228華 發表於 2010-6-14 23:05:27

回復 1700# 的帖子

sleung2002hk c兄本身既blog已經好吸引了:)

sleung2002hk 發表於 2010-6-14 23:54:32

原帖由 小西華 於 2010-6-14 23:05 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif
sleung2002hk c兄本身既blog已經好吸引了:)
華兄你太客氣~~我唔識寫野的~要講精彩緊係阿平個個啦~~~我就冇咁好心機喇

sleung2002hk 發表於 2010-6-15 00:09:50

九龍仔公園 打8字七個圈(1440mx7=10080m)

今日有幸代表樂華長跑會出戰第二屆6666九龍仔私房賽
(因為第一屆係六月六日星期六~六時開始)

第一次黎到九龍仔~~搵左好耐先入到去~~~點知仲要跑8字~~~暈

睇張出賽名單已經嚇親~~~雖然一早已經知道有好多高手~估唔到連香港三項鐵人代表李致和同陳以高都出現~仲有好多平時連大賽都唔係成日跑既高手~~~搞手真係有料到~~~

心諗今日都係黎陪跑~~~學下野既ja~~~計計下~~今日既目標係唔好俾和仔lap圈@@
可能因為咁~~頭圈沖得太快~~雖然頭圈仲係第六名~~跑完計返頭1k唔洗3"20
跑到4,5,6圈果然奶晒野~~~呢3個圈冇左成分鐘~~~
尾800同2個選手互片~~片到差d命都冇~連個終點係邊都唔知= =
36"07完成~~算係咁啦~~開頭開得太快~冇預天氣咁焗~~中段跌太多~~
睇黎仲未慣夏天既跑法~繼續努力

樂華隊友仔

全場第一 32"39 痴.......甩第二400m
全場第二 33"55 傻.......甩第三500m
第三~~第八 都係30s內返

小弟今次全場第八~MA第6 算係執到

d水晶好靚丫~~~~好想要丫
MB~MC都有6個獎~點解MA競爭咁激烈得三個架~
等我仲睇住頭5黎食
同第三差12秒~~T_T   唯有下年再努力啦

亞平 發表於 2010-6-15 00:44:23

原帖由 sleung2002hk 於 2010-6-14 23:54 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif

華兄你太客氣~~我唔識寫野的~要講精彩緊係阿平個個啦~~~我就冇咁好心機喇

粱兄你專心跑步,掃晒D獎喇...寫野呢D野留俾跑得慢既人去做啦~~

sleung2002hk 發表於 2010-6-15 00:50:59

荃西<<==>>小攬前2.5km來回 recover run

去39"27
回38"59

1"18"26

尋日個場跑得有點攰~~又知道星期一會比較忙唔得閒跑
今日就跑返課唔長唔短唔快唔慢既~(又開始9唔答8)
開始都係慢慢跑~~唔敢跑太快~~冇帶錢八達通身份證~爆左都唔知點返屋企
雖然跑得唔快~~但係回程橫隔模抽筋~~頂得好辛苦返去~呢d天氣 尾程好甘
好彩以身無分文之勢沖返終點~~~一停d汗就不停留~~~變左水人~~~夏天來了

6月已跑119k

running-sue 發表於 2010-6-15 08:27:34

嘩, 果然高手雲集, 小弟當日去佐玩山, 避佐俾高手界死一劫hg15bnvbn

Parco爸 發表於 2010-6-15 09:38:15

梁兄好野...:victory:
:)

花子阿DEE 發表於 2010-6-15 10:00:56

個私房賽真係好正,小偶像和爺仲係咁堅,梁兄可以參與其中仲有咁好既名次,晌前面同咁多位超級高手玩,已經好幸福,恭喜晒梁兄~~hjhjD089hjhj

TerrySze 發表於 2010-6-15 10:32:56

梁兄....你個KTP成績同10KPB成績都差DD...幾好O !
我頭圈都奶晒野....比人帶快成好多,..同10KPB成績差好多 !

711MF 發表於 2010-6-15 10:44:27

麥麥 發表於 2010-6-15 12:29:20

原帖由 sleung2002hk 於 2010-6-14 22:50 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif

哈~~~我9唔答8都係想引你入黎ja~~~成功左:lol

..咁奸?...咁又仁慈得泥又幾奸喎..呀..唔記得公起各下剛成為樂華新星..jhgj1_59ghj
btw..代我問候米高馮同佢個博士老婆寶玲林啦..jhgj1_47ghj

sleung2002hk 發表於 2010-6-16 00:18:34

原帖由 TerrySze 於 2010-6-15 10:32 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif
梁兄....你個KTP成績同10KPB成績都差DD...幾好O !
我頭圈都奶晒野....比人帶快成好多,..同10KPB成績差好多 !
差成20秒........咁焗冇辦法啦~~~做時間留返冬天啦

sleung2002hk 發表於 2010-6-16 00:22:12

原帖由 麥麥 於 2010-6-15 12:29 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif

..咁奸?...咁又仁慈得泥又幾奸喎..呀..唔記得公起各下剛成為樂華新星..jhgj1_59ghj
btw..代我問候米高馮同佢個博士老婆寶玲林啦..jhgj1_47ghj
多謝師兄關注!!
米高馮同佢個老婆寶玲林知唔知你網名叫麥麥架~~~佢地星期四長期係屯門鄧記拍拖架~~你得閒黎聚下舊啦:lol

sleung2002hk 發表於 2010-6-16 00:23:38

荃西<<==>深井來回

去28"08
回27"06
55"14

荃西<<==>深井來回

去27"58
回27"33
55"31

sleung2002hk 發表於 2010-6-18 00:59:14

斧山道運動場

主菜800x6(5mis@)+休10mins+800x6(5mis@)

2"43
2"38
2"36
2"38
2"37
2"29

2"38
2"29(尾圈1"09)
2"37
miss(爆左)
miss(爆左)
2"26(尾圈1"10)

星期2星期3跑左2日~~~唔係快~~~不過夏天都好辛苦下~~~今日都未recover到~~隻腳好重~~唔想跑咁
點知磨下磨下~5分鐘連休都唔錯~快d跑晒~~預左跑唔晒~~~間唔中唔知俾邊個上左身~~快左8,9秒~~
跑完好攰好攰~~~我要休息丫

running-sue 發表於 2010-6-18 08:34:26

尋晚我地又係搵八伯, 熱到想死, 跑到想暈hg15bnvbn

sleung2002hk 發表於 2010-6-18 20:34:06

原帖由 running-sue 於 2010-6-18 08:34 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif
尋晚我地又係搵八伯, 熱到想死, 跑到想暈hg15bnvbn
呢排都係咁辛苦架喇~~~頂住丫
下次我返黎玩5分連休架喇

sleung2002hk 發表於 2010-6-18 20:36:55

葵芳運動場
8k jog

34"42

running-sue 發表於 2010-6-18 21:34:30

原帖由 sleung2002hk 於 2010-6-18 20:34 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif

呢排都係咁辛苦架喇~~~頂住丫
下次我返黎玩5分連休架喇
hgjD092ghjghj

sleung2002hk 發表於 2010-6-20 22:49:12

荃西<<==>>小攬來回

去48"29
回48"29
1"36"58

休息左五十多小時~~~沉重的腳步終於鬆返好多
知道夏天既天氣~頭半程用返一向跑法~較保守
回程都幾辛苦~~~冇突別加速~~~估唔到頭半同尾半1秒不差@@
加上近期隻腳趾腫晒~~~跑到好痛~~~睇黎夏天買鞋要再買大多半號
下個月開始要返陽間~~~今個月跑返多d上量準備~~~效果唔錯
頁: 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 [86] 87 88 89 90 91 92 93 94 95
查看完整版本: sleung2002hk"凡事有可能"日誌

香港長跑網