢唔知咩:o !

sleung2002hk 發表於 2010-2-10 22:22:28

9-2-10
海濱公園 (7km)recover run

頭半 14"48
後半 13"59
28"47

珀麗灣碼頭<<==>>深井來回 (13.6km)

頭半 26"39
後半 26"25
53"05

近來因好多原因~~個program都練得比較亂
今年要sub2"50呢個target變得比較不穩定~~~
都練得7788~~到時都係睇天氣睇狀態啦~~應該得既.....除非唔得啦:lol

2月已跑117km

sleung2002hk 發表於 2010-2-15 14:13:11

鄧記運動場5k+jog5k
18"05

自從星期一課22k~~一直未recover~~狀態低下之下夾硬走個5k~~第2個跑左2個圈就爆左~~唯有慢慢jog下啦

珀麗灣碼頭<<==>>小攬來回 (22.6km)

去47"57
回44"55
1"32"52

本來年30係渣打前最後一課終極長課................我覺得...好好訓#@^%$&#
唯有今日偷偷地走左出去跑~~冇乜點睇錶頭2k慢到痺~~都係諗住慢慢走算~~跑下跑下到小攬幾順又唔係太慢woo~~~
回程就加速~~唔知點解好有力~~見到人阻住仲好有氣勢咁大叫唔該借借~~~可能真係好有氣勢~~
d人真係嚇到四散(真係唔好意思喇)深井返碼頭25"31@@~~
可能真係懶左3日~~d隱疾好左~~走到呢個強度算係唔錯~~~
不過呢個月未走個一課好既30k~有d擔心@@

2月已跑150km

大圍新跑手 發表於 2010-2-15 15:03:33

原帖由 sleung2002hk 於 2010-2-15 14:13 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif
鄧記運動場5k+jog5k
18"05

自從星期一課22k~~一直未recover~~狀態低下之下夾硬走個5k~~第2個跑左2個圈就爆左~~唯有慢慢jog下啦

珀麗灣碼頭小攬來回 (22.6km)

去47"57
回44"55
1"32" ...
跑得咁鬼快衝埋來,比著我都驚啦~
呢課返返來啦,唔使咁擔心既~ngD176hgh

oscar 發表於 2010-2-15 16:37:30

711MF 發表於 2010-2-15 20:06:54

頁: 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 [78] 79 80 81 82 83 84 85 86 87
查看完整版本: sleung2002hk"凡事有可能"日誌

香港長跑網